Hoe de AirPod-naam te wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe de AirPod-naam te wijzigen
Hoe de AirPod-naam te wijzigen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Instellingen > Bluetooth, tik op de omcirkelde i naast de naam. Tik op Naam en voer de nieuwe naam in. Ga terug om de wijziging te bevestigen.
  • De AirPods moeten worden aangesloten op de juiste iPhone voordat u begint.
  • Je kunt de naam op elk moment en zo vaak wijzigen als je wilt.

Dit artikel legt uit hoe u de naam van uw AirPods kunt wijzigen, legt uit waarom u dit mogelijk moet doen en biedt AirPod-naamgevingsideeën.

Hoe u uw AirPods kunt hernoemen

Zorg ervoor dat uw AirPods zijn aangesloten op uw iPhone voordat u begint met het naamswijzigingsproces. Volg dan deze stappen:

  1. Ga naar Instellingen > Bluetooth.
  2. Tik onder Mijn apparaten, naast de naam van uw AirPods, op Informatie (de omcirkelde i).
  3. Tik op Naam.

    Image
    Image
  4. Je ziet de huidige naam van je AirPods bovenaan het scherm.
  5. Verwijder de huidige naam en typ een nieuwe naam. Tik op Gereed. (Gebruik emoji's als je wilt.)
  6. Tik op Back in de linkerbovenhoek en ga dan terug om de naamswijziging te zien.

    Image
    Image

    Als u de naam wilt wijzigen naar de standaardnaam, stelt u uw AirPods opnieuw in. Houd de knop op de behuizing 3 tot 5 seconden ingedrukt met het deksel open totdat het lampje knippert. Sluit het deksel en open het opnieuw naast je iPhone, en maak vervolgens opnieuw verbinding.

Redenen voor het hernoemen van uw AirPods

Of je Airpod-naam je nu gewoon verveelt of je favoriete oorsnoep is gestolen of verloren, er zijn genoeg redenen om de jouwe te hernoemen.

Het hernoemen van je AirPods gaat niet alleen over het aanpassen of uitdrukken van je individualiteit. De AirPods van iedereen krijgen in eerste instantie de naam die je op je iPhone hebt vermeld, gevolgd door 'AirPods'. Als je meerdere AirPods in huis hebt, kan het gemakkelijk zijn om ze door elkaar te halen. Een aangepaste naam hebben kan helpen.

Het wijzigen van de naam van je AirPods kan ook helpen als ze kwijtraken. Aangezien alle AirPods wit zijn en er identiek uitzien, is het wijzigen van de naam een gemakkelijke manier om de identiteit van verloren AirPods te bevestigen.

Misschien wil je je persoonlijkheid laten zien met iets grappigs of slims. Het is prima om je AirPods aan te passen en er plezier mee te hebben.

AirPods-naamideeën

Voel je je niet slim genoeg om een unieke naam voor je AirPods te bedenken? Er zijn een paar plekken om inspiratie op te doen.

Nickfinder heeft een pagina gewijd aan AirPods-namen en bevat onder andere "Britney SpEARs", "niet uw AirPods" en "Allergisch voor draden".

Er zijn ook Reddit-threads en Apple-forumdiscussies met andere ideeën van vergelijkbare nieuwsgierige mensen. Zelfs als je de namen niet gebruikt, kan het je creativiteit helpen.

Aanbevolen: