De Nord N200 is de volgende budget 5G-smartphone van OnePlus

De Nord N200 is de volgende budget 5G-smartphone van OnePlus
De Nord N200 is de volgende budget 5G-smartphone van OnePlus
Anonim

OnePlus CEO Pete Lau onthulde de aankomende Nord N200 van het bedrijf, een budgetvriendelijke 5G-smartphone die later dit jaar wordt gelanceerd.

Lau liet maandag de Nord N200 zien tijdens een gesprek met PCMag. Volgens Android Authority zal het nieuwe budgettoestel een rebranding zijn van de Oppo A93 5G en zal het een full HD-scherm bevatten, evenals ondersteuning voor 5G-connectiviteit. Het algehele ontwerp van de Nord N200 lijkt op de N100 van vorig jaar (waarvan Android Authority ook opmerkt dat het een Oppo-rebrand was) en zal deel uitmaken van het budget 5G-aanbod van het bedrijf.

Image
Image

In de afgelopen maanden hebben we een groot aantal bedrijven gezien die goedkopere 5G-compatibele telefoons pushen, en OnePlus was de leider van die groep en bracht apparaten zoals de $ 300 Nord N10 5G uit. De N200 biedt echter vergelijkbare functies voor minder geld, waaronder een groot 6,49-inch scherm met een 1080P LCD-scherm. Het zal ook een verversingssnelheid van 90 Hz bevatten, wat zou moeten zorgen voor een soepelere respons in visueel zware toepassingen.

Volgens PCMag heeft de Nord N200 drie camerasleuven aan de achterkant, net als de Oppo A93 5G, evenals een vrij grote bult, wat niet ongewoon is voor de huidige smartphones. Volledige details over de telefoon zijn nog niet gedeeld, maar OnePlus heeft naar verluidt plannen om langzaam meer details over het aankomende apparaat via Twitter vrij te geven. Op dit moment is noch de prijs, noch de releasedatum officieel bekendgemaakt.

5G wordt langzaam en zeker een meer betaalbare optie voor gebruikers die nieuwe telefoons willen kopen, en aangezien OnePlus meer onthult over de Nord N200, zou het een zeer haalbare optie kunnen worden voor diegenen die willen upgraden naar een 5G-compatibele telefoon zonder veel geld uit te geven.

Aanbevolen: