Hoe Instagram-verhalen anoniem te bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Instagram-verhalen anoniem te bekijken
Hoe Instagram-verhalen anoniem te bekijken
Anonim

Wat te weten

  • Gebruik een ander account: maak een nieuw Instagram-account dat geen identificerende persoonlijke informatie bevat.
  • Vliegtuigmodus gebruiken: Ga naar het gebruikersprofiel en schakel de vliegtuigmodus in voordat je het verhaal bekijkt.
  • Gebruik een andere site: Ga naar een website zoals InstaStories, Anon IG Viewer of StoriesDown en voer een accountnaam in.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je anoniem Instagram-verhalen kunt bekijken. De informatie is van toepassing op de Instagram-app voor iOS en Android, evenals op de Instagram-website.

Hoe bekijk je Instagramverhalen anoniem?

Er zijn een paar manieren om Instagram-verhalen te bekijken zonder medeweten van de maker. Je moet een privéaccount volgen om anoniem verhalen te zien, dus sommige van deze methoden werken alleen voor openbare accounts.

Gebruik een ander Instagram-account

Maak nog een Instagram-account en schakel ernaar wanneer je verhalen anoniem wilt bekijken. Zorg ervoor dat de accountnaam geen identificerende informatie bevat. Om van Instagram-account in de app te wisselen, ga je naar je profiel, tik je op je accountnaam en kies je het andere account of Account toevoegen

Image
Image

Vliegtuigmodus gebruiken

Ga naar het gebruikersprofiel en schakel vervolgens de vliegtuigmodus in op je apparaat voordat je een verhaal selecteert om het te bekijken. Het inschakelen van de vliegtuigmodus op een computer verschilt van het inschakelen van de vliegtuigmodus op Android of het gebruik van de vliegtuigmodus op een iPhone.

Instagram laadt bepaalde inhoud vooraf zodat je deze direct kunt bekijken, zelfs als je een slecht wifi-signaal hebt. Dus als je tijdelijk overschakelt naar de vliegtuigmodus, kun je verhalen zien zonder dat iemand het weet. Deze methode werkt echter niet altijd, vooral wanneer een gebruiker meerdere verhalen direct na elkaar plaatst.

Gebruik een website van derden

Websites zoals InstaStories, Anon IG Viewer en StoriesDown stellen je in staat Instagram-verhalen te bekijken zonder in te loggen op je Instagram-account. Het enige wat u hoeft te doen is een accountnaam op te geven om de berichten en verhalen van de gebruiker te zien. Op sommige sites kun je zelfs inhoud van Instagram downloaden. De vangst is dat je alleen openbare accounts kunt bekijken.

Bij het downloaden van bestanden van niet-vertrouwde websites, moet u de downloads scannen op malware voordat u ze opent.

FAQ

    Hoe lang duren Instagram-verhalen?

    Instagram-verhalen blijven 24 uur staan. Daarna zijn ze voor altijd weg. Het toevoegen van nieuwe foto's en video's aan een verhaal zal de klok niet "resetten" op eerdere; elk bericht verdwijnt 24 uur nadat het is geplaatst.

    Hoe deel ik Instagram-verhalen?

    Open eerst het verhaal en tik op het menu Meer (drie horizontale stippen) in de rechterbovenhoek. In het volgende menu kunt u de link kopiëren of rechtstreeks delen via sms, e-mail of op een andere manier. Deze link werkt niet als het verhaal na 24 uur verloopt en de ontvanger moet zijn ingelogd om het te kunnen bekijken.

Aanbevolen: