Hoe te openen, bewerken, & Converteer BM2-bestanden

Inhoudsopgave:

Hoe te openen, bewerken, & Converteer BM2-bestanden
Hoe te openen, bewerken, & Converteer BM2-bestanden
Anonim

Een bestand met de BM2-bestandsextensie is een Subspace Continuum Graphic-bestand, dat eigenlijk gewoon een hernoemd BMP-bestand is. Ze worden meestal gebruikt voor texturen en andere afbeeldingen in het spel.

BM2 wordt ook gebruikt als extensie voor Boardmaker Interactive Board-bestanden die activiteiten en lessen opslaan die door het Boardmaker-programma worden gebruikt. Andere Boardmaker-bestanden zijn in het ZIP- of ZBP-formaat omdat het archieven zijn die worden gebruikt om meerdere boards in één bestand te bewaren.

Image
Image

Hoe een BM2-bestand te openen

BM2-bestanden kunnen worden geopend met bijna elk programma dat BMP-bestanden kan openen. Dit omvat het Windows Paint-programma, Adobe Photoshop en andere.

Aangezien de meeste programma's zichzelf waarschijnlijk niet associëren met BM2-bestanden, moet u mogelijk de naam van het bestand wijzigen van. BM2 naar. BMP om het gemakkelijker te maken om het te openen. Weet echter dat je normaal gesproken de extensie van een bestand niet kunt hernoemen en verwachten dat het werkt alsof het een ander formaat heeft. Het werkt alleen hier omdat het bestand echt een BMP-bestand is.

Boardmaker wordt gebruikt om Boardmaker Interactive Board-bestanden te openen. Deze bestanden kunnen quizzen en andere lessen bevatten die speciaal zijn gemaakt voor studenten met speciale behoeften.

Afhankelijk van uw versie van Boardmaker, moet u mogelijk het BM2-, ZIP- of ZBP-bestand importeren via New > Project van Boardmaker ImportDit zou alleen het geval moeten zijn als je Boardmaker Studio gebruikt om boards van Boardmaker of Boardmaker Plus v5 of v6 te openen.

Als je merkt dat een programma op je computer het bestand probeert te openen, maar het is het verkeerde programma, of als je liever een ander programma hebt dat je hebt geïnstalleerd, open het dan standaard, verander het standaardprogramma voor een specifieke bestandsextensie.

Een BM2-bestand converteren

We kennen geen specifieke conversietools die een BM2-bestand naar een ander afbeeldingsbestandstype kunnen opslaan, maar aangezien dit formaat eigenlijk gewoon BMP is, gespeld met de. BM2-bestandsextensie, kunt u, zoals hierboven vermeld, hernoem het bestand zodat het in plaats daarvan de. BMP-extensie heeft.

Als u wilt dat het nieuwe. BMP-bestand in een ander afbeeldingsformaat is, kunt u een gratis afbeeldingsconverter gebruiken om het op te slaan in JPG, PNG, TIF of welke andere indeling u het ook wilt hebben Een snelle manier om dat te doen is met FileZigZag, aangezien u het bestand online kunt converteren zonder software te hoeven downloaden.

Hoewel we dit niet zelf hebben geverifieerd, zijn we er vrij zeker van dat BM2-bestanden die met Boardmaker worden gebruikt, kunnen worden geconverteerd naar andere vergelijkbare formaten. Dit wordt waarschijnlijk gedaan via een File > Save As of File > Save Project As menu, of misschien iets soortgelijks zoals een Export of Convert knop.

Kan het nog steeds niet openen?

Als uw bestand niet wordt geopend met een van deze suggesties, leest u mogelijk de bestandsextensie verkeerd en verwart u mogelijk een BMK (BillMinder Backup), BML (Bean Markup Language), BMD (MU Online Game Data) of een ander bestand met soortgelijke letters, met een BM2-bestand.

FAQ

    Wat is een DIB-bestand?

    Apparaatonafhankelijke bitmapafbeeldingsbestanden, of DIB-bestanden, zijn een ander type bitmapafbeeldingsindeling. De meeste programma's die BMP-bestanden openen, openen DIB-bestanden. DIB-bestanden kunnen worden geconverteerd naar andere afbeeldingsindelingen.

    Wat zijn Boardmaker-symbolen?

    Boardmaker bevat een verzameling van 45.0000 afbeeldingssymbolen om studenten met een handicap te helpen communiceren. De symbolen zijn gestandaardiseerd en worden vaak gebruikt voor studenten met spraak- en taalstoornissen.

    Hoe voeg ik afbeeldingen toe aan Boardmaker?

    Sleep de afbeelding uit een opgeslagen bestand of webpagina. Om afbeeldingen aan uw symboolbibliotheek toe te voegen, gaat u naar de Symbolenzoeker en selecteert u File > Import. Boardmaker ondersteunt BMP-, EMF-, GIF-, JPG- en PNG-bestanden.

Aanbevolen: