Mac OS X Lion Minimale installatievereisten

Inhoudsopgave:

Mac OS X Lion Minimale installatievereisten
Mac OS X Lion Minimale installatievereisten
Anonim

Apple bracht OS X 10.7 Lion uit in juli 2011. Lion combineert enkele van de mogelijkheden van OS X (nu macOS) en iOS. Lion bevat ondersteuning voor multi-touch gebaren, evenals aanvullende iOS-technologieën en interface-elementen.

Image
Image

Waarom upgraden?

Voor draagbare Mac-gebruikers betekent dit dat het trackpad een extra training krijgt als er nieuwe gebaren beschikbaar komen voor toegang tot Lion. Mac-desktopgebruikers zullen moeten investeren in een Apple Magic Trackpad om hetzelfde niveau van controle te krijgen.

Lion werkt ook prima zonder trackpad. U kunt nog steeds uw muis en toetsenbord gebruiken om toegang te krijgen tot de nieuwe functies. Je zult echter niet zoveel plezier hebben als je vrienden die trackpad gebruiken.

Leer hoe u een schone installatie van Mac OS X Lion op een Mac-apparaat uitvoert.

OS X Lion Minimumvereisten

  • Intel Core 2 Duo-processor of beter: Lion is een 64-bits besturingssysteem. In tegenstelling tot Snow Leopard, dat zou kunnen draaien op de eerste Intel-processors die Apple gebruikte (de Intel Core Duo in de iMac uit 2006 en de Intel Core Solo en Core Duo in de Mac mini), ondersteunt het Lion OS geen 32-bits Intel-processors..
  • 2 GB RAM: Lion zal waarschijnlijk werken met slechts 1 GB RAM. Apple heeft echter sinds 2009 Macs geleverd met ten minste 2 GB geïnstalleerd RAM-geheugen. De meeste Macs sinds 2007 kunnen worden bijgewerkt tot ten minste 3 GB RAM.
  • 8 GB schijfruimte: Lion wordt geleverd via download uit de Mac App Store. De downloadgrootte zal iets groter zijn dan 4 GB, maar dit is waarschijnlijk een gecomprimeerde grootte. Plan om ten minste 8 GB schijfruimte nodig te hebben voor de installatie.
  • DVD-station: vanwege de nieuwe distributiemethode is er geen dvd-station nodig om Lion te downloaden en te installeren. Met behulp van een paar installatiehandleidingen kunt u echter een opstartbare cd van Lion branden om er zeker van te zijn dat u deze opnieuw kunt installeren of reparatieopties kunt uitvoeren.
  • Internettoegang: Apple biedt het besturingssysteem aan als download uit de Mac App Store, wat betekent dat je een internetverbinding nodig hebt om OS X Lion te downloaden.
  • Snow Leopard: Omdat Lion OS alleen kan worden gekocht in de Mac App Store, heb je Snow Leopard op je Mac nodig. Snow Leopard is de minimumvereiste voor het uitvoeren van de Mac App Store-applicatie. Als je nog geen upgrade naar Snow Leopard hebt uitgevoerd, doe het dan nu, als het product nog beschikbaar is.

Aanbevolen: