De 7 beste Walmart TV-antennes van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste Walmart TV-antennes van 2022
De 7 beste Walmart TV-antennes van 2022
Anonim

Onze topkeuzes

Beste algemeen: Mohu Leaf Indoor HDTV-antenne bij Walmart

"De Mohu Leaf 30 Flat 30-Mile Indoor HDTV-antenne is omkeerbaar en overschilderbaar, zodat deze kan worden aangepast aan de kamer waarin u hem wilt plaatsen."

Beste budget: BoostWaves Razor-antenne bij Walmart

"BoostWaves heeft PureVertex-technologie, die beweert storende signalen van andere apparaten, zendmasten en FM-radio's te elimineren."

Beste 4K: Versterkte HD-antenne bij Walmart

"Het bereik van de antenne is een indrukwekkende 80 mijl, maar je hebt ook de mogelijkheid om een versterker te kopen die je 120 mijl extra geeft."

Beste roterende antenne: Supersonic SC-603 bij Walmart

"Het heeft een verbluffend ontvangstbereik van 120 mijl en kan worden gebruikt voor twee tv-toestellen tegelijk."

Beste railantenne: Axis AX18451 bij Amazon

"Alle draden en snoeren kunnen netjes worden weggestopt zonder rommel of visuele afleiding voor de kijker."

Beste platte buitenantenne: Antop-antenne PL-402VG bij Walmart

"Het ontwerp en de grootte van deze antenne kan werken met een breed scala aan exterieurs."

Beste uitgave: Antop Antenna Inc. AT-401BV bij Walmart

"Deze antenne is ontworpen met een gepatenteerd ontwerp met VHF-versterkerstaven, een smartpass-versterker en een 4G LTE-filter."

Als je op zoek bent naar de beste tv-antenne, heeft Walmart er een uitstekende selectie van, en zoals je van de winkelgigant mag verwachten, zijn ze allemaal redelijk redelijk geprijsd. Een standaardantenne is nog steeds de beste manier om gratis over-the-air-netwerken te krijgen, en aangezien moderne antennes vrij goedkoop zijn, zijn ze eigenlijk een zeer levensvatbaar alternatief voor snoersnijders die geen dingen willen missen zoals live sport of prime tijd netwerk programmering. Lees hier verder voor de beste keuzes van Walmart.

Beste algemeen: Mohu Leaf 30 Flat 30-Mile Indoor HDTV-antenne

Image
Image

Eenvoudig, betaalbaar en populair, de Mohu Leaf 30 Flat 30-Mile Indoor HDTV-antenne is omkeerbaar en overschilderbaar, zodat deze kan worden aangepast aan elke kamer waarin u hem wilt plaatsen. Of, als u dat niet wilt om het helemaal te zien, kan deze antenne discreet uit het zicht worden geplaatst, dankzij het multidirectionele ontwerp waardoor het signalen uit alle richtingen kan oppikken - geen "aanwijzen" nodig. Deze antenne heeft een bereik van 30 mijl en kan in slechts enkele minuten worden geïnstalleerd met de meegeleverde hoogwaardige kabel van 3 meter. Lokale zenders komen helder en duidelijk binnen en hebben weinig invloed op uw huis; sommige klanten zeggen dat hun kanalen er met deze antenne nog beter uitzien dan toen ze nog kabel gebruikten. U hoeft niet eens naar een winkel te gaan - deze antenne en vele andere op onze lijst worden gratis verzonden vanaf Walmart.com.

Image
Image

Beste budget: BoostWaves Razor 25 Mile HDTV Indoor Flat Leaf Antenna

Image
Image

Vaak willen mensen proberen het snoer door te knippen om geld te besparen, dus willen ze niet van tevoren veel geld uitgeven om hun tv-service te vervangen. Met minder dan $ 10 is de BoostWaves Razor 25-Mile HDTV indoor-platte bladantenne de budgetkeuze waarnaar u op zoek bent. BoostWaves heeft PureVertex-technologie, die claimt storende signalen van andere apparaten, zendmasten en FM-radio's te elimineren, wat resulteert in een scherper, helderder beeld en meer kanalen.

Plus, dankzij het ontwerp van deze antenne is hij omnidirectioneel, wat betekent dat, hoewel hij super betaalbaar is, je je tijd niet zult verspillen met het eindeloos aanpassen van de antenne om te proberen een beter signaal uit een bepaalde richting op te pikken. Het biedt een bereik van 25 mijl voor over-the-air tv-kanalen, geen abonnement nodig. Deze slim ontworpen platte antenne is zelfs omkeerbaar met zwart aan de ene kant en wit aan de andere kant, en hij is zelfs overschilderbaar, zodat je hem op elke gewenste manier kunt personaliseren, zodat hij naadloos opgaat in je interieur.

Beste 4K: versterkte HD digitale tv-antenne

Image
Image

De Amplified TV-antenne is een 4K- en 1080p-compatibele tv-antenne voor binnenshuis waarmee u gratis toegang hebt tot een verscheidenheid aan kanalen. Als je een snoersnijder bent, krijg je lokaal nieuws, weer, sitcoms, kinderprogramma's, sport en grote nieuwszenders zoals ABC, CBS, NBC, PBS, Fox en anderen. Het bereik op de antenne is een indrukwekkende 80 mijl, maar je hebt ook de mogelijkheid om een versterker te krijgen die je 120 mijl extra geeft. Amplified waarschuwt dat u het apparaat uit de buurt moet houden van apparaten die storingen kunnen veroorzaken, zoals AC, koelkasten en magnetrons.

Beste roterende antenne: Supersonic SC-603

Image
Image

Bevindt u zich in een landelijk gebied of in een gebied waar u veel signaalinterferentie heeft? Een grotere buitenantenne is misschien de beste keuze, en een roterende antenne kan voor een nog betere ontvangst zorgen. De SupersonicSC-603 HDTV digitaal versterkte gemotoriseerde roterende buitenantenne voldoet aan al deze vakjes voor een budgetvriendelijke prijs. Voor minder dan $ 25 heb je niet veel te verliezen als je dit eens probeert. Het heeft een full-band DTV/VHF/UHF/FM-ontvanger om uw signaalontvangst te verbeteren en ondersteunt een breed scala aan soorten uitzendingen, waaronder 1080p, 1080i en 720p uitzendingen. Het heeft een verbluffend ontvangstbereik van 120 mijl en kan worden gebruikt voor twee tv-toestellen tegelijk, en het wordt zelfs geleverd met een draadloze afstandsbediening voor extra gemak. Om de installatie te vergemakkelijken, wordt deze tv-buitenantenne geleverd met een coaxiale kabel van 50 voet, plastic veiligheidsbanden en kabelnietjes.

Beste railantenne: Axis AX18451 Rail HDTV-antenne

Image
Image

Sommige moderne tv-antennes zijn zo subtiel dat je ze nauwelijks zult opmerken, afgezien van het feit dat je veel meer zenders kunt oppikken. De Axis AX18431 Rail HDTV-antenne is een perfect voorbeeld. Met zijn slanke silhouet kan de Axis Rail HDTV-antenne direct langs de bovenkant van uw tv worden geplaatst en naadloos overgaan in de vorm van uw televisie voor extra functionaliteit die geen invloed heeft op uw stijl. Bovendien kan de meegeleverde hogesnelheidscoaxkabel van 3 meter achter de tv worden bevestigd, zodat alle draden en snoeren netjes kunnen worden weggestopt zonder rommel of visuele afleiding voor de kijker. De installatie is een fluitje van een cent - geen montage vereist - en het kan eenvoudig worden geïnstalleerd of verwijderd zonder enig risico op materiële schade, waardoor het een bijzonder goede keuze is voor huurders of studenten. Het werkt met alle grote flatscreen-tv-merken en heeft een respectabel ontvangstbereik van 35 mijl en HD 1080p digitale ontvangst. Geïntegreerd ontwerp verbergt kabels uit het zicht.

Beste platte buitenantenne: Antop Antenna Inc. PL-402VG Pro-line

Image
Image

Waarom zou u voor meer betalen dan u nodig heeft als u gratis lokale tv-zenders kunt kijken door simpelweg een platte buitenantenne toe te voegen, zoals de professionele ANTOP PL-402VG PRO-LINE Flat Panel "Big Boy" Outdoor HDTV-antenne? Deze antenne heeft een gepatenteerd ontwerp dat voldoende stroom genereert om een signaal te leveren aan meerdere televisies in één huis en kan verschillende soorten uitzendingen ondersteunen, waaronder HDTV, 1080p en zelfs 4K ULTRA HD.

Discreet en gemakkelijk te verbergen, deze antenne combineert het beste van twee werelden omdat hij de kracht en het bereik van een grote buitenantenne heeft met het stijlbewustzijn van een kleinere binnenantenne. Het ontwerp en de grootte van deze antenne kunnen worden gebruikt bij een breed scala aan exterieurs van woningen en de UV-coating en weerbestendige afwerking helpen deze antenne de elementen op een muur, dak of balkon te weerstaan. Of overweeg om hem binnen op zolder te installeren voor een nog discretere oplossing. Met een signaalbereik tot 60 mijl, multidirectionele signaalontvangst en VHF-versterkingsstaven voor kanalen 2-13, is deze betaalbare antenne een van de beste keuzes die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Beste uitgave: Antop Antenna Inc. AT-401BV

Image
Image

Als je een groter huis of meerdere televisies hebt, heb je een krachtigere antenne-oplossing nodig om ervoor te zorgen dat elk tv-toestel in je huis een duidelijke ontvangst van lokale zenders kan ontvangen. Als dat jouw situatie is, bekijk dan de Antop AT-401BV Big Boy VHF-versterkte versterkte HDTV-buitenantenne. Hoewel het een beetje duurder is dan sommige van de andere items op onze lijst, is het nog steeds betaalbaar voor minder dan $ 100, en als je bedenkt dat je maar één antenne nodig hebt voor elke tv in je huis, begint het meer op een koopje te lijken.

Deze antenne is ontworpen met een gepatenteerd ontwerp dat VHF-versterkerstaven, een smartpass-versterker en een 4G LTE-filter omvat. De VHF-versterkerstaven bedekken kanalen in het 2-13-bereik, zodat u minder blinde vlekken hebt, en de smartpass-versterker helpt de antenne om de juiste balans tussen ontvangst op korte en lange afstand te leveren. Het heeft ook een versterkt multidirectioneel ontvangstbereik waarmee u toegang krijgt tot kanaalsignalen die tot op 70 mijl afstand afkomstig zijn en is compatibel met digitale converterboxen.

De Mohu Leaf Indoor HDTV-antenne (uitzicht bij Walmart) is een van de voordeligste tv-antennes die je kunt krijgen. Het heeft een bereik van 30 mijl, is omkeerbaar en door het omidirectionele ontwerp kun je het ergens uit het zicht plaatsen zonder het te hoeven richten. Voor een meer betaalbare optie houden we van de BoostWaves Razor-antenne (bekijk bij Walmart). Het heeft een solide bereik van 25 mijl, is omnidirectioneel en zeer betaalbaar.

FAQ

    Wat is de beste antenne voor gratis tv?

    Alle tv-antennes bieden gratis tv-kanalen door het signaal van nabijgelegen zendmasten te trekken. Het type en de verscheidenheid aan gratis zenders die u krijgt, hangt af van de straal van uw tv-antenne en de zendmasten in uw regio. Voordat u op zoek gaat naar een tv-antenne, moet u AntennaWeb controleren om te zien hoeveel torens er in uw regio zijn en dienovereenkomstig kiezen voor het beste bereik. De meest voorkomende gratis kanalen zijn lokaal nieuws, sport, kinder-tv, weer, sitcoms en meer.

    Hoe het tv-antennesignaal te versterken?

    Als je tv-antenne niet goed genoeg is, moet je ervoor zorgen dat deze zich op een locatie bevindt waar hij geen last heeft van interferentie. Gewone huishoudelijke apparaten zoals AC's, koelkasten, magnetrons en mobiele apparaten kunnen het signaal verstoren, vooral van binnenantennes. Sommige tv-antennes worden ook geleverd met versterkers die u kunt aansluiten om uw bereik te vergroten. Als niets anders werkt, is het misschien de moeite waard om over te stappen van een binnenantenne naar een buitenantenne, omdat deze minder last hebben van interferentie en een beter bereik bieden.

    Hoe sluit ik een antenne aan op Samsung TV?

    Samsung-tv's zouden moeten werken met tv-antennes, maar het kan even duren om ze in te stellen. U moet naar het menu Instellingen>Bron gaan en vervolgens uw antenne aansluiten op de achterkant van de tv, op kanalen scannen en ten slotte de bron van het signaal selecteren. Voor een antenne moet je Air selecteren. Daarna wil je naar kanalen zoeken die je een lijst zouden moeten geven van alle signalen die de antenne kan detecteren. Zodra de scan is voltooid, zou u klaar moeten zijn om te gaan.

Aanbevolen: