Hoe u uw Snapchat-wachtwoord kunt resetten

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Snapchat-wachtwoord kunt resetten
Hoe u uw Snapchat-wachtwoord kunt resetten
Anonim

Wat u moet weten

  • Om te beginnen: Druk op Log In > Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in > Wachtwoord vergeten? Kies phone of email.
  • Telefoon: kies Verzenden via sms of Bel mij in plaats daarvan. Snapchat geeft je een code. Voer het in en reset je wachtwoord.
  • E-mail: Open de e-mail "Snapchat-wachtwoord opnieuw instellen". Volg de link, voer uw nieuwe wachtwoord in en druk op Wachtwoord wijzigen.

Dit artikel legt uit hoe je je Snapchat-wachtwoord opnieuw instelt via e-mail of sms. Snapchat maakt het je gemakkelijk om je account te herstellen door je een wachtwoordresetoptie te geven direct op het inlogtabblad.

Hoe Snapchat-wachtwoord opnieuw in te stellen

  1. Open de Snapchat-app op je apparaat, selecteer LOG IN en voer je Snapchat-gebruikersnaam of e-mailadres in het eerste veld in.
  2. Selecteer Wachtwoord vergeten? onder de gebruikersnaam en het wachtwoord. U moet uw gebruikersnaam of e-mailadres in het eerste veld invoeren. Anders kan Snapchat het verzoek om het verloren wachtwoord niet aan uw account koppelen.
  3. Snapchat geeft je de mogelijkheid om je wachtwoord opnieuw in te stellen via de telefoon (via een automatische sms of oproep) of per e-mailbericht.

    Image
    Image

Snapchat wachtwoord resetten via telefoon

Volg deze instructies om je Snapchat-wachtwoord opnieuw in te stellen via een telefoontje of sms.

  1. Selecteer via Phone. Snapchat zal je om je telefoonnummer vragen.

    Je kunt alleen de telefoonoptie kiezen als je Snapchat-account aan dat telefoonnummer is gekoppeld en je toegang hebt tot dat specifieke mobiele apparaat.

  2. Selecteer Verzenden via sms om een verificatiecode via sms te ontvangen.

    Selecteer Bel mij in plaats daarvan om telefonisch een verificatiecode te ontvangen. Houd pen en papier bij de hand zodat je de code snel kunt noteren.

    Image
    Image
  3. Zodra je de sms of het telefoontje hebt ontvangen, voer je de verstrekte code in het gegeven veld in en selecteer je Doorgaan. Als je de code correct hebt ingevoerd, kun je een nieuw wachtwoord invoeren op het volgende tabblad en dit bevestigen door het opnieuw in te voeren.
  4. Selecteer Wachtwoord wijzigen als u klaar bent.

Snapchat wachtwoord resetten per e-mail

Volg deze instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen via e-mail.

  1. Selecteer via Email en u wordt gevraagd uw e-mailadres in te voeren in het veld op het volgende tabblad en selecteer vervolgens Submit.

    Image
    Image
  2. Je zou bijna onmiddellijk een e-mail moeten ontvangen van Team Snapchat met de onderwerpregel "Snapchat-wachtwoord opnieuw instellen". Als je het niet ziet, wacht dan een paar minuten of controleer je spammap.
  3. Selecteer de link in het e-mailbericht om de pagina voor het opnieuw instellen van het wachtwoord in een webbrowser te openen. Voer uw nieuwe wachtwoord in het gegeven veld in en voer het vervolgens opnieuw in in het tweede veld om het te bevestigen. Selecteer Wachtwoord wijzigen als je klaar bent.

    Als je aanmeldingsverificatie hebt ingeschakeld op je account, kan je worden gevraagd om je verificatie- of herstelcode op te geven om in te loggen op je account.

Als je je Snapchat-wachtwoord niet kunt resetten

Als u uw wachtwoord niet opnieuw kunt instellen, geeft u mogelijk onjuiste informatie op om te verifiëren dat u de eigenaar bent van het account. Om veiligheidsredenen staat Snapchat je niet toe om je wachtwoord opnieuw in te stellen als:

  • Het e-mailadres dat je hebt opgegeven, is niet gekoppeld aan je Snapchat-account
  • Je hebt geen toegang tot het e-mailaccount of mobiele apparaat dat is gekoppeld aan je Snapchat-account
  • Je weet het e-mailadres of telefoonnummer niet dat is gekoppeld aan je Snapchat-account

Tenzij je het e-mailaccount of mobiele apparaat dat aan je Snapchat-account is gekoppeld, kunt onthouden en er toegang toe kunt krijgen, kunnen jij of Snapchat niets doen om het account te herstellen.

Snapchat-tips voor wachtwoordherstel

Om de beveiliging van je account te versterken wanneer je je wachtwoord opnieuw instelt, raadt Snapchat je aan het volgende op te nemen:

  • Acht of meer tekens
  • Een combinatie van hoofdletters en kleine letters
  • Inclusief cijfers en/of symbolen

Snapchat suggereert ook dat u niet het volgende opneemt:

  • Uw naam
  • Gebruikersnaam
  • Verjaardag
  • Telefoonnummer
  • Andere persoonlijke informatie

Reset je Snapchat-wachtwoord binnen Snapchat

U kunt uw wachtwoord ook binnen uw account opnieuw instellen wanneer u maar wilt, zolang u maar weet wat uw huidige wachtwoord is. Hier is hoe

  1. Als u al bent aangemeld bij uw account, selecteert u uw profile/Bitmoji-pictogram en selecteert u vervolgens het gear-pictogram bovenaan -rechts.
  2. Selecteer Password en voer uw huidige wachtwoord in het daarvoor bestemde veld in. Selecteer Doorgaan om een nieuw wachtwoord in de volgende velden in te voeren en opnieuw in te voeren met behulp van de hierboven voorgestelde tips.

    Image
    Image
  3. Selecteer Save als u klaar bent en vergeet niet uw wachtwoord op te schrijven of op te slaan in uw wachtwoordmanager zodat u het niet meer vergeet.

Aanbevolen: