Hoe berichtverzoeken op Instagram te zien

Inhoudsopgave:

Hoe berichtverzoeken op Instagram te zien
Hoe berichtverzoeken op Instagram te zien
Anonim

Wat te weten

  • Tik op de berichtpijl in Instagram > Verzoeken > Verborgen verzoeken om je bericht te bekijken verzoeken.
  • Tik op accept om ze een bericht terug te sturen of delete om het te verwijderen.
  • Tik op block om de gebruiker te rapporteren als je denkt dat hij een spammer is.

Dit artikel leert je hoe je berichtverzoeken op Instagram kunt zien. Er wordt ook gekeken hoe u ze kunt beheren.

Gevraagde berichten op Instagram bekijken

Hoewel het controleren van reguliere Instagram-berichten vrij eenvoudig is, kunnen berichtverzoeken verborgen lijken. Zo kun je je opgevraagde berichten op Instagram bekijken.

  1. Tik op Instagram op de pijl in de rechterbovenhoek.
  2. Tik op Verzoeken.

    Als je een professionele account hebt, staat er een nummer naast Verzoeken om aan te geven hoeveel berichten je hebt.

  3. Tik op Verborgen verzoeken.

    Image
    Image

    Soms zullen nieuwe berichten een nummer naast deze naam toevoegen, maar andere keren wordt 0 weergegeven, zelfs als er berichten zijn.

  4. Tik op een van de berichten om ze te bekijken.

    De afzender kan nog niet zien of je het bericht hebt 'gezien'.

  5. Tik op Accepteren om op het bericht te kunnen reageren.
  6. Tik op Delete om het uit je account te verwijderen of tik op Block om het account van de gebruiker te blokkeren en eventueel te rapporteren aan Instagram.

    Image
    Image

Wat zijn berichtverzoeken op Instagram?

Berichtverzoeken op Instagram lijken veel op de 'andere' inbox van Facebook. Als iemand die je niet volgt op Instagram je een bericht stuurt, gaat het naar de sectie voor het aanvragen van berichten, zodat je inbox niet vol raakt.

Vaak kunnen deze verzoeken spamberichten zijn van accounts die bots of oplichters zijn. Het kunnen ook berichten zijn van vreemden die graag in contact willen komen.

Wat moet ik doen met een berichtverzoek?

Bij elk berichtverzoek heb je een paar opties.

  • Accepteer het bericht en sta toe dat ze je meer sturen en zien dat je het berichtverzoek hebt 'gezien'. Het bericht wordt naar uw primaire inbox verplaatst, zodat het gemakkelijker toegankelijk is. Je kunt dan reageren zoals elke vriend op Instagram.
  • Verwijder het bericht. De andere gebruiker zal niet weten dat je het hebt verwijderd of zelfs hebt gezien.

  • Negeer, blokkeer of rapporteer het account. Tik op blokkeren en kies een van die opties. Door het account te rapporteren, kunt u alle anderen die de persoon maakt blokkeren. Vreemd genoeg moet je het bericht nog steeds afzonderlijk verwijderen om het uit je berichtverzoeken te verwijderen.

Het is een goed idee om op je hoede te zijn voor wie je berichten kan sturen. Tenzij u de persoon kent, tikt u op verwijderen of zelfs blokkeren als u deze persoon wilt melden voor spamdoeleinden. Zelfs als je denkt de persoon te kennen, als hun bericht ongewoon lijkt, wees dan voorzichtig en reageer niet.

FAQ

    Hoe beantwoord ik een bericht op Instagram?

    Selecteer eerst het Messenger-pictogram in de rechterbovenhoek van het startscherm om al je berichten weer te geven. Selecteer het bericht waarop u wilt antwoorden, typ uw antwoord in het vak onder aan het scherm en tik vervolgens op Verzenden Om een specifiek bericht in een gesprek te beantwoorden, tikt u op en houdt u ingedrukt het en selecteer vervolgens Antwoord

    Hoe reageer ik op een bericht op Instagram?

    Tik in het gesprek op het bericht waarop je wilt reageren en houd vast. Er verschijnt een selectie van emoji's, maar je kunt op het plus-teken tikken om uit een emoji te kiezen. Tik op de reactie om deze te verzenden, of tik en houd vast om 'super reageren', wat een effect en een trilling toevoegt.

Aanbevolen: