De 2 beste Walmart-tv's in 2022

Inhoudsopgave:

De 2 beste Walmart-tv's in 2022
De 2 beste Walmart-tv's in 2022
Anonim

De beste Walmart-tv's combineren een geweldige beeldkwaliteit en functies met de kenmerkende lage prijzen van de retailer. Ze voeren grote namen zoals LG, Samsung en Sony, evenals kleinere merken zoals TCL en Hisense. Naast een grote selectie elektronica en televisie, is hun personeel deskundig en bereid om vragen te beantwoorden die u mogelijk heeft over verschillende technologieën, merken en slimme functies. Sommige modellen bieden ingebouwde spraakbediening, zodat u toegang hebt tot uw favoriete virtuele assistent zonder een externe slimme luidspreker, terwijl andere modellen schermspiegeling mogelijk maken, zodat u video's en foto's vanaf uw smartphone of tablet kunt delen.

Hoewel veel televisies lagere of middelmatige prijzen hebben, heeft Walmart ook enkele hoogwaardige modellen voor klanten die bereid zijn wat meer te investeren om hun woonkamer of thuisbioscoop toekomstbestendig te maken. Bijna alle nieuwe televisies hebben ingebouwde Wi-Fi om je toegang te geven tot streaming-apps zoals Netflix, Hulu en Disney+; dit is geweldig voor iedereen die het snoer wil doorknippen met zijn kabel- of satellietprovider en exclusief wil gaan streamen. Wat u ook wilt dat uw nieuwe televisie doet, er is altijd een model dat aan uw behoeften voldoet. We hebben de enorme selectie doorzocht om de beste Walmart-tv's te vinden en u te helpen beslissen welke het beste voor u werkt.

Beste algemeen: Samsung QN65Q80T 65-inch 4K-tv

Image
Image

Als je bereid bent meer geld te investeren om de beste Walmart-tv te hebben wanneer de prijs geen grote belemmering is, is de Samsung Q80T misschien de perfecte pasvorm voor je thuisbioscoop. Hij is verkrijgbaar in schermformaten van 49 tot 75 inch, waardoor hij zowel in kleinere woonkamers als in grote, afgewerkte kelders of recreatieruimtes thuishoort. Het maakt gebruik van Samsung's eigen QLED-paneel met dubbele LED-achtergrondverlichting om tegelijkertijd warme en koele kleuren te creëren voor meer levensechte beelden. Het ondersteunt HDR-technologie voor verbeterde detaillering en contrast om die kleuren er echt uit te laten springen. Met de bijgewerkte Quantum 4K-processor en het Tizen-besturingssysteem krijg je snelle responstijden en kunstmatige intelligentie-ondersteunde opschaling van niet-4K-inhoud, zodat zelfs oudere shows en films er geweldig uitzien.

Het beschikt over eco-sensoren die constant de omgevingsverlichting en het geluid van uw kamer bewaken om automatisch de beeld- en audio-instellingen te optimaliseren voor de meest meeslepende ervaring die mogelijk is; het maakt ook gebruik van geluid voor het volgen van objecten om virtuele 3D-audio te creëren zonder extra apparatuur. De spraakgestuurde afstandsbediening werkt met Alexa, Google Assistant en Samsung's Bixby, waardoor je handsfree je tv direct uit de doos kunt bedienen. Ingebouwde wifi en vooraf geladen apps zoals Netflix, Apple TV+ en Hulu geven je toegang tot duizenden shows en films zonder kabel- of satellietdecoder. Met Bluetooth-connectiviteit kunt u uw smartphone of tablet draadloos verbinden om uw scherm te spiegelen voor meer manieren om foto's, video's en muziek te delen en om surround sound-audioapparatuur in te stellen.

Beste kleine tv: RCA RT1970 19-inch 720p-tv

Image
Image

Omdat er tegenwoordig zoveel nadruk wordt gelegd op gigantische tv's, wordt het eigenlijk steeds moeilijker om erachter te komen wat je moet kopen als je gewoon een kleine tv wilt voor in je keuken, naaikamer of werkplaats. RCA's RT1970 is een goede keuze in deze categorie.

Hoewel het een vrij eenvoudige tv is - er zijn geen slimme tv-functies of spraakassistenten - biedt hij een solide 720p-beeldkwaliteit en een ingebouwde digitale tuner. En voor deze prijs kun je het je gemakkelijk veroorloven om je eigen Roku TV-box of Amazon Fire TV-stick toe te voegen als je er een smart-tv van wilt maken.

Er is ook een mooie verzameling poorten aan de achterkant, wat zeldzaam is in kleinere en goedkopere tv's. U krijgt niet alleen een HDMI-poort, maar ook HD-componentingangen, een coax-poort ondersteund door een digitale ATSC-tuner, plus een USB-poort, composiet video, VGA, pc-audio en hoofdtelefoon- en audio-uitgangen.

De Samsung Q80T is de beste set die Walmart te bieden heeft. Met een verscheidenheid aan schermformaten past het in vrijwel elke kamer. De dubbele LED-verlichting zorgt voor een breed kleurbereik en de AI-ondersteunde opschaling voor niet-4K-content zorgt ervoor dat alles er prachtig uitziet. Met geluid voor het volgen van objecten krijgt u virtuele 3D-audio zonder extra luidsprekers. De LG CX is ontworpen voor film- en tv-liefhebbers die het beste eisen als het gaat om beeldkwaliteit. De OLED-technologie zorgt voor ongelooflijke kleuren en detaillering om klanten het beste beeld te geven dat beschikbaar is. Het is compatibel met Nvidia G-Sync en AMD FreeSync-technologie voor gamen zonder vertraging. En met Dolby Atmos krijg je virtueel surround-geluid voor een meer meeslepende en filmische ervaring.

Over onze vertrouwde experts

Taylor Clemons recenseert en schrijft al meer dan drie jaar over consumentenelektronica. Ze heeft ook in e-commerce productbeheer gewerkt, dus ze heeft de kennis van wat een solide tv maakt voor thuisentertainment.

FAQ

    Hoeveel kosten tv's bij Walmart?

    TV-prijzen bij Walmart variëren afhankelijk van het merk, maar je kunt een goede mix van opties vinden, variërend van high-end tot het budget. Als je een krap budget hebt en iets nodig hebt voor een slaapzaal, kost een tv zoals de compacte 19-inch 720p RCA-tv je slechts $ 100. Als je een grote tv nodig hebt om een woonkamer te vullen, kost de 65-inch Samsung QN65Q80T je meer dan $ 1.500. Er zijn ook tal van opties die daartussenin vallen, dus je zult zeker iets vinden, ongeacht je budget.

    Bezorgt Walmart tv's?

    Walmart biedt wel tv-bezorgings- en installatieservices. U kunt een professional vragen om uw tv te installeren en in te stellen. De service wordt aangeboden via Handy en je kunt de installatie boeken bij een Walmart-winkel. Je kunt het ook gebruiken voor tv's die je niet bij Walmart hebt gekocht.

    Neemt Walmart oude tv's?

    Walmart heeft wel een elektronisch inruilprogramma, maar als je je oude tv wilt recyclen, moet je ook eens kijken naar onze lijst met opties voor het recyclen of doneren van een oude tv.

Waar moet je op letten bij een Walmart-tv

Samen met de hele reeks producten die we nodig hebben om ons dagelijks leven te leiden, heeft Walmart zich sindsdien gevestigd als een vertrouwde verkoper van elektronica zoals computers en televisies. Walmart biedt bekende tv-merken zoals Samsung, Sony en LG samen met kleinere merken zoals TCL en Hisense. Hoewel Walmart misschien niet de uitgebreide selectie tv's heeft die andere, meer op elektronica gerichte retailers hebben, kun je nog steeds geweldige tv's vinden tegen betaalbare prijzen. TCL is een van de meer populaire merken die Walmart voert, aangezien de fabrikant smart-tv's met een uitstekende beeldkwaliteit produceert voor veel minder dan andere merken; perfect voor als je met een beperkt budget werkt, maar toch veel slimme functies wilt. Als je bereid bent wat meer geld te investeren in een mid-range of high-end smart televisie, biedt Walmart OLED-modellen van LG en de nieuwste modellen van Samsung en Sony die virtual surround sound of object-tracking sound gebruiken voor een meer filmische en meeslepende luisterervaring.

Televisies bij Walmart zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, van slechts 32 inch tot wel 75 inch, dus ongeacht de grootte van uw woonkamer of thuisbioscoop, er is een tv die bij u past. Ze zijn ook verkrijgbaar in een breed scala van prijsklassen van minder dan $ 100 tot enkele duizenden dollars, zodat er een tv is die bij vrijwel elk budget past. Met zoveel opties beschikbaar, kan het een ontmoedigende taak zijn om er een te kiezen voor uw huis. We zullen enkele van de belangrijkste factoren op een rijtje zetten waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een tv van Walmart om u te helpen beslissen welke het beste bij u past.

Merken

Welk merk televisie je wilt, is het eerste punt om te overwegen bij het kopen van een nieuwe tv bij Walmart. Als merkloyaliteit iets voor u is, biedt de retailer modellen van bekende fabrikanten als LG, Sony en Samsung. Als u alleen op zoek bent naar een betaalbare, betrouwbare televisie, kunt u modellen van TCL, Hisense en Sceptre bekijken. Merken zoals TCL en Hisense zijn gemaakt met prijsbewuste shoppers in het achterhoofd en bieden tal van slimme functies tegen lage prijzen. Ze gebruiken streamingplatforms zoals Roku of het AndroidTV-besturingssysteem om je toegang te geven tot duizenden apps, evenals beperkte stembediening en verbindingsopties.

Als je een stapje verder gaat dan de budgetopties, kun je een middenklassemodel van Samsung of Sony kiezen met nog meer functies zoals HDR-ondersteuning en OLED-panelen, terwijl het nog steeds relatief betaalbaar is. De duurste modellen zijn van de grootste fabrikanten zoals LG en geven je alles wat je ooit zou willen in een televisie. Ze bieden grotere schermformaten met geavanceerdere beeldtechnologieën zoals AI-ondersteunde weergave en opschaling, en omgevingsgeluid- en lichtsensoren die automatisch de beeld- en geluidsinstellingen aanpassen aan uw omgeving. Als u weet welke merken welke functies in hun televisies bieden, wordt het gemakkelijker om een budget in te stellen en uw opties te verfijnen.

Slimme functies

Met de merkbeslissing uit de weg, is het tijd om je te concentreren op welke slimme functies je precies wilt. Streamingmogelijkheden zijn een alomtegenwoordige functie voor alle moderne slimme televisies; met geïntegreerde streamingplatforms zoals Roku met voorgeladen apps of eigen besturingssystemen waarmee u uw favoriete apps kunt downloaden, kunt u direct uit de doos beginnen met het bekijken van uw favoriete programma's en films. Als je afhankelijk bent van een slim thuisnetwerk of al slimme apparaten voor thuisgebruik hebt, zoals een Amazon Echo of Google Home, wil je misschien een tv die handsfree spraakbediening mogelijk maakt. Hiermee kun je je tv aan- en uitzetten, apps kiezen of instellingen wijzigen zonder te morrelen met een verwarrende afstandsbediening. Veel smart-tv's zijn compatibel met externe slimme luidsprekers of worden geleverd met spraakgestuurde afstandsbedieningen om het instellen van spraakbediening te vergemakkelijken. Roku-compatibele televisies gebruiken een speciale app voor smartphones en tablets om ze om te zetten in spraakgestuurde afstandsbedieningen.

Als je altijd online bent, is schermspiegeling een belangrijke functie waarmee je je smartphone, tablet of computerscherm naar je televisie kunt casten voor een betere weergave of gelijktijdig kijken met je favoriete films en programma's. Voor iedereen die zijn eerste thuisbioscoop wil samenstellen of zijn huidige configuratie wil upgraden, zijn high-end modellen voorzien van omgevingsgeluid en lichtsensoren die constant je omgeving bewaken en automatisch de beeld- en geluidsinstellingen aanpassen aan de kamer. Ze beschikken ook over Bluetooth-connectiviteit waarmee u draadloze audioapparatuur zoals soundbars, satellietluidsprekers en subwoofers kunt instellen voor de ultieme surround sound-audioconfiguratie. Voor consolegamers zijn er televisies die gebruikmaken van Nvidia G Sync of AMD FreeSync-technologie. Deze technologieën detecteren automatisch wanneer je een game begint te spelen en verminderen invoervertraging en bewegingsonscherpte, terwijl het kleurvolume en het contrast worden verhoogd voor boterzachte actie, prachtige beelden en bijna re altime reacties op de input van je controller.

Schermgrootte

In de afgelopen jaren hebben bijgewerkte beeldtechnologieën ervoor gezorgd dat televisies groter en dunner dan ooit zijn geworden, waardoor een echt theaterachtige kijkervaring is ontstaan. Er bestaat echter zoiets als een tv die te groot is voor je ruimte. Om de perfecte maat televisie voor uw ruimte te vinden, kiest u een plek om uw tv aan de muur te bevestigen of voor een tv-standaard en meet u de afstand tot uw zitplaats. Als u die afmeting doormidden deelt, krijgt u het ideale tv-formaat voor uw ruimte. Als u bijvoorbeeld 10 voet (120 inch) van uw tv af zit, is de beste maat een 60-inch televisie. Als je een tv hebt die te groot is voor een ruimte, loop je het risico dat je individuele pixels of beeldruis ziet, wat resulteert in een modderig, minder gedetailleerd beeld. Het kan ook bewegingsziekte veroorzaken als u te dicht bij een grote televisie zit. Een televisie die te klein is voor een ruimte, zal iedereen dwingen zich rond het scherm te verdringen om films en shows te kijken, waardoor je de ervaring krijgt van een overvolle bioscoop in je eigen huis. Schermen die te klein zijn, maken het ook moeilijk om details of ondertitels te zien, tenzij je heel dichtbij zit. Slaapzalen, appartementen, keukens en kinderspeelkamers profiteren van kleinere schermen, terwijl woonkamers, buitenruimtes en speciale thuisbioscopen het meest geschikt zijn voor grotere schermen.

Aanbevolen: