De 6 beste walkietalkies van 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste walkietalkies van 2022
De 6 beste walkietalkies van 2022
Anonim

De beste walkietalkies hebben een lange batterijduur, bereik, helderheid en duurzaamheid. Behalve dat je je wildste grote rig-fantasieën kunt vervullen, zijn de beste walkietalkies een fantastische manier om kleine teams met elkaar in contact te houden. Er zijn tal van dingen om rekening mee te houden bij het zoeken naar een set die aan uw behoeften voldoet. Elke portofoon is een fantastische gadget om bij de hand te hebben waar closed-loop-communicatie vereist is, of waar mobiele service onregelmatig is of anderszins zou worden belemmerd.

Behalve dat ze een middel voor constante communicatie bieden dat bestand is tegen opmerkelijk zware bedrijfsomstandigheden, zijn sommige van deze radio's uitgerust met een aantal coole functies om ze in echte werkpaarden te veranderen. Sommige hebben functies zoals ingebouwde LED-zaklampen, FM-radio's en noodweerupdates. Hoewel zowat elke smartphone kan worden omgezet in een de facto walkie-talkie via speciale apps, kunnen ze nog steeds het slachtoffer worden van vlekkerige mobiele service en een fractie van de levensduur van de batterij hebben. Al onze beste walkietalkies zijn fantastisch voor iedereen die vaak naar de kloten moet of gewoon een constante communicatielijn tussen teams nodig heeft.

Beste voor algemeen: Midland GXT1000VP4

Image
Image

Deze portofoons zijn ideaal voor elke noodsituatie die een lange communicatielijn vereist. Midland's GXT1000VP4 portofoons hebben een bereik van 56 mijl in open gebieden en bevatten een aantal functies die zijn ontworpen om u te helpen in moeilijke omstandigheden.

De GTX1000VP4 walkietalkies meten 9,75 x 2,5 x 1,75 inch en wegen 2,15 pond. Ze bevatten tot 50 kanalen voor heldere, ononderbroken communicatie, met een toegevoegde 142 privacycodes. De portofoons hebben ook een helder LCD-scherm met achtergrondverlichting, waardoor het gemakkelijk te lezen is in donkere lichtomstandigheden.

Deze walkietalkies zijn ontworpen voor noodgevallen en zijn tot 30 minuten waterbestendig en bestand tegen lichte regen of kleine spatten. Inbegrepen NOAA-weerwaarschuwingen laten u weten over mogelijk zwaar weer. Je kunt ook SOS-sirene-waarschuwingen en lokalisatiesignalen sturen voor het geval je verdwaald bent, en de trilmodus inschakelen met een fluisterfunctie als je moet zwijgen. Net als andere high-end apparaten, is er een functie voor toetsenbordvergrendeling en een monitorscanner om te controleren op activiteiten die je binnen je kanaal kunt vinden.

Klanten die dit product hebben gekocht, zijn dol op de walkietalkies vanwege hun indrukwekkende assortiment met een betaalbare prijs. Meer kritische mensen hebben gezegd dat de ontvangst op het bereik van 36 mijl een beetje wazig wordt, dat het ontwerp niet zo robuust is als geadverteerd en dat de functies een beetje overweldigend kunnen zijn.

Kleuren zijn er in zwart, zwart/geel en camouflage, die allemaal in prijs variëren. Oplaadbare batterijen zijn inbegrepen.

Levensduur batterij: 10,94 uur | Bereik: 36 Miles | Kanalen: 50 | Gewicht: 0.3 Lbs

"Over het algemeen vonden we deze radio superieur in termen van ontvangst en geluidskwaliteit." - Andy Zahn, producttester

Beste waarde: Midland LXT500VP3 22-kanaals GMRS

Image
Image

Het brede assortiment, de betaalbare prijs en het laadstation van de Midland LXT500VP3 maken het een van de beste portofoons op de lijst. De walkietalkies zijn verkrijgbaar in zwart en camouflage, zijn waterbestendig en hebben een afmeting van 1 x 2 x 6 inch. Ze beschikken over 22 kanalen voor duidelijke communicatie, waardoor meerdere eenheden in elke transmissie kunnen worden toegewezen. Elke koper die zich bezighoudt met communicatie over lange afstand zal blij zijn te weten dat de radio's een bereik van 24 mijl bieden in open gebieden zoals bossen of woestijnen.

Een van de beste eigenschappen van de portofoons is hun stroombesparing. De units zijn inclusief oplaadbare batterijen en dubbele bureauladers. U kunt de energie-instellingen ook aanpassen met de meegeleverde HI/LO-functie voor het verlengen van de levensduur van de batterij. Andere functies zijn onder meer een toetsenbordvergrendeling om onbedoelde activering te voorkomen, evenals een inkomende oproepwaarschuwing, Roger-pieptoon, automatische squelch en stille werking. Deze functies zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat er niet alleen beknopte communicatie is, maar ook begrip.

Het product is opgetogen vanwege zijn voordelige prijs, duurzame batterijlading en duidelijke ontvangst in 15 tot 20 stadsblokken. Enkele nadelen kunnen echter het lage maximale volume zijn en de wazige ontvangst in een gebouw met dikke muren.

Levensduur batterij: 12 uur | Bereik: 24 Miles | Kanalen: 22 | Gewicht: 1.37 Lbs

Beste voor kinderen: Retevis RT628 Walkie Talkies

Image
Image

Als je portofoons voor kleine kinderen koopt, zijn de twee belangrijkste dingen waar je rekening mee moet houden: gebruiksgemak (omdat het kinderen zijn) en prijs (omdat ze het misschien kwijtraken)). De Retevis RT628 dekt beide zonder problemen.

De Retevis RT628 wordt geleverd met een paar kleurrijke lichtgewicht (90 gram) radio's die eenvoudig te gebruiken en uit te zenden zijn, zolang beide radio's op dezelfde frequentie staan. Met kinderen in het achterhoofd hebben deze radio's een klein aantal knoppen, is er een kanaalvergrendeling om ze op dezelfde frequentie te houden en elke radio heeft een meegeleverde riemclip om hem op uw persoon te houden. De walkietalkies werken op drie AA-batterijen, die niet zijn inbegrepen, dus zorg ervoor dat je er ook een paar koopt.

Over het algemeen zijn klanten erg blij met deze portofoons en bevelen ze ze ten zeerste aan voor kinderen.

Levensduur batterij: 2-3 dagen | Bereik: 6000 voet | Kanalen: 22 | Gewicht: 3.25 Oz

Beste voor grote partijen: Retevis H-777 tweerichtingsradio lange afstand

Image
Image

Als je grote hoeveelheden koopt en van plan bent om met het hele gezin te gaan kamperen of wandelen, dan zijn dit de portofoons voor jou. De Retevis H-777 is een pakket van 10 tweeweg, single-band 16-kanaals radio's die zorgen voor een betaalbare bulkaankoop.

Eenvoudig te gebruiken en functioneel, de Retevis H-777 walkietalkies zijn geprogrammeerd om dezelfde frequentie te gebruiken nadat ze zijn gefabriceerd, wat een duidelijk communicatiekanaal garandeert. Ze beschikken over een ingebouwde LED-zaklamp en voice response-functie waardoor ze geschikt zijn voor verschillende scenario's. Inbegrepen is een 1500 mAh Li-on-batterij die in twee tot drie uur kan worden opgeladen en acht tot negen uur nodig heeft voor continu gebruik van een walkietalkie.

De portofoons zijn geprezen om hun betaalbare prijs, lange batterijduur en duidelijke communicatie. Sommige minpunten kunnen echter zijn dat de communicatieafstand van twee mijl soms vlekkerig kan zijn.

Levensduur batterij: 12 uur | Bereik: 2,5 mijl | Kanalen: 16 | Gewicht: 14.2 Oz

Beste voor bedrijven: Motorola RMU2080D

Image
Image

Van de vijf producten in de Motorola RMU-serie heeft de 2080D de beste algemene specificaties. Het opmerkelijke bereik, de duurzaamheid en de gebruiksvriendelijke bedieningselementen maken het zeer geschikt voor communicatie tussen een groot personeelsbestand. De portofoon heeft acht kanalen, waaronder het National Weather Report, dat 24/7 voorspellingen biedt voor buitenwerkers. Het zendt zijdelings uit over 250.000 vierkante voet, of verticaal door een gebouw van 20 verdiepingen, wat het langste bereik is dat op onze lijst wordt aangeboden. Bovendien werkt de 2080D op 99 UHF-exclusieve frequenties voor bedrijven en biedt hij 219 PL/DPL-codes, waaronder zes aanpasbare codes om een sterkere connectiviteit te garanderen.

Wat het ontwerp betreft, is de 2080D gebouwd om lang mee te gaan en voldoet hij aan de militaire normen voor wind-, stof- en schokbestendigheid. De walkietalkie is ook uitgerust met een luidspreker van 1.500 mW, die een krachtig geluid levert zonder storende feedback of achtergrondgeluiden. Voor bouwplaatsen, bedrijfsgebouwen met meerdere verdiepingen en grootschalige evenementen is het hoge prijskaartje van de 2080D de investering waard, omdat het betrouwbare communicatie over lange afstanden garandeert.

Levensduur batterij: 15 uur | Bereik: 500 voet | Kanalen: 8 | Gewicht:.56 Lbs

Beste waterdichte: Uniden MHS75 dompelbare tweerichtingsmariene radio

Image
Image

Als je in een maritieme omgeving werkt of gewoon bij bijzonder slecht weer, is de Uniden MHS75 de perfecte radio voor jou. Robuuste constructie zorgt ervoor dat deze radio bestand is tegen het ergste misbruik. Het echte verkoopargument is echter de IPX8-waterdichtheid, waardoor deze walkietalkie tot 30 minuten onderdompeling in 1,5 meter water kan weerstaan. Ondanks zijn duurzaamheid is deze radio ook opmerkelijk licht, met een gewicht van iets meer dan 10 gram.

De MHS75 gaat tot 12 uur mee op een enkele lading, dekt alle Amerikaanse en Canadese maritieme kanalen en 10 weeralarmkanalen. Ondanks de duizelingwekkende reeks functies blijft de MHS75 een betaalbare optie voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder duurzame en waterdichte portofoon.

Levensduur batterij: 15 uur | Bereik: 10 Miles | Kanalen: 88 | Gewicht: 1.35 Lbs

Onze beste keuze voor walkietalkies is de Midland GXT1000VP4 (bekijk bij Amazon). Dit apparaat brengt het overgrote deel van wat we zoeken in onze favoriete portofoons samen zonder exorbitant duur te zijn. Dit duurzame en waterdichte doublet van radio's heeft een bereik van 36 mijl, NOAA-weerswaarschuwingen en meer dan 3.000 kanaalopties. Het enige nadeel is het kleine aantal eenheden, dus als je een groot team leidt, kun je misschien beter worden bediend door de Retevis H-777 (bekijk bij Amazon), die in totaal 10 eenheden bevat.

Over onze vertrouwde experts

Alex Williams schrijft de afgelopen vijf jaar professioneel. Hij behandelt een reeks technische onderwerpen en heeft alles beoordeeld, van videogames tot draagbare technologieën.

FAQ

    Kan ik het radioverkeer van de politie via een walkietalkie oppikken?

    Nee, de politie gebruikt hun eigen frequenties buiten de civiele band die variëren op basis van locatie. Ongeacht hoeveel kanalen uw portofoon heeft, u hebt geen toegang tot deze frequenties.

    Kan iemand anders uw gesprekken afluisteren met een walkietalkie?

    Hoewel het mogelijk is, is het uiterst onwaarschijnlijk. Walkietalkies werken op een vooraf bepaalde frequentie waardoor ze binnen een bepaald bereik met andere apparaten op dezelfde frequentie kunnen praten. Als er zich echter een ander apparaat in de buurt bevindt, kan het luisteren en reageren als het toegang heeft tot de band waarop uw radio's werken.

    Waarom zou ik een walkietalkie gebruiken als mijn hele team telefoons heeft?

    Hoewel er een aantal beperkingen zijn voor portofoons die beter zouden kunnen worden afgehandeld door een mobiele telefoon, zijn er ook bepaalde voordelen. Walkietalkies bieden vrijwel onmiddellijke communicatie terwijl de communicatielijnen tussen kleine teams met meerdere handsets open blijven. Deze voordelen maken portofoons ideaal voor bouw-, magazijnbeheer- of beveiligingsteams die contact moeten houden.

Waar u op moet letten bij een walkietalkie

Bereik

De meest essentiële functie waarmee u rekening moet houden bij de aanschaf van een walkietalkie, is het communicatiebereik van het apparaat. Terwijl sommige modellen meer dan 24 mijl kunnen communiceren, kunnen anderen alleen de andere kant van een gezinswoning bereiken. Zorg ervoor dat u bij het selecteren van uw apparaat een model kiest dat het bereik kan ondersteunen dat u nodig heeft.

Batterijlevensduur

Niets is gevaarlijker dan de batterij van een walkietalkie leeg te laten lopen tijdens een noodoperatie. Controleer, afhankelijk van uw behoeften, welk type batterijen uw apparaat nodig heeft en hoe lang ze meegaan. Oplaadbare lithiumbatterijen klinken misschien geweldig, maar midden in het bos is een pakje AA-batterijen misschien wel de beste keuze.

Duurzaamheid

Bij aankoop van een portofoon. zorg ervoor dat u rekening houdt met de algehele duurzaamheid. Sommige opties zijn mogelijk ontworpen met kinderen in gedachten (met dunne plastic buitenkanten), terwijl andere worden bedekt met dikkere materialen (zelfs rubber) om ervoor te zorgen dat ze blijven werken, zelfs na een vervelende val.

Aanbevolen: