Hoe te posten op Instagram vanaf een Mac of pc

Inhoudsopgave:

Hoe te posten op Instagram vanaf een Mac of pc
Hoe te posten op Instagram vanaf een Mac of pc
Anonim

Als je foto's en video's vanaf een desktop naar Instagram wilt uploaden, kun je dat rechtstreeks op Instagram doen. Of u kunt tools van derden gebruiken die analysefuncties en wat meer functionaliteit bieden.

We leggen uit hoe je Instagram's desktop-uploadproces gebruikt en kijken naar drie Instagram-uploadtools van derden.

Posten op Instagram met behulp van Instagram's Desktop Upload-functie

Image
Image

Vanaf oktober 2021 stelt Instagram gebruikers in staat om berichten te maken en foto's en video's rechtstreeks vanaf een pc of Mac-desktop te uploaden met Instagram in een webbrowser. Zo werkt het:

Open Instagram in een webbrowser en selecteer het plusteken in de rechterbovenhoek.

Image
Image

2. Sleep in het scherm Nieuw bericht maken over uw foto's en video's of klik op Selecteer op computer om uw media te kiezen.

Image
Image

3. Snijd de afbeelding naar wens bij en klik op Volgende.

Image
Image

4. Voeg eventueel een filter toe en klik op Next.

Image
Image

5. Voeg een bijschrift toe, tag mensen, als je wilt, en klik op Share. Je hebt je Instagram-bericht gemaakt.

Image
Image

Er zijn minder opties als je vanaf de desktop op Instagram post. Je kunt bijvoorbeeld reacties uitschakelen, maar je kunt het bericht niet delen op Facebook of het aantal likes en weergaven verbergen.

Later

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gebruikt Visual Instagram Planner voor planning.
  • Bekijk berichten voordat ze plaatsvinden.
  • Modern interface-ontwerp.
  • Probeer een lidmaatschapsniveau 14 dagen gratis uit.

Wat we niet leuk vinden

  • Analyse is basis.
  • Gratis abonnement heeft beperkte klantenondersteuning.

Als het belangrijk voor je is om Instagram-berichten in te plannen zodat ze op bepaalde tijden live gaan, dan is Later het proberen waard vanwege de eenvoudige interface voor agendaplanning, de functie voor bulkupload en handige labels om al je media georganiseerd te houden. Het beste van alles is dat het niet alleen gratis te gebruiken is met Instagram, maar ook met Twitter, Facebook, Pinterest en TikTok.

Met een gratis lidmaatschap kun je tot 30 berichten per maand op Instagram plannen met 5 MB voor foto's en 25 MB voor video's. Een upgrade naar een Starter-lidmaatschap ($ 15 per maand) geeft je 60 geplande berichten per maand voor zowel foto's als video's, onbeperkte uploads met 20 MB voor foto's en 512 MB voor video, informatie over de beste tijd om te posten en meer. Hogere abonnementen bieden nog meer functionaliteit.

Iconosquare

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Schema's en voorbeelden van Instagram-berichten.
  • Eenvoudige interface om te navigeren.
  • Biedt inzichten om volgers te laten groeien.

Wat we niet leuk vinden

  • Sommige functies vereisen extra betaling.
  • Relatief duur.
  • Basisanalyse.

Iconosquare is een premium tool voor het beheer van sociale media, gericht op bedrijven en merken die hun aanwezigheid op Instagram en Facebook moeten beheren. Met andere woorden, je kunt deze app niet gebruiken om gratis Instagram-berichten te plannen, maar je kunt dit op zijn minst doen voor slechts $ 15 per maand met het Pro-niveau (plus toegang krijgen tot andere functies zoals analyse, het volgen van reacties en meer).

Deze tool geeft je een kalender waarmee je vooruit kunt gaan in de tijd (weken of maanden vooruit als je wilt) en al je geplande berichten in één oogopslag kunt zien. Het enige wat je hoeft te doen is op de dag en tijd in je agenda te klikken of, als alternatief, op de Nieuw bericht knop om een bericht te maken en een bijschrift (met optionele emoji's) en tags toe te voegen voordat je gaat plannen.

Hoewel u uw foto's met deze tool kunt bijsnijden, zijn er geen geavanceerde bewerkingsfuncties of filters beschikbaar.

Sked Social

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Beheert meerdere Instagram-accounts.
  • Geschikt voor berichten en video's met meerdere afbeeldingen.
  • Veel bewerkingstools.
  • Betrouwbare planning en voorbeeldweergave.

Wat we niet leuk vinden

  • Rudimentaire hulpmiddelen voor het posten van verhalen.

  • Geen gratis abonnement.
  • Stille prijs.

Net als Iconosquare richt Sked Social (voorheen Schedugram) zich op de planningsfunctie naast verschillende andere Instagram-functies die aantrekkelijk zijn voor bedrijven die veel inhoud en veel volgers beheren. Het is niet gratis, maar er is een proefperiode van zeven dagen, waarna er $ 25 per maand in rekening wordt gebracht, jaarlijks gefactureerd.

Met de tool kun je zowel foto's als video's uploaden via internet en ze allemaal plannen zonder een mobiel apparaat (hoewel Sked Social mobiele apps ook beschikbaar zijn voor iOS- en Android-apparaten). In tegenstelling tot sommige van de andere hierboven genoemde tools, biedt deze bewerkingsfuncties zoals bijsnijden, filters, beeldrotatie en tekst die u aan uw berichten kunt toevoegen voordat u ze plant. (Twee abonnementen op een hoger niveau bieden extra functies.)

Aanbevolen: