Zamzar Review: bestanden online converteren

Inhoudsopgave:

Zamzar Review: bestanden online converteren
Zamzar Review: bestanden online converteren
Anonim

Zamzar is een goede gratis bestandsconverter die veel bestandsformaten ondersteunt. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en u kunt bestanden online converteren zonder dat u software hoeft te downloaden. Het is niet de eerste service of software die ik zou proberen, maar het werkt voor wat het doet.

We vonden het langzamer dan de meeste andere online bestandsconversieprogramma's, maar als je teleurgesteld bent in sommige andere bestandsconversieprogramma's of als je echt je bestandsconversie online moet voltooien, probeer Zamzar dan eens.

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gratis bestandsconversies (tot 50 MB).
  • Niets te installeren.
  • Converteert een grote verscheidenheid aan bestanden van het ene formaat naar het andere.
  • Eenvoudig genoeg voor iedereen om te gebruiken.
  • Hiermee ontvang je een e-mail wanneer de conversie is voltooid.
  • Start onmiddellijk; geen gebruikersaccount nodig.

Wat we niet leuk vinden

  • Conversietijd is soms behoorlijk traag.
  • 50 MB bestandsgrootte limiet maakt het moeilijk om te gebruiken voor video.
  • Als de website veel verkeer ervaart, kan uw conversie tot een uur vertraging oplopen.

  • Downloadlinks zijn 24 uur geldig; moet de conversie opslaan binnen een dag nadat deze klaar is om te downloaden.
  • Gratis accounts zijn beperkt tot twee conversies binnen een periode van 24 uur.

Zamzar-functies

  • Werkt op elk besturingssysteem, omdat er alleen een browser voor nodig is (d.w.z. Zamzar werkt met Windows, Linux, Mac)
  • U kunt een bestand uploaden vanaf uw computer of een URL invoeren naar een online bestand
  • Converteert tussen vele document-, afbeeldings-, video-, archief-, audio- en CAD-formaten. U kunt een volledige lijst met bestandsindelingen bekijken die u met Zamzar kunt gebruiken op hun pagina Conversietypes
  • Zamzar converteert TXT-bestanden naar MP3-formaat en biedt een hoogwaardige, online tekst-naar-spraakservice
  • Volledige bestandsconversie met Zamzar wordt in vier stappen voltooid: geen download vereist
  • Zamzar kan ook worden gebruikt om bestanden via e-mail te converteren (tot 1 MB gratis)
  • Regelmatige conversie zonder e-mail is gratis voor elk bestand tot 50 MB, maar u kunt upgraden naar een betalingsplan als u het met veel grotere bestanden wilt gebruiken. Upgraden heeft ook andere voordelen, zoals online opslag van uw bestanden, snelle downloads, geen advertenties, hogere conversieprioriteiten en snellere ondersteuningstijd

Onze gedachten over Zamzar

Zamzar is heel gemakkelijk te gebruiken. Bezoek gewoon hun website, upload uw originele bestanden, kies het formaat waarnaar u ze wilt converteren en druk vervolgens op Nu converteren Geconverteerde bestanden kunnen onmiddellijk worden gedownload of u kunt de optie kiezen om de koppelingen via e-mail. Dat is het!

Een andere, enigszins geheime functie die door Zamzar wordt ondersteund, is hun conversie van e-mailbijlagen. Met het bestand bijgevoegd (of veelvouden zolang elk kleiner is dan 1 MB), stuur het bericht naar het e-mailadres dat overeenkomt met het formaat waarnaar u het bestand wilt converteren, zoals-j.webp

Welke bestandsindelingen ondersteunt Zamzar?

Zamzar ondersteunt verschillende bestandsindelingen. Enkele opmerkelijke probleemformaten die Zamzar ondersteunt, zijn WPD (Wordperfect Document), RA (RealMedia Streaming Media), FLV en DOCX. Zamzar maakt het werken met deze en vele andere formaten zo eenvoudig als een paar muisklikken.

Zamzar is een goede keuze als je een beeldconvertor of documentconvertor nodig hebt, maar de bestandsgroottelimiet van 50 MB maakt het bijna onmogelijk om het als videoconverter of soms zelfs als audioconvertor te gebruiken. Naarmate de bestanden groter en groter worden, duurt het steeds langer om te uploaden, te converteren en opnieuw te downloaden. Bovendien overschrijden de meeste lange video's 50 MB.

Upgrade naar Zamzar Pro of Business

Deze online bestandsconverter is alleen nuttig voor zeer lichte conversies, aangezien deze maximaal twee conversies per dag bereikt. Je kunt de service elke dag gratis gebruiken, maar er kunnen slechts twee bestanden worden geconverteerd binnen een periode van 24 uur, wat een enorme beperking is voor iedereen die dit als een herhalingsservice wil gebruiken.

Er moet ook worden opgemerkt dat Zamzar een optionele, gelaagde premiumservice heeft - Basic, Pro en Business - met toenemende maximale bestandsgroottes, online opslagruimte, de conversiesnelheid, enzovoort. We hebben alleen de gratis service getest, dus sommige van onze ervaringen met Zamzar zijn misschien wel of niet verbeterd als we een van de premium-niveaus hadden gebruikt.

Aanbevolen: