De 5 beste online flashcards van 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste online flashcards van 2022
De 5 beste online flashcards van 2022
Anonim

Een beproefd studiehulpmiddel, flashcards zijn nog steeds effectief in het tijdperk van apps en sociale media. Je hebt geen stift en een stapel indexkaarten nodig om deze handige studiehulpmiddelen te maken, want digitale flashcards zijn er in alle soorten en maten.

Met de meeste opties in deze handleiding kun je flashcards ontwerpen en gebruiken op een smartphone, tablet of computer. Als je de voorkeur geeft aan de ouderwetse manier, bieden sommige ook de mogelijkheid om af te drukken.

De flashcard-providers op deze lijst ondersteunen alle belangrijke webbrowsers, evenals iOS en Android.

Brainscape

Image
Image

Wat we leuk vinden

Leert samen met jou, gericht op probleemgebieden in toekomstige sessies.

Wat we niet leuk vinden

De dagelijkse kaartlimiet voor niet-betalende gebruikers is niet genoeg voor diepe duiken.

Met een gestroomlijnde interface en miljoenen abonnees is Brainscape een van onze favoriete opties op deze lijst. Hun kleurgecodeerde flashcards beslaan een enorm scala aan onderwerpen, en je kunt je voortgang gemakkelijk volgen via de verstandige klassenstructuur van Brainscape. Hoewel de gratis versie veel te bieden heeft, moet je upgraden naar een betaald lidmaatschap voor onbeperkte flashcards, bladwijzers en de mogelijkheid om afbeeldingen en audio aan je kaarten toe te voegen.

Download voor

Cram

Image
Image

Wat we leuk vinden

Het ledenbestand van drie miljoen gebruikers betekent dat de enorme opslag van bestaande flashcards voortdurend groeit.

Wat we niet leuk vinden

De bedieningselementen zijn niet altijd intuïtief en kunnen ertoe leiden dat uw werk wordt gewist als u niet voorzichtig bent.

Met een immense flashcard-bibliotheek met bijna 200 miljoen om uit te kiezen, stelt Cram je in staat om te zoeken op trefwoorden of op honderden vooraf gedefinieerde onderwerpen, waaronder informatica, taal, onderwijs en geneeskunde. Het biedt ook de mogelijkheid om uw eigen flashcard-sets te maken of om bestaande kaarten uit Google Drive te importeren.

Download voor

Anki

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gebruikt kunstmatige intelligentie en Spaced Repetition om het leerpotentieel te maximaliseren.

Wat we niet leuk vinden

De beperkte reikwijdte (memorisatie) in combinatie met een strak schema kan het nut ervan voor sommige gebruikers beperken.

Met een focus op efficiëntie maakt Anki gebruik van cognitieve wetenschap en kunstmatige intelligentie om je hersenen te misleiden om zo ongeveer alles te onthouden. De app maakt gebruik van een evidence-based leertechniek genaamd Spaced Repetition om de hoeveelheid leren die mogelijk is binnen een bepaalde studiesessie te maximaliseren. Anki volgt en levert de flashcards die de AI heeft bepaald waaraan je moet werken, zodat je je eigen studiemaatje krijgt.

Download voor

StudyBlue

Image
Image

Wat we leuk vinden

Verfijn zoekopdrachten tot aan uw specifieke school en klas.

Wat we niet leuk vinden

Het is niet handig als je momenteel niet op school zit.

Naast vakspecifieke handleidingen en lesnotities, biedt StudyBlue toegang tot meer dan 400 miljoen flashcards, afkomstig van meer dan 15 miljoen studenten verspreid over de hele wereld. Decks worden aanbevolen op basis van je profielgegevens en door de gebruiker geconfigureerde filters, waardoor het gemakkelijk is om er meteen in te springen.

Download voor

Quizlet

Image
Image

Wat we leuk vinden

De audio-uitspraken zijn perfect in meer dan een dozijn dialecten.

Wat we niet leuk vinden

Voor sommige geavanceerde functies is een maandelijks abonnement vereist, hoewel je het ook zonder kunt doen.

Quizlet's studiesets bevatten verschillende leermiddelen, waaronder standaard flashcards met tekst- en audiolezingen van elk. Kies als student uit een grote bibliotheek met onderwerpen of maak je eigen set helemaal opnieuw. Docenten kunnen klasplannen maken met aangepaste studiekaarten en samenwerken met andere docenten om een ideaal kaartspel samen te stellen.

Aanbevolen: