Wat betekenen de iPhone-weersymbolen?

Inhoudsopgave:

Wat betekenen de iPhone-weersymbolen?
Wat betekenen de iPhone-weersymbolen?
Anonim

De standaard iOS Weer-app heeft 23 pictogrammen die de subtiele verschuivingen in de komende omstandigheden voorspellen. Je zou in staat moeten zijn om één blik op de weerpictogrammen te werpen en te zien hoe de komende dag zal verlopen.

Een symbool voor elk weer op je iPhone

De iPhone Weer-app bevat geen beschrijvingen van de weersymbolen. Dus heeft Apple een handige grafiek gepubliceerd waarin de iPhone-weerpictogrammen worden uitgelegd. Het is handig omdat er kleine verschillen zijn in sommige weerpictogrammen, terwijl andere vrij gemakkelijk te begrijpen zijn.

Voer de naam van een stad, postcode of luchthavenlocatie in om de Weer-app te gebruiken. De voorspellingen voor de dag en de volgende week worden weergegeven. Scroll naar beneden op het scherm om meer te zien, zoals het weekoverzicht, de kans op regen, luchtkwaliteit, tijden van zonsopgang en zonsondergang en andere details.

Image
Image

Opmerking:

Apple heeft alle weersomstandigheden gedekt. Maar de weerpictogrammen die op het scherm worden weergegeven, zijn afhankelijk van de lokale weersomstandigheden en de andere geselecteerde locaties. Veel plaatsen in de wereld ervaren bijvoorbeeld geen orkanen of tornado's. Informatie over zwaar weer is beschikbaar voor de Verenigde Staten, Canada, Japan, Australië en de meeste landen en regio's in Europa.

  • Zonsopgang- en zonsondergangpictogrammen zijn duidelijk zichtbaar. De pijl is het subtiele teken dat de richting van de zon weergeeft.
  • Het icoon voor Haze is ook een zon die aan de horizon lijkt te gluren, maar de meerdere horizontale lijnen staan voor fijnstoflagen.
  • Er zijn subtiele verschillen tussen de soorten sneeuwweer. Twee symbolen worden gepureerd om de verschillen tussen verspreide sneeuw, ijzel en stuifsneeuw weer te geven.
  • Het pictogram met een halve maan met twee zichtbare sterren suggereert een heldere en sterrennacht. Het pictogram voor een bewolkte nacht brengt de maan achter een wolk met kleinere sterren.
  • De weersymbolen voor buien en hevige buien zijn niet zo voor de hand liggend. Langere lijnen op het wolkenpictogram zijn een teken voor zwaardere stormen.
  • De iPhone Weer-app heeft zelfs een pictogram voor stof dat op het eerste gezicht niet voor de hand liggend is om te begrijpen.

Een alternatieve manier om te vinden wat de iPhone-weersymbolen betekenen

The Weather Channel biedt de 10-daagse weersvoorspelling aan de Weather-app. Tik op het kleine logo van The Weather Channel in de app om de site te openen en gebruik de zoekbalk om naar het weer van je stad te gaan. De pictogrammen van het weerkanaal zijn in kleur en hebben tekstbeschrijvingen. Maar als het een symbool heeft dat lijkt op dat op je iPhone, dan weet je wat dat symbool betekent.

Image
Image

Tip:

Weer-apps zijn hulpmiddelen voor het nemen van beslissingen. Ze worden nog kritischer met re altime waarschuwingen voor ernstige noodsituaties in het klimaat. Als de standaard Weer-app op iOS niet genoeg is, kies er dan een uit deze uitstekende weer-apps voor je telefoon.

Aanbevolen: