North Face Pivoter Backpack Review: een klassieke stijl

Inhoudsopgave:

North Face Pivoter Backpack Review: een klassieke stijl
North Face Pivoter Backpack Review: een klassieke stijl
Anonim

Bottom Line

The North Face Pivoter bewijst dat een no-nonsense benadering van comfortabele en simplistische rugzakken de tand des tijds doorstaat ondanks het ontbreken van enkele accessoires of opties voor duurdere alternatieven.

North Face Pivoter-laptoprugzak

Image
Image

We hebben de North Face Pivoter-rugzak gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

The North Face maakt al sinds de jaren zestig rugzakken, dus ze weten het een en ander over het maken van kwaliteitsuitrusting voor consumenten. Met hun Pivoter-rugzak bewijst The North Face eens te meer dat hun achtergrond in rugzak- en wandeluitrusting zowel op als naast het parcours goed werkt. De Pivoter is een andere solide optie voor diegenen die op zoek zijn naar hun volgende laptoprugzak, vooral als je op zoek bent naar iets lichtgewichts en eenvoudigs.

Design: buiten en actief, maar niet overdreven

De algemene sfeer van de Pivoter is in lijn met de meeste andere North Face-rugzakken, waarbij de stijl van het meer ruige buitenleven en wandel-elementen in de tas zijn samengesmolten. Hoewel het lijkt op iets dat je op een wandelpad zou kunnen zien, is het net genoeg afgezwakt om te passen, of je nu op weg bent naar de sportschool of naar kantoor gaat. Dat gezegd hebbende, er zijn veel funky kleurencombinaties voor de Pivoter, waaronder helder aquablauw en levendig rood en oranje, dus misschien wil je die voor een professionele omgeving vermijden.

Hoewel de Pivoter niet boordevol extra accessoires of functies zit, heeft hij een paar reflectoren voor extra zichtbaarheid 's nachts en een fietslichtlus voor degenen die met de fiets pendelen. Aan de buitenkant van de tas bevinden zich ook twee vakken voor waterflessen van een groot formaat. Ze passen in vrijwel elke fles die je wilt dragen, en het is ook perfect om je koffie mee naar je werk te nemen en een eiwitshake of water voor je training erna. Op de voorkant van de rugzak zit je typische kleine zakje met veel kleine opbergers voor kleine dingen waar je gemakkelijk toegang toe moet hebben.

Met hun Pivoter-rugzak bewijst The North Face eens te meer dat hun achtergrond in rugzak- en wandeluitrusting zowel op als naast het parcours goed werkt.

Als je van plan bent een rugzak te gebruiken voor zowel kantoor als sportschool, wil je iets dat je grove gymkleding weghoudt van je werkspullen. De Pivoter doet dit geweldig dankzij de twee grote compartimenten, zodat je je gymschoenen, kleding en handdoek gescheiden van alle elektronica kunt opbergen. De grootste rust tegen je rug en bevat het laptopvak. De laptophoes is hier gewoon goed. Het beweert een 15-inch laptop te kunnen bevatten, maar alles wat dikker is dan een MacBook zal moeilijk of onmogelijk zijn om erin te komen.

De vulling is ook niet geweldig, en we zouden ons zorgen maken over ernstige vallen of stoten, vooral in vergelijking met sommige concurrenten. In de buurt van de hoes vind je meer kleine organizers voor pennen en andere items, en een mooi groot vak met een klittenbandsluiting die perfect is om boeken, documenten of andere gevoelige papierproducten te beschermen tegen verplettering.

Image
Image

Comfort: de beste backpackelementen in een forenzentas

Comfort is een gebied waarin je zou verwachten dat een bedrijf als The North Face uitblinkt, en in dit geval zou je gelijk hebben. De mix van wandelelementen en woon-werkverkeer gaat hier perfect samen. Dankzij de goed gevoerde schouderbanden, ventilatieopeningen om je rug koel te houden en de toegevoegde borstriemen, blijft deze rugzak comfortabel tot de rand beladen, ongeacht hoe lang je woon-werkverkeer is. We hebben het pakket getest met een typische lading die je zou verwachten te dragen terwijl je naar de sportschool en op kantoor gaat, en het heeft ons nooit zwaar gewogen of ongemak veroorzaakt.

Dankzij de goed gevoerde schouderbanden, ventilatieopeningen om je rug koel te houden en de toegevoegde borstriemen, blijft deze rugzak comfortabel tot de rand beladen, ongeacht hoe lang je woon-werkverkeer is.

Duurzaamheid: redelijk duurzaam, maar niet waterbestendig

De Pivoter is gemaakt van redelijk duurzaam polyester met overal hoogwaardige ritsen en materialen. Hoewel het misschien niet het meest robuuste pakket op de markt is, houdt het gemakkelijk stand bij normaal dagelijks gebruik. Dankzij de levenslange garantie van The North Face op al hun rugzakken, zelfs als je onderweg wat problemen tegenkomt, staan ze voor je klaar.

Een belangrijk ding om hier te overwegen, is het ontbreken van waterbestendigheid of regenhoes. Dit is iets dat de meeste concurrenten nu hebben, dus het is een beetje teleurstellend. Je kunt echter wel een regenhoes kopen op de website van The North Face, maar daar betaal je $25 voor.

De enige klacht die we hebben, is dat je ook een regenhoes voor de Pivoter nodig hebt, tenzij je van plan bent nooit in de weer te komen.

Image
Image

Prijs: Concurrerend en betaalbaar

Normaal gesproken vind je de Pivoter geprijsd rond het bereik van $ 60 tot $ 80 ($ 79 MSRP), waardoor het een geweldige optie is voor een forenzentas die de bank niet kapot maakt. De concurrentie voor een laptoprugzak als deze is tegenwoordig hevig, maar er v alt zeker iets te zeggen over de langdurige kwaliteit en het loyale klantenbestand van The North Face bij het nemen van die beslissing. Je krijgt ook hun levenslange garantie, iets wat je niet vaak zult zien als je vergelijkbare producten vergelijkt.

De enige klacht die we hebben, is dat je ook een regenhoes voor de Pivoter nodig hebt, tenzij je van plan bent nooit in de weer te komen. Dit extra accessoire van $ 25 duwt de tas in een grotere concurrentie met vergelijkbare tassen rond de $ 100 die mogelijk extra functies bevatten die de sprong waard zijn.

The North Face Pivoter vs. Patagonia Refugio

The Pivoter heeft concurrentie in de vorm van Patagonia's Refugio Backpack. Vergelijkbaar in capaciteit (met een lichte voorsprong op de Refugio), stijl, uiterlijk en prijs, deze twee pakketten lijken misschien nek-aan-nek, maar de Refugio heeft wel een voordeel. Het voegt een belangrijk kenmerk toe dat ontbreekt in de ingebouwde waterbestendigheid van de Pivoter zonder dat er extra accessoires nodig zijn dankzij de polyurethaancoating en afwerking. Als u met uw dure laptop in een stortbui terechtkomt, kan dit u honderden euro's besparen. Afgezien daarvan voelt de tas grotendeels hetzelfde aan met vergelijkbare binnenkant en organisatie. De garanties zijn ook vergelijkbaar, dus er is ook geen voordeel.

Wil je wat andere opties bekijken? Blader door onze lijst met de beste laptoprugzakken die momenteel op de markt zijn.

Specs

  • Productnaam Pivoter-laptoprugzak
  • Product Merk North Face
  • UPC 888655335810
  • Prijs $79.00
  • Gewicht 13,3 oz.
  • Productafmetingen 8 x 19,8 x 13,3 inch.
  • Capaciteit 27 Liter
  • Kenmerken Het FlexVent™-ophangsysteem heeft een flexibel juk dat is opgebouwd uit op maat gemaakte, spuitgegoten schouderbanden, een gewatteerd achterpaneel van mesh en een ademend lumbale paneel.
  • Laptop Sleeve Afmetingen 12" X 13,25"
  • Garantie Levenslange garantie

Aanbevolen: