Lethmik Non-Slip Touchscreen Handschoenen Review: Goedkoop vat het samen

Inhoudsopgave:

Lethmik Non-Slip Touchscreen Handschoenen Review: Goedkoop vat het samen
Lethmik Non-Slip Touchscreen Handschoenen Review: Goedkoop vat het samen
Anonim

Bottom Line

Lethmik's handschoenen zijn een echt budgetoptie op de markt voor touchscreenhandschoenen. De lage prijs betekent aanzienlijke duurzaamheids- en gevoeligheidsproblemen.

Lethmik antisliphandschoenen met touchscreen

Image
Image

We hebben Lethmik antisliphandschoenen met touchscreen gekocht zodat onze deskundige recensent ze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

We moeten allemaal onze handen warm houden in de koudere maanden, maar we willen toch in staat zijn om onze touchscreen-apparaten te gebruiken. Handschoenen die je ook met smartphones kunt gebruiken, zijn daarom de afgelopen jaren enorm populair geworden, wat heeft geleid tot talloze herhalingen van de formule.

Een zo'n bedrijf dat de markt probeert te veroveren, is Lethmik, wiens antisliphandschoenen met touchscreen je misschien bent tegengekomen als je zelf op zoek was naar een paar met een beperkt budget. Lees verder voor mijn diepgaande beoordeling van deze winterverwarmers om te zien of ze ondanks hun lage prijskaartje bestand zijn tegen de stevige concurrentie.

Image
Image

Ontwerp: Old school design, maar niet erg professioneel

Lethmik's touchscreen-handschoenen hebben een zeer ouderwets ontwerp, volledig gemaakt van wol buiten de siliconen grepen. Het is een eenvoudige stof en als gevolg daarvan kun je alleen met het topje van je duim en wijsvinger over je scherm vegen. Dit betekent dat u niet op alle apparaten of met uw hele hand gevoeligheid krijgt terwijl u ze draagt. De stof maakt de handschoenen zeer comfortabel maar helaas vrij dun. De wol aan de manchet hield mijn polsen echter warm en beschermd tegen wind en sneeuw.

Je kunt alleen over je scherm vegen met het topje van je duim en wijsvinger.

De handschoenen kwamen aan in een zak met ritssluiting en een plastic voorkant. Er is niet veel informatie over het product beschikbaar op de verpakking, maar ik was blij dat ik de plastic zak had om de handschoenen in op te bergen als ze nat werden - wat handig is aangezien deze handschoenen zijn gevoerd met wol in plaats van acryl of leer.

In plaats van all-over stippen - die vergelijkbare producten hebben - hebben deze handschoenen strips van siliconen met grote openingen ertussen. Dit betekent dat het glad en gevaarlijk kan zijn om je apparaat onder bepaalde hoeken vast te houden.

Een van mijn grootste problemen met de handschoenen is dat ze er niet erg professioneel uitzien. Ze hebben fragmentarische siliconen en de grijze noppen op de duim en wijsvinger, wat duidelijk aangeeft dat het touchscreen-handschoenen zijn. Als u op zoek bent naar iets dat u in een zakelijke omgeving kunt dragen, moet u leren handschoenen of meer gereserveerde acrylontwerpen bekijken.

Image
Image

Comfort: een zeer genderspecifieke maat, maar warm en gezellig

De Lethmik-handschoenen zijn verkrijgbaar in heren- of damesmaat in plaats van uw typische maatbeugels. De herenmaat past gelukkig goed in mijn handen, maar het is geen erg handig maatmechanisme voor mensen met hele grote of hele kleine handen. Gelukkig hebben ze een grote elasticiteit en sluiten ze goed aan op mijn handen, waardoor ze stevig vastgrijpen aan mijn vingers, wat belangrijk is voor efficiënt teksttypen.

Toen ik de handschoenen aantrok, voelde ik niet veel stof of voering tussen mijn vingers en het apparaat dat ik aanraakte, wat een probleem is. Als je van plan bent deze handschoenen in de sneeuw of zware regen te gebruiken, zullen ze niet goed standhouden. Je telefoon proberen te gebruiken met handschoenen aan is al moeilijk zonder de complicaties van slecht weer.

Ondanks het bovenstaande is het materiaal ongelooflijk warm en gezellig, zelfs meer dan andere met bont gevoerde handschoenen die ik heb getest. Door de algehele gevoeligheid op te offeren, heeft het Lethmik-team hun handschoenen zelfs extreem comfortabel gemaakt.

Image
Image

Duurzaamheid: niet duurzaam

De wollen voering schaadt de duurzaamheid van Lethmik's touchscreen-handschoenen. Zelfs na een paar keer gebruiken gedurende een paar dagen, merkte ik dat de draden loskwamen en dat de stof begon te rafelen, zowel tussen de vingers als aan de uiteinden.

Afgezien van de algemene wollige zorgen, zijn de rest van de handschoenen eigenlijk goed geconstrueerd. Ik zag geen kans op slijtage van de siliconen en de manchet voelde stevig aan, hoewel het wollen materiaal veel haar en stof aantrok (bezitters van huisdieren, let op).

Ik merkte dat er draden loskwamen en dat de stof begon te rafelen, zowel tussen de vingers als aan de uiteinden.

Aanraakgevoeligheid: Zeer beperkt

Door in te zoomen op specifieke gebieden (twee specifieke vingernoppen), zou je denken dat Lethmik zou slagen in de gevoeligheidsafdeling, maar het blijkt dat ze veel slechter zijn dan andere ontwerpen. Het touchscreen-aanbod van Lethmik is bruikbaar tijdens het kleine formatteren en typen, maar je moet eraan wennen om met enige kracht naar beneden te drukken om ervoor te zorgen dat het de tik registreert - en zelfs dan is het onnauwkeurig. Het maakt het ook moeilijk als er maar twee contactpunten zijn en je meerdere items vasthoudt waarvoor je een van je niet-dominante vingers moet gebruiken.

Image
Image

De precisie is redelijk op een telefoon, maar op een tablet of een ander apparaat met een groot scherm begint het echt een probleem te worden. Dit is vooral het geval wanneer je andere vingers moet gebruiken om het apparaat vast te pakken, het kan behoorlijk lastig worden om meer diepgaande taken uit te voeren.

Om de echte touchscreen-mogelijkheden van het aanbod van Lethmik te controleren, besloot ik een kleine test uit te voeren over het assortiment handschoenen dat ik heb beoordeeld. Ik heb getimed hoe lang het duurde om mijn telefoon te openen, naar Twitter te navigeren en een concept-tweet op te slaan van de zin Ik typ dit met touchscreen-handschoenen. Met de handschoenen van Lethmik heb ik deze taak in 58 seconden geklaard, wat een slechte score is in vergelijking met de concurrentie.

De precisie is redelijk op een telefoon, maar op een tablet of een ander apparaat met een groot scherm begint het echt een probleem te worden.

Bottom Line

Voor minder dan $ 10 op Amazon zijn deze handschoenen ongelooflijk goedkoop. Als je niet veel wilt uitgeven en gewoon een paar handwarmers nodig hebt die met je telefoon werken, kun je niet echt mopperen over de efficiëntie van Lethmik's handschoenen. Ze doen het werk, maar zullen je op de lange termijn niet ondersteunen in vergelijking met de concurrentie. Zoals het oude gezegde luidt: "Als je goedkoop koopt, betaal je twee keer." Ik zou kunnen zien dat deze handschoenen falen in de duurzaamheidsafdeling als je niet al wordt afgeschrikt door het onprofessionele ontwerp en het gebrek aan gevoeligheid.

Concurrentie: zeer betaalbare opties van hogere kwaliteit beschikbaar

Lethmik's touchscreen-handschoenen zijn moeilijk te vergelijken met de concurrentie omdat ze veel goedkoper zijn. Aangezien we lederen handschoenen met touchscreen kunnen hebben, zoals het luxe aanbod van Harrms, voelt het als een stap terug om genoegen te nemen met wol, vooral wanneer je het scherm alleen met je wijsvinger en duim kunt aanraken.

De beste optie die we hebben getest, zijn de Agloves Polar Sport-handschoenen met touchscreen, die voor minder dan $ 20 een geweldige gevoeligheid en comfort hebben, evenals een slank ontwerp dat er niet goedkoop uitziet. Als je plotseling besluit dat je er helemaal voor wilt gaan, kun je Mujjo's handschoenen pakken, maar de prijsstijging zou zeker een te grote sprong zijn voor de functieset.

Een klassiek geval van krijgen waar je voor beta alt

De Lethmik Non-Slip Touchscreen Handschoenen zijn goedkoop genoeg om te dienen als een redelijke set handschoenen voor de winter. Dat gezegd hebbende, ze hebben genoeg ontwerpfouten en problemen met gevoeligheid die ze moeilijk aan te bevelen zijn voor langdurig gebruik. Ze werken zeker, met het voorbehoud dat je er misschien niet veel meer dan een enkele winter van kunt gebruiken.

Specs

  • Productnaam Antisliphandschoenen met touchscreen
  • Product Merk Lethmik
  • MPN KG17U02
  • Prijs $8.95
  • Releasedatum augustus 2017
  • Productafmetingen 8,9 x 5,2 x 0,8 inch.

Aanbevolen: