De Top 12 Twitch Streamers van 2021

Inhoudsopgave:

De Top 12 Twitch Streamers van 2021
De Top 12 Twitch Streamers van 2021
Anonim

Wie heeft tv nodig als je mensen gratis videogames kunt zien spelen? We hebben honderden uren aan livestreams bekeken om je de beste Twitch-streamers van het jaar te brengen.

Meest beroemde Twitch-streamer: Pokimane

Image
Image

Wie de meeste abonnees op Twitch heeft, verandert dagelijks, maar Pokimane is al jaren een van de topsterren van Twitch. Haar specialiteiten zijn Fortnite, League of Legends en Among Us. In de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen van 2020 speelde Pokimane Among Us op Twitch met de Amerikaanse vertegenwoordigers Alexandria Ocasio-Cortez en Ilhan Omar om Amerikanen aan te moedigen naar buiten te gaan en te gaan stemmen. Ze is zo populair dat ze zelfs merchandise heeft.

Top professionele gamer op Twitch: Ninja

Image
Image

Tyler Blevins, beter bekend als Ninja, is een wereldberoemde esports-kampioen. Hij verwierf bekendheid als professionele Halo-speler, maar richt zich nu vooral op Fornite sinds hij de E3 Pro-Am-competitie van 2018 won. Ninja heeft het record voor de meest bekeken stream. Toen hij Fornite speelde met Drake, had hij meer dan een half miljoen kijkers.

Meest vriendelijke gamergemeenschap op Twitch: BlackGirlGamers

Image
Image

Sommige online gaming-gemeenschappen en giftig en onverwelkomend, maar niet BlackGirlGamers. Het werd opgericht door een groep zwarte vrouwen die een positieve omgeving wilden om hun favoriete games te spelen. Natuurlijk is iedereen welkom om te kijken en te chatten. Ze houden een vrij consistent schema aan, dus er is altijd iemand die streamt.

Beste Twitch-kanaal om naar eSports te kijken: Riot Games

Image
Image

Riot Games is een van de toporganisatoren van eSport-toernooien. Je kunt evenementen zoals de North American en European League of Legends Championship Series volgen op hun Twitch-kanaal. Als er geen live wedstrijden worden gestreamd, kun je herhalingen van eerdere evenementen bekijken.

Best League of Legends Twitch Stream: Trick2g

Image
Image

Professionele League of Legends-speler Tim Foley, beter bekend onder zijn gamer-alias Trick2g, is enorm online aanwezig op Twitch en YouTube. Trick2g, een veteraan van de League of Legends-toernooiscène, is geliefd om zijn bombastische persoonlijkheid, die het onderwerp is geworden van vele memes.

Top Fornite-speler op Twitch: Dakotaz

Image
Image

Denk je dat je geobsedeerd bent door Fornite? Dakotaz heeft duizenden overwinningen op zijn naam staan. Wat is zijn geheim? Bekijk zijn Twitch-kanaal om erachter te komen. Dakotaz staat bekend om zijn warme persoonlijkheid, dus hij zal je waarschijnlijk een shout-out geven als je je bij de stream aansluit. Hij verheft zelden zijn stem uit frustratie, en hij verontschuldigt zich meestal als hij dat doet.

Meest filantropische Twitch Streamer: AnneMunition

Image
Image

Over streamers met een bewonderenswaardige reputatie gesproken, AnneMunition staat vooral bekend als een pleitbezorger voor vrouwen en LGBTQ+-gamers. Haar liefdadigheidsactiviteiten omvatten het helpen inzamelen van een kwart miljoen dollar voor immigrantenfamilies als onderdeel van de KeepFamiliesTogether-livestream.

Beste sportgamekanaal op Twitch: Castro_1021

Image
Image

Castro_1021, die in het echt langs Edwin Castro gaat, is een van de meest bekeken sportgamers op Twitch. Als toegewijde voetbalfan kun je hem meestal zien spelen of praten over de FIFA-serie. Een andere filantropische Twitch-streamer, Castro_1021, heeft geholpen meer dan een kwart miljoen dollar in te zamelen voor verschillende non-profitorganisaties.

Top Twitch-kanaal voor tabletop-RPG's: Tablestory

Image
Image

Twitch is niet alleen voor videogames. Als je de voorkeur geeft aan tabletop-RPG's, staat Tablestory bovenaan de lijst met kanalen die je moet bekijken. Roterende groepen spelers ontwikkelen personages en voeren uitgebreide scenario's uit voor het plezier van toeschouwers. Als je geen vrienden hebt om mee te spelen, is Tablestory het beste alternatief.

24/7 tegenaanval: ESL_CSGO

Image
Image

Electronic Sports Company streamt live verslaggeving van alle belangrijke Counter-Strik: Global Offensive-competities, van analyse vóór de wedstrijd tot interviews na de wedstrijd met de winnaars. Als er geen livegebeurtenisstreaming is, kun je herhalingen van wedstrijden bekijken. Als je je favoriete team wilt steunen, ga dan naar de Electronic Sports Company en koop officiële teammerchandise.

Twitch's Minecraft Master: Ph1LzA

Image
Image

Minecraft-kanalen vormen een van de populairste genres van Twitch, dus er is veel concurrentie. Ph1LzA, die alleen in de hardcore-modus speelt, verdiende een legendarische status voor zijn vijf jaar durende ononderbroken run, de langst gedocumenteerde game in de geschiedenis van Minecraft. Vandaag leert hij nieuwelingen hoe ze moeten knutselen op zijn Twitch-kanaal.

Politiek en Spel: HasanAbi

Image
Image

Zoals een beetje progressieve politiek met je gamen? Voormalig Young Turks-correspondent Hasan Piker, ook bekend als HasanAbi, staat vaak bovenaan de lijst van meest bekeken Twitch-streamers. Hasan is ongegeneerd met zijn pleidooi voor sociaaleconomische rechtvaardigheid, en hij becommentarieert vaak actuele gebeurtenissen tussen het spelen van FPS-games door.

Aanbevolen: