Zoom introduceert nieuwe 'Focus Mode' om afleiding te voorkomen

Zoom introduceert nieuwe 'Focus Mode' om afleiding te voorkomen
Zoom introduceert nieuwe 'Focus Mode' om afleiding te voorkomen
Anonim

Zoom heeft een nieuwe Focus Mode-optie onthuld, ontworpen om kinderen te helpen gefocust te blijven tijdens hun lessen op afstand.

Met een nieuw schooljaar voor de deur, wil Zoom het voor kinderen en ouders gemakkelijker maken om leren op afstand te beheren. In een blogpost vol back-to-school-tips beveelt Zoom aan de nieuwe Focus-modus uit te proberen, die "de leraar van uw kind in de klas kan introduceren om studenten te helpen oplettend te blijven."

Image
Image

Focusmodus stelt docenten in staat om alle videofeeds van hun studenten zoals gewoonlijk te bekijken, maar studenten zien alleen hun eigen feed en die van de docent. De theorie van Zoom is dat dit ervoor zorgt dat leerlingen niet worden afgeleid door hun klasgenoten, terwijl de leraar toch een oogje in het zeil kan houden in de klas.

Het delen van schermen is eveneens beperkt, waarbij docenten hun scherm kunnen delen met de klas, maar studenten kunnen alleen delen met de docent. De docent kan echter, indien nodig, besluiten het scherm van een leerling ook met de rest van de klas te delen.

Image
Image

Om de Focus-modus te gebruiken, moet de host er eerst voor zorgen dat ze de Zoom-desktopclient voor Windows of macOS gebruiken. Deelnemers zullen nog steeds worden beïnvloed door de focusmodus, ongeacht de versie die ze gebruiken - ze ontvangen mogelijk geen melding dat de focusmodus is ingeschakeld. Zodra de focusmodus is ingeschakeld, zien deelnemers alleen de videofeeds van de host en co-host en alleen de namen van de andere deelnemers.

Zoom's Focus Mode is nu beschikbaar voor gebruik, zolang je host versie 5.7.3 of hoger gebruikt.

Aanbevolen: