Hoe TikTok te bekijken zonder de app

Inhoudsopgave:

Hoe TikTok te bekijken zonder de app
Hoe TikTok te bekijken zonder de app
Anonim

Wat te weten

  • Open TikTok-site in een browser op je computer, smartphone of tablet.
  • Blader door de hoofdfeed om populaire TikTok-video's te bekijken of zoek er een via de zoekbalk.
  • Een TikTok-account is nodig om video's op te slaan, leuk te vinden en erop te reageren.

De gemakkelijkste manier om TikTok-video's te bekijken zonder een app te downloaden of een TikTok-account aan te maken, is door simpelweg de officiële TikTok-website te gebruiken in een webbrowser op je computer, tablet of smartphone.

Hier is alles wat je moet weten over het gebruik van TikTok zonder de app of een account.

Hoe te kijken zonder een app of account

Om door TikTok te bladeren en video's te bekijken zonder een account of app, is de eenvoudigste methode om gewoon de TikTok-website te bezoeken. Hier leest u hoe u de TikTok-website gebruikt om naar video's te zoeken en deze te bekijken.

Je kunt zelfs door TikTok bladeren op een Xbox- of PlayStation-videogameconsole door een webbrowser-app zoals Microsoft Edge te gebruiken.

  1. Open de officiële TikTok-website in een webbrowser naar keuze.

    Image
    Image
  2. Video's in de hoofdfeed worden automatisch afgespeeld zoals ze op je scherm verschijnen. Selecteer een video om de volledige beschrijving en opmerkingen van TikTok-gebruikers te bekijken.

    Image
    Image
  3. Je kunt geen commentaar op de video schrijven of leuk vinden zonder een TikTok-account, maar je kunt het nog steeds delen via de meegeleverde weblink en deelknoppen.

    Image
    Image
  4. Selecteer de profielfoto of naam van de maker om zijn TikTok-profiel te bekijken.

    Image
    Image
  5. Selecteer het X pictogram in de linkerbovenhoek om de video te sluiten en terug te keren naar de hoofd-TikTok-feed.

    Image
    Image
  6. Als je TikTok wilt zoeken of bladeren zonder account, typ je een zin in de zoekbalk bovenaan de TikTok-website en kies je uit een van de voorgestelde termen.

    Image
    Image
  7. Selecteer Accounts of Videos om je TikTok-zoekresultaten te verfijnen.

    Image
    Image

TikTok live anoniem bekijken

Alle TikTok Live-video's kunnen zonder account worden bekeken op de TikTok-website via het tabblad Live in het linkermenu.

Image
Image

Het bekijken van een TikTok-livestream is volledig anoniem wanneer je de website gebruikt terwijl je bent uitgelogd, maar je moet wel inloggen als je wilt reageren op een uitzending in de livechat.

Image
Image

Je moet ook een TikTok-account hebben en ingelogd zijn om virtuele cadeaus met TikTok-munten te verzenden.

Kan ik TikTok bekijken zonder account?

Je kunt TikTok zonder account gebruiken, hoewel je het volgende niet kunt doen:

  • Reageer op een TikTok-video
  • Like een TikTok-video
  • Like de opmerking van iemand anders op een TikTok
  • Volg een TikTok-account
  • Koop en gebruik TikTok-munten
  • Maak een eigen TikTok-video

TikTok-video's bekijken zonder TikTok te gebruiken

Als je op de een of andere manier de officiële TikTok-website of -apps niet kunt of wilt gebruiken, kun je nog steeds een verrassend groot aantal TikTok-video's bekijken op andere platforms en services.

  • Bekijk TikTok-video's op Twitter Veel TikTok-makers plaatsen hun TikTok-video's opnieuw als video's op Twitter zodat hun Twitter-volgers ze kunnen liken en retweeten, terwijl de meeste andere gebruikers hun favoriete TikTok-video's regelmatig delen op de platform. Probeer het tabblad Video's te verkennen wanneer u op Twitter zoekt.
  • Verken TikTok-video's op Facebook Veel mensen plaatsen TikTok-video's ook opnieuw op Facebook. Deze kunnen net als elke andere video op Facebook worden bekeken en vereisen geen TikTok-account of app-installatie. Bekijk het tabblad Video's van een Facebook-pagina om te zien of ze TikToks hebben geüpload.
  • Bekijk TikTok-compilaties op YouTube Een groeiend aantal makers en influencers uploaden hun TikTok-video's naar YouTube, zowel als YouTube Short als een gewone YouTube-video. Sommige mensen bewerken zelfs meerdere TikTok-video's om een speciale compilatievideo te maken. Probeer op YouTube te zoeken naar "TikTok-compilatie" om te zien wat er beschikbaar is.
  • TikTok is enorm op Instagram Terwijl sommige mensen hun TikTok-video's opnieuw posten als standaard Instagram-berichten en rollen, zijn deze virale video's enorm als het gaat om Instagramverhalen vanwege hun korte looptijd en verticale beeldverhouding. De meeste TikTok-makers plaatsen een TikTok opnieuw als Instagram-verhaal zodra het live gaat.

FAQ

    Hoe download ik TikTok-video's zonder de app?

    Hoewel je video's op de TikTok-website kunt bekijken zonder in te loggen, zijn de deelopties anders en heb je niet de mogelijkheid om op te slaan (in feite zal het proberen om een TikTok-video op je telefoon te delen waarschijnlijk gewoon u doorverwijzen om de app te downloaden). Sommige sites beloven TikTok-video's om te zetten in bewaarde formaten, maar je moet hier voorzichtig mee zijn. Gebruik er in het bijzonder nooit een die om uw inloggegevens vraagt.

    Hoe gebruik ik de TikTok-app zonder account?

    De TikTok-app vereist dat je bent ingelogd om door video's te bladeren. Gebruik in plaats daarvan de browserversie.

Aanbevolen: