Fitbit-meldingen instellen

Inhoudsopgave:

Fitbit-meldingen instellen
Fitbit-meldingen instellen
Anonim

Wat te weten

  • Fitbit-app, tik op Account > Apparaten, kies een apparaat, tik op Meldingen > App-meldingen en selecteer de apps waarvan u meldingen wilt ontvangen.
  • iOS: tik ook op Instellingen > Meldingen en schakel vervolgens Fitbit-meldingen in.
  • Android: Tik ook op Instellingen > Apps en meldingen > Meldingen >Bekijk alle apps > Fitbit > Notifications > Toon meldingen.

Naast het volgen van activiteiten heeft je Fitbit veel handige functies. Als je weet hoe je meldingen op de Fitbit Versa moet instellen, kun je ervoor zorgen dat je Fitbit-meldingen sommige meldingen van je smartphone spiegelen, zodat je direct vanaf je pols op de hoogte blijft. Deze instructies zijn van toepassing op iOS- en Android-apparaten. Alle Fitbits met een LCD-scherm kunnen telefoonmeldingen ondersteunen.

Meldingen instellen op Fitbit voor iPhone

Om de meldingen van je iPhone op je Fitbit te ontvangen, moet je Bluetooth op je telefoon hebben ingeschakeld, Niet storen uitgeschakeld en beide apparaten dicht bij elkaar.

  1. Navigeer op je iPhone naar Instellingen > Meldingen en schakel de gewenste apps in.
  2. Open de Fitbit-app en tik op het pictogram account in de linkerbovenhoek.
  3. Selecteer uw apparaat onder Apparaten.
  4. Tik op Meldingen en schakel vervolgens elke meldingscategorie in die u wilt inschakelen.

    Meldingen worden alleen verzonden vanuit de standaard app voor elke categorie.

  5. Als je Fitbit app-meldingen ondersteunt, ga je terug naar het Notifications-scherm en tik je op App Notifications en selecteer je elke app waarvan je meldingen wilt ontvangen voor.
  6. Navigeer naar Account > Uw apparaat > Sync en tik op Synchroniseer nu om je bijgewerkte instellingen toe te passen op je Fitbit-tracker.

Image
Image

Meldingen instellen op Fitbit voor Android

Om de meldingen van je Android-smartphone op je Fitbit te ontvangen, moet je Bluetooth op je telefoon hebben ingeschakeld, Niet storen uitgeschakeld en beide apparaten dicht bij elkaar. Je telefoon moet ook Android 5.0 Lollipop of hoger gebruiken.

De volgende instructies zijn van toepassing op de menu-indelingen voor Android 8.0 en hoger. Sommige menu-elementen bevinden zich mogelijk op verschillende plaatsen in oudere versies van Android, maar het proces blijft hetzelfde.

  1. Navigeer op uw Android-apparaat naar Instellingen > Apps en meldingen > Meldingen > Op vergrendelscherm. Tik op Geen meldingen weergeven als het is geselecteerd om het uit te schakelen.
  2. Navigeer naar Instellingen > Apps & meldingen > Bekijk alle apps.

  3. Tik op de app die je wilt controleren en tik op Meldingen. Schakel Meldingen weergeven. in om meldingen in te schakelen
  4. Open de Fitbit-app en tik op het Account-pictogram in de linkerbovenhoek.
  5. Tik onder Apparaten op je tracker, scrol vervolgens naar de kop Algemeen en tik op Altijd verbondenom het in te schakelen.
  6. Tik op Meldingen.
  7. Tik op de meldingscategorie die u wilt inschakelen. Alle beschikbare apps voor die categorie worden weergegeven en u kunt uw favoriete app voor elke categorie kiezen.
  8. Als je Fitbit app-meldingen ondersteunt, navigeer dan naar Account > Your Device > Notifications > App-meldingen en selecteer elke app waarvoor je meldingen wilt ontvangen.
  9. Navigeer naar Account > Uw apparaat > Sync en tik op Synchroniseer nu om je bijgewerkte instellingen toe te passen op je Fitbit-tracker.

Als je Fitbit Versa geen meldingen ontvangt, zijn er een aantal dingen die je kunt proberen om je Fitbit te repareren.

Wat zijn Fitbit-meldingen?

De meldingsfunctie heeft geen betrekking op de meldingen van de Fitbit-app op je smartphone. Het is een aparte functie die sommige meldingen van je smartphone op je Fitbit-apparaat weerspiegelt.

Fitbit heeft de afgelopen jaren ondersteuning voor meldingen toegevoegd aan veel van hun activity trackers, maar het ondersteuningsniveau varieert tussen apparaten en hangt af van welke smartphone je gebruikt. Als je de afgelopen jaren een Fitbit hebt uitgebracht met een scherm, zou deze een vorm van ondersteuning voor meldingen moeten hebben.

Aanbevolen: