Waarom ik dol ben op de LifeFuels slimme waterfles

Inhoudsopgave:

Waarom ik dol ben op de LifeFuels slimme waterfles
Waarom ik dol ben op de LifeFuels slimme waterfles
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • LifeFuels' waterfles is een goede investering als je het bijhoudt.
  • De voedingscapsules kunnen je echt energie geven.
  • De aanvullende app is robuust en inzichtelijk.
Image
Image

Ik gebruik de slimme waterfles van LifeFuels al bijna twee jaar, dus het is onnodig om te zeggen dat ik in dit product geïnvesteerd heb.

Toen ik de waterfles voor het eerst ontving, schrok ik een beetje van hoe zwaar hij was, maar toen ik bedacht dat er een batterij in zit, 16.9 ons water en deze FuelPods die extra smaak toevoegen, stopte ik met klagen. Bovendien zit er een stevig draagkoord rond de hals van de fles waarmee u de fles kunt dragen.

Nu vraag je je waarschijnlijk af, waarom heb je een slimme waterfles nodig om je waterinname bij te houden? Het product van LifeFuels wordt gesynchroniseerd met een app die niet alleen uw water- en multivitamine-inname bijhoudt, maar u ook een overzicht geeft van uw hydratatiegewoonten in het algemeen. Ik realiseerde me niet hoeveel water ik niet dronk totdat ik dit product begon te gebruiken.

Ik vind het leuk om in de app te zien op welke tijden ik het meest water drink en waar ik het beter kan doen.

De specificaties

Hoewel het bedrijf in 2015 werd gelanceerd, kwam de slimme waterfles van LifeFuels pas in september 2019 op de markt. Na een eerste mislukt prototype, had het bedrijf een paar jaar nodig om het product te herwerken tot wat het nu is.

Het bedrijf had oorspronkelijk de slimme waterfles geprijsd op $ 179, maar dat is sindsdien gedaald tot $ 99 (gelukkig). Een aankoop van een LifeFuels-fles wordt geleverd met een startpakket dat ook de oplader, drie FuelPods en een reinigingsborstel bevat.

Ik maakte me een beetje zorgen over het drinken van water dat in wezen bovenop een enorm batterijpakket zit, maar toen ik het product persoonlijk zag, vond ik het goed. Met een batterij die tot vier dagen meegaat, is de fles voorzien van interne technologie die wordt beschermd door een duurzame geanodiseerde aluminium schaal, die waterbestendig is.

Image
Image

De fles is ook uitgerust met hydratatie-trackingtechnologie die kan detecteren hoeveel water je hebt verbruikt en die statistieken in een app kan weergeven.

De slimme waterfles van LifeFuels was vrij eenvoudig in te stellen. De fles is Bluetooth-compatibel, dus ik heb hem ingesteld zoals elk ander technisch apparaat, zoals mijn AirPods, bijvoorbeeld. Toen ik eenmaal in de app was ingesteld, ging het soepel.

Wat de FuelPods betreft, ze zijn er in verschillende smaken en hebben allemaal verschillende voedingswaarden. De fles kan tegelijkertijd drie FuelPods bevatten, die eronder worden geplaatst.

Deze pods zijn uniek omdat elk is uitgerust met een chip die wordt herkend door de fles wanneer deze wordt geplaatst. Ze worden ook bijgehouden in de app, die je de resterende hoeveelheid smaakstof en inname vertelt. Ik kan gemakkelijk smaak en voeding aan mijn water toevoegen met een druk op de knop, waardoor de specifieke FuelPod wordt gemarkeerd die moet worden gebruikt.

FuelPods zijn een beetje prijzig voor $ 9,99- $ 11,99 per stuk voor 30 shots smaakstof. Standaard porties bevatten doorgaans 2-5 shots per stuk.

Waarom ik het nog steeds gebruik

Ik ben een drinker met gearomatiseerd water, dus de brandstofpods zijn mijn favoriete aspect hiervan en een leuke touch voor de slimme waterfles. Ik ga meestal voor de natuurlijk gearomatiseerde, omdat ze minder natrium bevatten.

Image
Image

Als ik ze 's ochtends drink, voel ik me echt veel energieker voor de dag. Maar ik heb de FuelPods al een tijdje niet meer gekocht en de fles werkt prima zonder.

Het is ook mijn eigen persoonlijke competitie geworden om elke dag mijn doelen voor waterinname van ongeveer 85 gram te halen.

Ik kijk graag in de app om te zien op welke tijden ik het meest water drink en waar het beter kan. Nu, aan het eind van de dag, haast ik me niet om water te drinken omdat een app me dat vertelde, maar het is een leuke mentale noot.

Ik blijf dit apparaat gebruiken. Voor de huidige prijs denk ik dat ik waar voor mijn geld krijg.

Aanbevolen: