Apps om dronken sms'en en posten te vermijden

Inhoudsopgave:

Apps om dronken sms'en en posten te vermijden
Apps om dronken sms'en en posten te vermijden
Anonim

Drinken en e-mailen of sms'en is geen goede combinatie, vooral niet als je een spijtig bericht stuurt naar een ex of een collega. In feite is alcohol vaak de oorzaak van enkele van de meest gênante sms- en sociale-mediagedragingen. Gelukkig zijn er enkele apps die je van jezelf kunnen redden en je kunnen blokkeren als je niet in staat bent om te communiceren.

Hoewel Mail Goggles niet meer bestaat, was het een vroege tool van Gmail Labs die was ontworpen om dronken e-mailen te voorkomen. Indien geactiveerd, bood Mail Goggles de gebruiker wiskundige problemen die moesten worden opgelost voordat e-mails konden worden verzonden.

Dronken Locker

Image
Image

Drunk Locker is een gratis Android-app die een totaaloplossing is, waarmee je Facebook, Instagram, Twitter, Gmail, Snapchat en vrijwel elke andere sociale-media-app die je in de verleiding kunt brengen om te gebruiken terwijl je dronken bent, kunt blokkeren. Blokkeer ook winkel-apps zoals Amazon en PayPal om te voorkomen dat u onnodige aankopen doet.

Dronken Locker vertrouwt niet op een veldtest voor nuchterheid, maar gaat ervan uit dat je een volwassene bent die van tevoren weet dat je gaat drinken. Stel je eigen tijdslimieten in en geef aan welke apps je wilt blokkeren voordat je de deur uitgaat.

Drunk Locker is ook een uitstekende studie- of werkhulp. Als je weet dat je afgeleid zult worden door sociale media, sluit jezelf dan een paar uur buiten de online wereld terwijl je je concentreert.

Download voor

Dronken Kies NEE

Image
Image

Dronken Kies NEE! begrijpt dat velen van ons bepaalde contacten hebben die we gewoon niet zouden bellen of sms'en als we helder zouden denken. De iOS-app van $ 1,99 verbergt het telefoonnummer en het e-mailadres van een contact gedurende één tot 48 uur. Je kunt zoveel contacten blokkeren als je wilt.

Met de app kun je jezelf zelfs tot 48 uur in de toekomst een bericht sturen om je dronken zelf te waarschuwen voor het maken van een grote fout.

Download voor

Een e-mail in Gmail ongedaan maken

Als je ooit een e-mail hebt gestuurd en vervolgens met onmiddellijke spijt werd overvallen, staat Gmail voor je klaar. De functie Verzenden ongedaan maken van Gmail is een tege-g.webp

Verzenden hebt geselecteerd. Dit is vooral handig voor onverstandige en boze e-mails of zelfs af en toe een typefout.

Dronken modus toetsenbord

Image
Image

Drunk Mode Keyboard is een gratis iOS-app die je ervan weerhoudt om die betreurenswaardige berichten te sturen terwijl je dronken bent. Stel de dronken modus in voor een door u opgegeven periode en uw toetsenbord is uitgeschakeld. Geen commentaar, sms'en, e-mailen of andere mogelijk gênante communicatie.

Drunk Mode Keyboard werkt in alle apps; als je nuchter bent, heeft het zelfs een paar leuke typ- en tekenfuncties die je misschien leuk vindt.

Aanbevolen: