Hoe Libmysql.dll te repareren Niet gevonden of ontbrekende fouten

Inhoudsopgave:

Hoe Libmysql.dll te repareren Niet gevonden of ontbrekende fouten
Hoe Libmysql.dll te repareren Niet gevonden of ontbrekende fouten
Anonim

Libmysql.dll-fouten worden veroorzaakt door situaties die leiden tot het verwijderen of beschadigen van het libmysql DLL-bestand.

In sommige gevallen kunnen libmysql.dll-fouten wijzen op een registerprobleem, een virus- of malwareprobleem of zelfs een hardwarestoring.

De libmysql.dll-foutmelding kan van toepassing zijn op elk programma of systeem dat het bestand zou kunnen gebruiken op een van de besturingssystemen van Microsoft, waaronder Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP en Windows 2000.

Libmysql.dll Fouten

Image
Image

Er zijn verschillende manieren waarop libmysql.dll-fouten op uw computer kunnen verschijnen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende manieren waarop u libmysql.dll-fouten kunt zien.

  • Libmysql.dll niet gevonden
  • Deze toepassing kan niet worden gestart omdat libmysql.dll niet is gevonden. Het opnieuw installeren van de applicatie kan dit probleem oplossen
  • Kan [PATH]\libmysql.dll niet vinden
  • Het bestand libmysql.dll ontbreekt
  • Kan [APPLICATIE] niet starten. Er ontbreekt een vereist onderdeel: libmysql.dll. Installeer [APPLICATION] opnieuw

Libmysql.dll-foutmeldingen kunnen verschijnen tijdens het gebruik of installeren van bepaalde programma's, wanneer Windows start of afsluit, of misschien zelfs tijdens een Windows-installatie.

De context van de libmysql.dll-fout is een belangrijk stuk informatie dat nuttig zal zijn bij het oplossen van het probleem.

Hoe Libmysql.dll-fouten te herstellen

Download libmysql.dll niet van een "DLL-download"-website. Er zijn veel redenen waarom het downloaden van een DLL-bestand een slecht idee is. Als u een kopie van libmysql.dll nodig heeft, kunt u deze het beste verkrijgen bij de originele, legitieme bron.

Start Windows in de veilige modus om een van de volgende stappen uit te voeren als u niet normaal toegang kunt krijgen tot Windows vanwege de libmysql.dll-fout.

  1. Herstel libmysql.dll vanuit de Prullenbak. De gemakkelijkst mogelijke oorzaak van een "ontbrekend" libmysql.dll-bestand is dat u het per ongeluk hebt verwijderd.

    Als je vermoedt dat je per ongeluk libmysql.dll hebt verwijderd, maar de Prullenbak al hebt geleegd, kun je libmysql.dll mogelijk herstellen met een gratis programma voor bestandsherstel.

    Het herstellen van een verwijderde kopie van libmysql.dll met een programma voor bestandsherstel is alleen een slim idee als je zeker weet dat je het bestand zelf hebt verwijderd en dat het goed werkte voordat je dat deed.

  2. Installeer de MySQL Connector/C-bibliotheek om een beschadigde of ontbrekende libmysql.dll te vervangen. U kunt Connector/C ook verkrijgen via MySQL Installer.

    Als je MySQL Installer gebruikt, zijn er meerdere manieren om de verschillende componenten in die tool te installeren, waaronder Developer Default, Server only, Client only, Full en Custom. Elke optie zal Connector/C installeren, behalve Server only. Als u de optie Aangepaste installatie kiest, zorg er dan voor dat u MySQL Connector/C kiest uit de lijst met te installeren producten.

    Doe je best om deze stap te voltooien. Dit is de officiële bron van het bestand libmysql.dll, dus een kopie van MySQL Installer of Connector/C op uw computer plaatsen is de beste manier om eventuele fouten met betrekking tot een ontbrekend libmysql.dll-bestand op te lossen.

  3. Installeer het programma dat het bestand libmysql.dll gebruikt opnieuw. Als de libmysql.dll DLL-fout zelfs na het installeren van MySQL optreedt, moet het opnieuw installeren van het specifieke programma dat de libmysql.dll-fout veroorzaakt, het bestand vervangen.
  4. Installeer alle beschikbare Windows-updates. Veel servicepacks en andere patches vervangen of updaten enkele van de honderden door Microsoft gedistribueerde DLL-bestanden op uw computer. Het bestand libmysql.dll kan worden opgenomen in een van die updates, of een van de updates kan een vereiste zijn voor de libmysql.dll-bestand om correct te werken.
  5. Voer een virus-/malwarescan uit van uw hele systeem. Sommige libmysql.dll-fouten kunnen te maken hebben met een virus of andere malware-infectie op uw computer die het DLL-bestand heeft beschadigd. Het is zelfs mogelijk dat de libmysql.dll-fout die u ziet verband houdt met een vijandig programma dat zich voordoet als het bestand.
  6. Gebruik Systeemherstel om recente systeemwijzigingen ongedaan te maken. Als u vermoedt dat de libmysql.dll-fout is veroorzaakt door een wijziging in een belangrijk bestand of een belangrijke configuratie, kan een systeemherstel het probleem oplossen.
  7. Update de stuurprogramma's voor hardwareapparaten die mogelijk verband houden met libmysql.dll. Als u bijvoorbeeld de foutmelding "Het bestand libmysql.dll ontbreekt" ontvangt wanneer u een 3D-videogame speelt, probeer dan de stuurprogramma's voor uw videokaart bij te werken.

    Het bestand libmysql.dll kan al dan niet gerelateerd zijn aan videokaarten - dit was slechts een voorbeeld. De sleutel hier is om zeer goed op de context van de fout te letten en dienovereenkomstig problemen op te lossen.

  8. Een stuurprogramma terugzetten naar een eerder geïnstalleerde versie als libmysql.dll-fouten begonnen na het bijwerken van het stuurprogramma van een bepaald hardwareapparaat.
  9. Test uw geheugen en test vervolgens uw harde schijf. We hebben het merendeel van het oplossen van hardwareproblemen overgelaten aan de laatste stap, maar het geheugen en de harde schijf van uw computer zijn eenvoudig te testen en zijn de meest waarschijnlijke componenten die libmysql.dll-fouten kunnen veroorzaken als ze falen.

    Als de hardware een van uw tests niet doorstaat, vervang dan het geheugen of vervang de harde schijf zo snel mogelijk.

  10. Repareer uw installatie van Windows. Als het bovenstaande advies voor het oplossen van problemen met het individuele libmysql.dll-bestand niet succesvol is, moet het uitvoeren van een opstartreparatie of reparatie-installatie alle Windows DLL-bestanden herstellen naar hun werkende versie.
  11. Gebruik een gratis registerreiniger om libmysql.dll-gerelateerde problemen in het register te repareren. Een gratis programma voor het opschonen van het register kan mogelijk helpen door ongeldige libmysql.dll-registervermeldingen te verwijderen die de DLL-fout kunnen veroorzaken.

    We raden het gebruik van registeropschoonprogramma's zelden aan, maar we hebben de optie hier als een "laatste redmiddel"-poging opgenomen voordat de volgende destructieve stap eraan komt.

  12. Voer een schone installatie van Windows uit. Een schone installatie van Windows wist alles van de harde schijf en installeert een nieuw exemplaar van Windows. Als geen van de bovenstaande stappen de libmysql.dll-fout corrigeert, zou dit uw volgende actie moeten zijn.

    Alle informatie op uw harde schijf wordt gewist tijdens een schone installatie. Zorg ervoor dat je de best mogelijke poging hebt gedaan om de libmysql.dll-fout op te lossen met behulp van een probleemoplossingsstap voorafgaand aan deze.

  13. Problemen met een hardwareprobleem oplossen als er libmysql.dll-fouten blijven bestaan. Na een schone installatie van Windows kan uw DLL-probleem alleen hardwaregerelateerd zijn.

Meer hulp nodig?

Als u dit probleem niet zelf wilt oplossen, gaat u naar Hoe krijg ik mijn computer gerepareerd? voor een volledige lijst van uw ondersteuningsopties, plus hulp bij alles onderweg, zoals het berekenen van reparatiekosten, het verwijderen van uw bestanden, het kiezen van een reparatieservice en nog veel meer.

Aanbevolen: