De 5 beste onderkast-tv's van 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste onderkast-tv's van 2022
De 5 beste onderkast-tv's van 2022
Anonim

Een onderkast-tv kan een geweldige aanvulling zijn op elke keuken en helpt aspirant-koks en bakkers hun favoriete chef-koks te volgen om nieuwe recepten of perfecte technieken te leren. Hoewel veel mensen zijn afgestapt van een traditionele televisie in hun keuken en ervoor hebben gekozen om smartphones en tablets te gebruiken, bieden nieuwe slimme schermen u het beste van zowel mobiele apparaten als traditionele televisies. Veel slimme schermen hebben Amazon Alexa of Google Assistant ingebouwd, zodat je je stem kunt gebruiken om op internet naar recepten te zoeken, instructievideo's op YouTube te bekijken of je favoriete afspeellijst op Spotify te starten met slechts een woord. Velen hebben ook een reeks vooraf geladen, populaire apps zoals Netflix, Pandora en Prime Video, zodat u uw favoriete programma's en films direct uit de doos kunt bekijken.

De meer budgetvriendelijke modellen gebruiken Chromecast of andere software voor schermspiegeling waarmee u foto's en video's van uw mobiele apparaat of smart-tv kunt delen met uw nieuwe slimme display. Met sommige slimme schermen, zoals de Echo Show en Facebook Portal Plus, kunt u video- en spraakoproepen plaatsen naar uw vrienden en familie; perfect voor als je je moeder naar haar geheime recept voor pecantaart moet vragen of weekendplannen met vrienden moet maken voordat je naar je werk gaat. De meeste slimme schermen en onderkast-tv's zijn compatibel met andere slimme apparaten voor thuisgebruik, zoals Nest- en Ring-videodeurbellen en zelfs Hue slimme lampen, zodat je één apparaat kunt gebruiken om alles in je slimme thuisnetwerk te bedienen. Of je nu een meesterkok of een amateurbakker bent, bekijk onze topkeuzes hieronder om te zien welke onderkast-tv het meest geschikt is voor jouw keuken.

Beste algemeen: Amazon Echo Show 8 (1e generatie, release 2019)

Image
Image

De Amazon Echo Show is niet alleen een slimme luidspreker, hij doet ook dienst als streamingapparaat voor je keuken. Met apps zoals Netflix, YouTube en Food Network Kitchen kun je stapsgewijze receptvideo's of je favoriete beroemde chef-koks volgen terwijl je vakantiediners of doordeweekse ma altijden bereidt. Met toegankelijkheidsopties zoals ondertiteling, schermvergroting en tekst-naar-spraak, kan iedereen helpen met alles, van het bakken van kerstkoekjes tot het inhalen van het nieuws. Met een ingebouwde microfoon en camera kun je video- of spraakoproepen maken met vrienden en familie als je contact wilt houden of hulp nodig hebt. Als je kinderen hebt, heeft de Echo Show ingebouwd ouderlijk toezicht om schermtijdlimieten in te stellen en bepaalde apps te blokkeren om te voorkomen dat je kinderen toegang krijgen tot ongepaste inhoud en het apparaat na het slapengaan niet kunnen gebruiken. Met Alexa-spraakbediening kun je herinneringen en timers instellen en zelfs slimme keukenapparatuur bedienen, zoals een bereik met internet, om je oven voor te verwarmen terwijl je tot aan je pols in het browniebeslag zit.

Beste budget: Lenovo Smart Clock met Google Assistant

Image
Image

Slimme schermen kunnen prijzig zijn, maar gelukkig biedt de Lenovo Smart Clock zichzelf aan als een budgetvriendelijke en compacte optie. Voor minder dan $ 40 kun je een slim touchscreen-display in je keuken hebben om je door recepten te helpen, muziek te streamen terwijl je kookt of klusjes te doen, of je op de hoogte te houden van het laatste nieuws tijdens het ontbijt. Met zowel Bluetooth- als Chromecast-connectiviteit kun je muziek, shows of films afspelen vanaf je mobiele apparaat of televisie op je Lenovo Smart Clock. Met de geïntegreerde spraakbediening van Google Assistent kun je timers, alarmen en agendaherinneringen instellen, zodat je geen avondeten verbrandt of een familiebijeenkomst mist. Je kunt ook slimme keukenapparaten aansluiten op de Smart Clock om alles van je oven tot je koffiezetapparaat met slechts een woord te bedienen. De achterkant van het apparaat is voorzien van een USB-poort die kan worden gebruikt om uw smartphone of tablet opgeladen te houden voor uw woon-werkverkeer.

Beste voor gebruikers van Google Assistent: Google Nest Hub Max

Image
Image

Als je je slimme thuisnetwerk rond de Google Assistent hebt opgezet, is de Google Nest Hub Max de perfecte aanvulling op je huis. Het 10-inch touchscreen-display werkt met een array met meerdere microfoons en meerdere luidsprekers, zodat u met slechts één woord videogesprekken kunt voeren of muziek, films en shows kunt streamen. Met ingebouwde Chromecast kun je video's en muziek afspelen vanaf je mobiele apparaten of tv als je wilt blijven luisteren of kijken terwijl je het avondeten maakt of ontbijt.

Als je videogesprekken voert, gebruikt de Nest Hub Max auto-framing-technologie om je zichtbaar te houden, zelfs als je door de kamer beweegt; perfect om vrienden en familie te bellen voor hulp tijdens het bakken of om weekendplannen te maken voordat je 's ochtends naar het werk gaat. De Nest Hub Max kan ook verbinding maken met andere slimme producten van Nest, Ring en zelfs Hue, zodat je je voordeur en leveringen in de gaten kunt houden via je videodeurbel of je slimme lampen kunt bedienen met Google Assistant.

Beste ontwerp: Lenovo Smart Display (10-inch) met de Google Assistent

Image
Image

Als je een slim scherm wilt dat er geweldig uitziet en boordevol functies zit, dan is de Lenovo Smart Display 10 de perfecte optie. Dit slimme 10-inch display is verkrijgbaar in zowel een grijze als een bamboe-afwerking en heeft een modern, op kunst geïnspireerd ontwerp dat zeker past bij bijna elk interieur. Het scherm kan zowel staand als liggend worden gebruikt, zodat u de opstelling kunt aanpassen aan uw behoeften. Een fysieke mute-knop en camerasluiter geven je gemoedsrust wanneer je ze niet gebruikt om je slimme keuken of smart home-apparaten te bedienen of om videogesprekken te voeren. Het Lenovo Smart Display heeft een ingebouwde Google Assistent om u handsfree controle te geven over het display en alle andere slimme apparaten die u in huis hebt.

U kunt uw mobiele Android- of iOS-apparaat via Bluetooth verbinden om muziek, shows of films te streamen, of u kunt uw favoriete streaming-apps rechtstreeks naar het apparaat downloaden om nieuwskoppen of de nieuwste Netflix-originelen in te halen terwijl u maak een diner of drink 's ochtends koffie. Het Lenovo Smart Display is compatibel met Nest-, Hue-, Wink- en SmartThings-apparaten, dus het is eenvoudig te integreren in uw bestaande slimme thuisnetwerk.

Beste batterijvoeding: Facebook Portal Plus 15,6-inch smartdisplay

Image
Image

In het tijdperk van mobiele apparaten is zelfs Facebook begonnen met slimme schermen. De Facebook Portal Plus is een op batterijen werkend slim display dat je tot 6 uur gebruik geeft op een volle batterij, zodat je vrienden en familie kunt bellen, muziek kunt streamen en bijna de hele dag je favoriete beroemde chef-koks kunt volgen voordat je de stekker in het stopcontact moet steken. Hoewel het voornamelijk wordt gebruikt voor videobellen met vrienden en familie, kun je ook populaire streaming-apps zoals Netflix, Spotify en Prime Video downloaden, zodat je de nieuwste films en shows kunt bekijken of aangepaste afspeellijsten kunt streamen terwijl je een diner bereidt of familiebijeenkomsten organiseert.

De Facebook Portal Plus heeft Alexa ingebouwd voor handsfree bediening en om andere Alexa-compatibele apparaten aan te sluiten voor nog meer manieren om je nieuwe slimme display te gebruiken. Het 15-inch scherm kan zowel in portret- als landschapsmodus worden gebruikt, waardoor je voldoende vrijheid hebt om je opstelling aan te passen aan je behoeften. Als privacy en veiligheid een probleem zijn, heeft dit model een fysieke mute-knop, zowel een camerasluiter als een kill-schakelaar, en volledige codering van uw gegevens om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang.

De Amazon Echo Show is het perfecte slimme display om in je keuken te houden wanneer je muziek, shows of films wilt streamen terwijl je het avondeten maakt of je ochtendkoffie drinkt. Op het HD-touchscreen kun je diavoorstellingen van foto's afspelen, streaming-apps zoals Netflix en Spotify gebruiken en zelfs videogesprekken voeren. Als u binnen een strikt budget wilt blijven, is de Lenovo Smart Clock een slim scherm dat voor minder dan $ 40 wordt verkocht, terwijl u nog steeds muziek, shows, nieuws en films kunt afspelen terwijl u het huishouden doet.

Bottom Line

Taylor Clemons heeft meer dan drie jaar ervaring met schrijven over games en consumententechnologie. Ze heeft geschreven voor IndieHangover, GameSkinny, TechRadar en haar eigen publicatie, Steam Shovelers.

De ultieme koopgids voor tv onder de kast

Het is fijn om een secundaire televisie in je keuken, garage of werkplaats te hebben als je een beetje achtergrondgeluid wilt terwijl je werkt of kookt, of als je een instructievideo wilt volgen bij het gebruik van een nieuw recept of het starten van een nieuw projecteren. Hoewel de stijl voor montage onder de kast, die populair was aan het eind van de jaren negentig en het begin van de jaren 2000, uit de gratie is geraakt, kun je nog steeds led-televisies van klein formaat vinden die gemakkelijk op een aanrecht, werkbank of op een kleine muur kunnen worden gemonteerd.. Je kunt zelfs afzien van een traditionele tv en een slimme luidspreker instellen zoals de Amazon Echo Show, zodat je instructievideo's kunt afspelen, je favoriete muziek kunt streamen en videogesprekken kunt voeren als je wat extra hulp van je vrienden of familie nodig hebt.

Er zijn zelfs televisies met een klein scherm die zijn gemaakt om meer op een stuk huisdecoratie of kunst te lijken, zoals de Samsung Frame; de behuizing van de tv is gemaakt om eruit te zien als een kunstlijst van galerijkwaliteit, en je kunt je eigen hoogwaardige kunstwerken kopen of uploaden om thuis te pronken. We zullen een aantal belangrijke factoren op een rijtje zetten waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een secundaire tv, zoals welke slimme functies u nodig heeft, schermgrootte en verschillende merken, om u te helpen beslissen welke geschikt is voor uw ruimte.

Image
Image
Vizio D32f-F1 32-inch SmartCast-tv.

Vizio

Slimme functies

Smart-tv's zijn tegenwoordig de gouden standaard in home-entertainment. Het zal moeilijk zijn om een tv te vinden die niet over een soort van native streaming-mogelijkheden of handsfree spraakbediening beschikt. Bij het kopen van een secundaire tv voor uw keuken of werkplaats, moet u nadenken over wat u wilt dat uw televisie voor u doet. Als je samen met je favoriete contentmakers wilt werken of koken, wil je een tv met de mogelijkheid om je favoriete apps te downloaden en video's af te spelen. TCL- en Hisense-televisies gebruiken het Roku-platform en hebben vaak populaire apps zoals Netflix, Hulu en YouTube vooraf geladen, zodat u uw favoriete programma's en video's direct uit de doos kunt bekijken.

Insignia en Toshiba gebruiken het Fire TV-platform, dus ze hebben niet alleen vooraf geladen apps, maar hebben Alexa-spraakbediening ingebouwd voor handsfree bediening. Dit is geweldig als je handen rommelig zijn of als je bezig bent met een ambacht en je video moet pauzeren. Met Samsung-televisies kun je het scherm van je smartphone of tablet spiegelen, dus als je een recept of zelfgemaakte video hebt opgeslagen op je mobiele apparaat, kun je het op je televisie afspelen om het gemakkelijker te bekijken. Met de Echo Show kun je timers, alarmen en herinneringen instellen, zodat je je taarten, braadstukken of knutselprojecten niet vergeet. Op veel slimme televisies kun je ook muziek streamen, dus als je alleen wat achtergrondgeluid nodig hebt, kun je Pandora of Spotify laden en jammen met je favoriete nummers.

Image
Image

Schermgrootte

Fabrikanten zoals Samsung, TCL en Hisense maken een reeks televisies met klein formaat schermen, waardoor ze perfect zijn om bovenop een opbergkast in de garage of werkplaats te plaatsen, weggestopt in een hoek op je aanrecht, of montage op een kleine wandruimte. Je kunt tal van slimme televisies vinden met 32-inch schermen, die groot genoeg zijn om details van je kook- of knutselvideo's te zien wanneer je moet volgen, terwijl ze klein genoeg blijven om je werkruimte niet te domineren. Dit schermformaat is ook gemakkelijk te verplaatsen wanneer u uw garage of werkplaats opnieuw moet indelen voor grotere projecten of wanneer u eindelijk alles kunt organiseren. De Echo Show Premium heeft een 10,1-inch scherm, dat, hoewel aan de kleine kant, het ook supergemakkelijk maakt om door je keuken of werkruimte te bewegen wanneer je een stapsgewijze video van dichtbij moet volgen, maar ook door je ruimte moet bewegen. Je kunt het gemakkelijk van je aanrecht halen en naar een andere plek in je keuken verplaatsen als je klaar bent met het wassen van groenten en ze moet snijden, of het van je werkbank naar onder de motorkap van je auto brengen als je klaar bent om doe kleine onderhoudsprojecten.

Als je besluit hoe groot je tv moet zijn, kun je het beste een plek kiezen die de belangrijkste basis zal zijn en daar meten om er zeker van te zijn dat je keuze past. Je kunt ook de afstand meten van die plek tot waar je waarschijnlijk het meeste van je werk zult doen; als u die meting door twee deelt, krijgt u de ideale schermgrootte voor uw ruimte. Als uw keukeneiland bijvoorbeeld iets meer dan vijf voet (64 inch) is, is het beste tv-formaat voor uw ruimte ongeveer 32 inch. Als u een tv koopt die te groot is, betekent dit niet alleen dat hij niet overal past, maar dat het ook vermoeide ogen en bewegingsziekte kan veroorzaken als u te dicht bij een te groot scherm komt te staan. Een te kleine tv betekent dat je moeite zult doen om details te onderscheiden wanneer je instructievideo's volgt.

Image
Image

Merken

Er is geen tekort aan merken en fabrikanten om uit te kiezen wanneer je op zoek bent naar een klein formaat, secundaire tv voor je keuken of werkruimte. Zoals we hierboven hebben vermeld, maken TCL, Hisense, Insignia, Toshiba en Samsung allemaal hoogwaardige, betrouwbare televisies in verschillende formaten. Elk merk biedt zijn eigen mix van schermformaten en slimme functies, dus het is belangrijk om ze op te sommen om te beslissen wat het beste bij je behoeften past. TCL en Hisense gebruiken het Roku-platform voor streaming en bieden het breedste scala aan modellen in 32-inch schermen. Insignia en Toshiba gebruiken het FireTV-platform en maken bijna uitsluitend kleinformaat televisies in 32 of 43 inch formaten.

Samsung biedt de meest slimme functies, zoals een galerijmodus om illustraties weer te geven wanneer je tv niet in gebruik is, native spraakbediening, 4K-resolutie en zelfs schermspiegeling voor je mobiele apparaten. Voor een secundaire televisie zijn dat misschien meer functies dan je ooit nodig zult hebben, maar ze kunnen het overwegen waard zijn als je denkt dat je behoeften in de toekomst kunnen veranderen om jezelf ruimte te geven om te groeien zonder dat je nog een andere tv hoeft aan te schaffen. Amazon's Echo Show is ook een solide concurrent van traditionele slimme televisies. Deze slimme combinatie van luidspreker en tablet geeft je native stembediening via Alexa voor het instellen van timers, alarmen en herinneringen, samen met het ophalen van video's en muziek. U kunt zelfs videogesprekken voeren met uw Echo Show wanneer u deskundige vrienden en familie om hulp moet vragen. Wat uw behoeften nu of in de toekomst ook zijn, er is een tv beschikbaar van tal van gerenommeerde merken die bij uw huis of werkruimte past.

Aanbevolen: