Komt de iPhone 12 met AirPods?

Inhoudsopgave:

Komt de iPhone 12 met AirPods?
Komt de iPhone 12 met AirPods?
Anonim

De iPhone 12 wordt niet geleverd met AirPods. In feite wordt de iPhone 12 niet geleverd met een koptelefoon of een voedingsadapter. Het wordt alleen geleverd met een oplaad- / synchronisatiekabel. Apple zegt dat het de koptelefoon en de voedingsadapter heeft verwijderd om verpakking en afval te verminderen.

Komen AirPods met de iPhone 12?

Met de release van de iPhone 12 zijn veel mensen van plan om te upgraden. Wanneer u uw telefoon opwaardeert, is het ook een goed moment om andere belangrijke accessoires, zoals uw hoofdtelefoon, te upgraden. Dat brengt veel mensen ertoe om te vragen: "Komt AirPods met iPhone 12?"

Het is een vrij natuurlijke vraag. De iPhone en AirPods vormen tenslotte een fantastische combinatie en als je honderden (of duizenden in sommige gevallen) uitgeeft aan een nieuwe telefoon, is het logisch dat je een geweldige draadloze hoofdtelefoon krijgt.

Nou, het spijt ons u te moeten vertellen: AirPods worden niet meegeleverd met de iPhone 12. Het maakt niet uit welk model van de iPhone je koopt - elk model uit de iPhone 12-serie of een eerder iPhone-model - je moet AirPods apart kopen.

We raden AirPods aan, vooral de ruisonderdrukkende AirPods Pro, dankzij hun geweldige geluidskwaliteit en coole functies, maar je moet een paar honderd dollar extra uitgeven om ze te kopen.

Image
Image

De ontbrekende hoofdtelefoon van de iPhone 12

Apple heeft ook een grote verandering geïntroduceerd in de accessoires die het bevat bij nieuwe iPhones. In het verleden werd een nieuwe iPhone geleverd met een oplaadkabel, een voedingsadapter om op stopcontacten aan te sluiten en een bedrade hoofdtelefoon (meest recent Apple's EarPods). Niet meer.

Vanaf de iPhone 12 krijg je alleen de oplaadkabel. De iPhone bevat niet langer de voedingsadapter of, belangrijker nog, de EarPods-koptelefoon.

Dat klopt: te beginnen met de iPhone 12, je krijgt geen koptelefoon bij je iPhone.

Apple zegt dat dit de verpakking vermindert, en dus afval en transportgewicht. Het bedrijf prijst deze verandering als onderdeel van zijn inzet voor het milieu.

In sommige opzichten is dit logisch. Het is waar dat dit de ecologische voetafdruk van de iPhone 12 zal verkleinen. Bovendien hebben de meeste mensen al een of andere koptelefoon, dus de meegeleverde EarPods zouden dubbel zijn en mogelijk verspillend.

Aan de andere kant lijkt dit een poging van Apple om mensen ertoe aan te zetten dure AirPods te kopen. AirPods zijn uitstekend en de prijs meer dan waard, maar dat maakt ze niet goedkoper.

Hoewel de iPhone 12 misschien geen AirPods bevat, biedt hij wel een heleboel geweldige functies. We hebben alle belangrijke informatie over de iPhone 12 op een rijtje gezet.

Hoofdtelefoonopties voor iPhone 12

Aangezien AirPods - of een andere hoofdtelefoon - niet bij de iPhone 12 worden geleverd, wat zijn dan je opties? Vrijwel alles!

Je kunt nog steeds EarPods van Apple kopen voor ongeveer $ 19. En je kunt de AirPods van de tweede generatie krijgen voor ongeveer $ 160 of de AirPods Pro voor ongeveer $ 250.

Maar je kunt ook vrijwel elk ander soort koptelefoon krijgen. De iPhone ondersteunt bijna alle Bluetooth-koptelefoons, inclusief de Beats-koptelefoons van Apple.

Als je de voorkeur geeft aan een andere bedrade hoofdtelefoon dan de EarPods, zorg er dan voor dat je de adapter van $ 9 koopt om de standaard hoofdtelefoonaansluiting aan te sluiten op Apple's Lightning-poort aan de onderkant van de iPhone (de iPhone 12 gebruikt geen USB-C. Misschien doet de iPhone 13 dat wel?).

Aanbevolen: