Diablo 2 PC Minimale systeemvereisten

Inhoudsopgave:

Diablo 2 PC Minimale systeemvereisten
Diablo 2 PC Minimale systeemvereisten
Anonim

Blizzard Entertainment publiceerde in 2000, toen de game voor het eerst werd uitgebracht, een set Diablo II-systeemvereisten voor zowel de spelmodi voor één speler als voor meerdere spelers.

Op het moment van de release had je een pc-gaminginstallatie van midden tot hoog bereik nodig om de game te spelen. Deze systeemvereisten zijn vrij laag in vergelijking met de systeemspecificaties van huidige pc's; bijna elke Windows-pc die sinds 2010 of zo is gekocht, heeft meer dan genoeg vermogen om Diablo II te draaien.

Diablo II PC-systeemvereisten - Single Player

Spec Vereiste
Besturingssysteem Windows® 2000, 95, 98 of NT 4.0 Service Pack 5
CPU/processor Pentium® 233 of gelijkwaardig
Geheugen 32 MB RAM
Schijfruimte 650 MB vrije ruimte op de harde schijf
Grafische kaart DirectX™-compatibele videokaart
Geluidskaart DirectX-compatibele geluidskaart
Randapparatuur Toetsenbord, muis

Als je Diablo II wilt spelen en niet zeker weet of je systeem aan de vereisten voldoet, kun je naar CanYouRunIt gaan om je huidige systeem te vergelijken met de gepubliceerde Diablo II-systeemvereisten. Als je problemen hebt met het ophalen en installeren van de plug-in CanYouRunIt, is dat een redelijk goed teken dat je systeem dit spel niet kan draaien.

Diablo II PC-systeemvereisten - Multiplayer

Spec Vereiste
Besturingssysteem Windows® 2000, 95, 98 of NT 4.0 Service Pack 5
CPU/processor Pentium® 233 of gelijkwaardig
Geheugen 64 MB RAM
Schijfruimte 950 MB vrije schijfruimte
Grafische kaart DirectX™-compatibele videokaart
Geluidskaart DirectX-compatibele geluidskaart
Netwerk 28,8Kbps of snellerToetsenbord, muis
Randapparatuur Toetsenbord, muis

Over Diablo II en de gameplay

Image
Image

Diablo II is een actie-rollenspel ontwikkeld en uitgegeven door Blizzard Entertainment voor Microsoft Windows- en Mac OS-besturingssystemen. Het werd in 2000 uitgebracht als het directe vervolg op Diablo uit 1996 en het is een van de meest populaire en goed ontvangen computerspellen aller tijden.

Het algemene plot van de game draait om de wereld van Sanctuary en de voortdurende strijd tussen de bewoners van de wereld en die van de onderwereld.

Wederom proberen de Lord of Terror, evenals zijn hordes volgelingen en demonen, terug te keren naar Sanctuary en het is aan de spelers en een naamloze held om ze opnieuw te verslaan. De verhaallijn van de game is opgedeeld in vier afzonderlijke acts, die elk een vrij lineair pad volgen.

Spelers gaan door deze handelingen door verschillende missies te voltooien die nieuwe gebieden ontgrendelen en spelers in staat stellen ervaring op te doen en krachtiger te worden voor de uitdagingen in de volgende missies.

Er zijn een aantal nevenmissies die niet nodig zijn om de hoofdverhaallijn te verplaatsen, maar ze stellen spelers wel in staat om extra ervaring en schatten op te doen en geven wat keuzevrijheid in het verhaal.

De game bevat ook drie verschillende moeilijkheidsgraden, Normal, Nightmare en Hell, waarbij de moeilijkere moeilijkheidsgraad meer beloningen biedt in termen van betere items en meer ervaring.

Deze ervaring en items verdiend op moeilijkere moeilijkheidsgraden gaan niet verloren als de speler zou terugkeren naar de gemakkelijkere moeilijkheidsgraden. Aan de andere kant zijn monsters veel moeilijker te verslaan en worden spelers bestraft in termen van ervaring wanneer ze sterven op moeilijkere moeilijkheidsgraden.

Naast de singleplayer-campagne met vier bedrijven, bevat Diablo II een multiplayer-component die speelbaar was via LAN of Battle.net. Spelers konden spelen met hun personage dat was gemaakt in de modus voor één speler in de Open realms-spellen, een van de multiplayer-modi. De game ondersteunt ook coöperatieve gameplay met ondersteuning voor maximaal acht spelers in één game.

Er is één uitbreidingspakket uitgebracht voor Diablo II. Met de titel Lord of Destruction introduceerde het twee nieuwe personageklassen in het spel, nieuwe items en toegevoegd aan de originele verhaallijn. Het heeft ook de spelmechanica herzien voor zowel de single- als multiplayer-gedeelten van de game.

Diablo II werd in 2012 opgevolgd door Diablo III.

Aanbevolen: