Hoe Disney Plus op te zeggen

Inhoudsopgave:

Hoe Disney Plus op te zeggen
Hoe Disney Plus op te zeggen
Anonim

Wat te weten

  • Het opzeggen van een Disney Plus-abonnement hangt af van waar je je voor het eerst hebt aangemeld voor de streamingdienst, niet per se waar je het bekijkt.
  • Je moet het online annuleren, via je Apple-accountinstellingen of de Google Play App Store.
  • Als je een Disney-account en alle gegevens (niet alleen Disney Plus) volledig wilt verwijderen, ga je naar de website van W alt Disney Company.

Dit artikel legt uit hoe je een Disney Plus-abonnement online opzegt, op iOS en Android. Als je niet meer weet hoe je je hebt aangemeld voor Disney+, probeer dan elk van de onderstaande methoden. De Disney+ annuleeroptie verschijnt alleen binnen het systeem waarop je je hebt aangemeld.

Een Disney Plus-abonnement online annuleren

Als je je via internet hebt aangemeld voor een Disney+-abonnement, zou je dit opzeggen via de officiële Disney+-website.

  1. Open je favoriete webbrowser en ga naar DisneyPlus.com.
  2. Beweeg je muis over je profielfoto in de rechterbovenhoek om het menu te openen.

    Image
    Image
  3. Klik op Account.

    Image
    Image
  4. Klik op Betalingsdetails.

    Image
    Image
  5. Klik op Abonnement opzeggen.

    Image
    Image

Afmelden van Disney Plus op iOS

Als je je hebt geabonneerd op Disney+ op een iOS-apparaat zoals een iPhone, iPad of Apple TV, moet je je Disney+-service annuleren via je Apple-accountinstellingen.

  1. Open Instellingen op uw iOS-apparaat.
  2. Tik op iTunes & App Store.
  3. Tik op Apple ID en het bijbehorende e-mailadres.

    Image
    Image
  4. Tik op Bekijk Apple ID.
  5. Tik op Abonnementen.
  6. Als je Disney+ in je lijst met abonnementen ziet, tik je erop en tik je vervolgens op Abonnement opzeggen.

    Als je Disney+ niet ziet, heb je je waarschijnlijk aangemeld via een ander Apple-account, een Android-smartphone of -tablet of internet.

    Image
    Image

Hoe Disney+ op Android te annuleren

Als u een abonnement op een Android-apparaat wilt annuleren, hoeft u alleen maar de Google Play-app store te openen, op uw Profielpictogram te tikken > Betalingen en abonnementen > Abonnementen en tik vervolgens op Annuleren naast Disney+.

Image
Image

Als je Disney+ niet ziet in je Google Play-abonnementen, probeer dan van Google-account te wisselen als je meerdere accounts aan je apparaat hebt gekoppeld.

Wat gebeurt er als ik Disney Plus annuleer?

Wanneer je een Disney+ abonnement opzegt, blijft het abonnement daadwerkelijk volledig actief tot de volgende verlengingsdatum, waarna het stopt met functioneren. Tot deze datum kun je Disney+ gewoon blijven gebruiken op al je apparaten.

Als je Disney+ annuleert, worden je gegevens of je Disney-account niet verwijderd. Dit betekent dat als je Disney+ in de toekomst opnieuw wilt proberen, je hetzelfde account opnieuw kunt gebruiken.

Als je Disney+ opzegt en nog veel tijd over hebt op je abonnement, is het mogelijk om een terugbetaling aan te vragen bij zowel de Google Play App Store als de iTunes & App Store van Apple.

Hoe Disney Plus-accountgegevens te verwijderen

Als je je Disney-account en alle bijbehorende gegevens volledig wilt verwijderen, kun je dat doen door naar de website van W alt Disney Company te gaan en op Disney, ESPN, ABC, Marvel en Star Wars te klikken accounts onder Beheer uw accountregistraties en klik vervolgens op Account verwijderen onderaan het scherm.

Image
Image

Het account dat u verwijdert, kan worden gebruikt voor andere Disney-websites en -services, dus wees voorzichtig. Het kan worden geassocieerd met veel meer dan alleen de streamingdienst en apps van Disney+.

Aanbevolen: