Hoe Cross-Save van Destiny 2 te gebruiken op PS4, Xbox One en Windows

Inhoudsopgave:

Hoe Cross-Save van Destiny 2 te gebruiken op PS4, Xbox One en Windows
Hoe Cross-Save van Destiny 2 te gebruiken op PS4, Xbox One en Windows
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar de Bungie Cross-Save-website, klik op Get Started, volg de aanwijzingen om uw accounts te koppelen en klik vervolgens op Activate Cross-Save.
  • Als je geen Bungie-account hebt, kun je er een maken tijdens het bovenstaande proces.
  • Je kunt je Guardians, buit en andere gamegegevens overzetten tussen je pc en consoles.

Dit artikel legt uit hoe je kunt cross-save in Destiny 2: New Light voor Windows PC, Xbox One en PlayStation 4. Het bevat ook stappen voor probleemoplossing voor het geval je hier problemen mee hebt.

Cross-save in Destiny 2

Volg deze stappen om de opgeslagen gegevens van Destiny 2 van het ene platform naar het andere over te zetten:

  1. Ga naar de Bungie Cross-Save-website en selecteer Aan de slag.

    Image
    Image
  2. Selecteer het platform waarop je momenteel Destiny 2 speelt.

    Image
    Image
  3. Log in op je account voor je platform (PS4, Xbox, Steam, etc.) in het venster dat verschijnt. Geef uw gebruikersnaam, wachtwoord en alle andere gevraagde informatie op.

    Image
    Image
  4. Selecteer Link Existing Profile en log in op uw Bungie.net-account, of selecteer Create New Profile en stel een nieuwe Bungie in account.

    Image
    Image
  5. Akkoord met de voorwaarden van cross-save en selecteer Aan de slag.

    Image
    Image
  6. Selecteer Account koppelen onder het platform waarnaar u uw opgeslagen gegevens wilt overbrengen en log vervolgens in op uw account voor dat platform in het nieuwe venster dat verschijnt.

    Image
    Image
  7. Zodra u ten minste twee accounts heeft geverifieerd, selecteert u Doorgaan.

    Image
    Image
  8. Selecteer één platform als uw hoofdaccount. Je kunt Guardians niet uitwisselen vanaf verschillende platforms; het is een enkele reis.

    Image
    Image
  9. Selecteer Maak deze mijn actieve karakters op alle platforms. Als je al opgeslagen data op meerdere platformen hebt staan, worden je overige data niet overschreven; je andere personages, buit en DLC zijn echter niet toegankelijk totdat je cross-save uitschakelt.

    Image
    Image
  10. Selecteer Ja, doe het.

    Image
    Image
  11. Selecteer Cross-Save activeren.

    Image
    Image

Wat wordt platformoverschrijdend overgedragen in Destiny 2?

Nu heb je toegang tot je personages, uitrusting, wapens en buit op elk platform dat je aan je Bungie-account hebt gekoppeld. Wanneer je game op het ene platform is opgeslagen, wordt dit automatisch weergegeven op de andere platforms.

Hoewel je uitrusting kunt gebruiken uit uitbreidingspakketten die je niet hebt gekocht voor een specifiek platform, zijn seizoenspassen en andere DLC-uitbreidingen exclusief voor het platform. Met andere woorden, als je het Shadowkeep-uitbreidingspakket op pc en consoles wilt spelen, moet je het voor elk platform afzonderlijk aanschaffen.

Het is belangrijk op te merken dat cross-save accounts niet samenvoegt. Er kan slechts één Destiny 2-account op verschillende platforms worden gekoppeld. Om Guardians en gegevens van andere platforms op te halen, moet je terugkeren naar de Bungie Cross-Save-website en cross-save uitschakelen.

Zodra je cross-save uitschakelt, kun je het 90 dagen niet opnieuw activeren. Cross-save kan niet worden gedeactiveerd binnen 90 dagen na aankoop van zilver.

Wat te doen als Destiny 2 Cross-Save niet werkt

Als je problemen hebt met het instellen van cross-save op Bungie.net, probeer dan deze oplossingen:

  1. Wis de cache van je browser. Dit proces verwijdert alle verouderde tijdelijke bestanden die de website zouden kunnen verstoren.
  2. Gebruik de incognitomodus van je browser. Als je problemen hebt met het verifiëren van je accounts, probeer dan deze stap in de incognitomodus te voltooien.
  3. Neem contact op met Bungie cross-save-ondersteuning. Als je na het lezen van de veelgestelde vragen op de ondersteuningspagina nog steeds problemen hebt, kun je rechtstreeks contact opnemen met Bungie.

Aanbevolen: