GIF's verzenden op Android

Inhoudsopgave:

GIF's verzenden op Android
GIF's verzenden op Android
Anonim

Als een foto meer zegt dan duizend woorden, hoeveel is dan een-g.webp

Instructies zijn van toepassing op Android-smartphones en -tablets met Android 11, Android 10, Android 9.0 (Pie) of Android 8.0 (Oreo).

GIF's verzenden in berichten

Google Berichten, de sms-app van Google, bevat de optie om GIF's te verzenden. U kunt ook de GIF-zoekopdracht van uw toetsenbord gebruiken, die verschillende resultaten oplevert. Hieronder vindt u instructies voor het toevoegen van GIF's met Gboard.

  1. Start een nieuw bericht en tik op het vierkante gezicht symbool in het tekstveld.
  2. Tik op GIF.
  3. Selecteer een-g.webp

    Image
    Image

GIF's verzenden met GIPHY

Als je een oudere versie van Android hebt of een andere bibliotheek met GIF's wilt proberen, probeer dan de GIPHY-app, die je kunt downloaden van Google Play. U heeft geen login nodig, tenzij u favorieten wilt opslaan; anders kunt u vrijelijk door GIF's bladeren en deze delen.

  1. Start de GIPHY-app.
  2. Op het startscherm zie je trending en seizoensgebonden GIF's. Tik op het planeetsymbool om andere categorieën te zien, waaronder reacties, begroetingen, gelegenheden, dieren en memes.

    Je kunt ook de zoekbalk gebruiken om GIF's te vinden.

  3. Als je een-g.webp

    Image
    Image
  4. Kies de app die je wilt gebruiken, schrijf een bericht en verstuur het.

Zodra je op Verzenden drukt, verschijnen symbolen voor apps zoals Snapchat, Facebook Messenger, WhatsApp en andere, evenals een downloadlink en een deelknop. De deelknop toont andere apps op je telefoon waarmee je GIF's kunt verzenden.

GIF's verzenden die op uw Android zijn opgeslagen

Je kunt ook GIF's als bijlage bij je berichten en e-mails sturen als je ze hebt opgeslagen in je galerij, Google Foto's of een ander cloudopslagsysteem.

Een bijlage toevoegen in Berichten:

  1. Tik op het plusteken (+) in de linkerbenedenhoek.
  2. Scroll door je afbeeldingen om de-g.webp

    Scroll op Android 11 omlaag om Bestand bijvoegen te selecteren en kies Foto's om door afbeeldingen te bladeren die zijn opgeslagen in Google Foto's.

  3. Voeg desgewenst een bericht toe en tik op Verzenden.

    Image
    Image

Aanbevolen: