Instagram gebruiken op een pc of Mac

Inhoudsopgave:

Instagram gebruiken op een pc of Mac
Instagram gebruiken op een pc of Mac
Anonim

Wat te weten

  • Log in op Instagram.com, klik op +, upload een foto of video, bewerk en klik op Share.
  • De Instagram voor Windows desktop-app werkt hetzelfde als de webversie.

Dit artikel legt uit hoe je Instagram op een pc of Mac-desktop kunt gebruiken.

Om toegang te krijgen tot je Instagram-pagina op internet, ga je naar de adresbalk in de browser en voer je https://instagram.com/ gebruikersnaam. in

Hoe te posten op Instagram op een desktop

Je hebt toegang tot Instagram op je pc of Mac met een webbrowser om je feed te bekijken, berichten leuk te vinden en erop te reageren, je profiel te bekijken en mensen te volgen of niet meer te volgen. Instagram heeft onlangs ook de mogelijkheid toegevoegd om directe berichten te verzenden en ontvangen. Je kunt ook foto's of video's plaatsen.

  1. Ga naar Instagram.com en log in.
  2. Klik op de Nieuw bericht maken (+) knop in de rechterbovenhoek van de pagina.

    Image
    Image
  3. Sleep een afbeelding of videobestand naar het venster Nieuwe bericht maken dat verschijnt. U kunt ook op Selecteren van computer klikken, naar het bestand gaan dat u wilt posten en Open selecteren. De foto of video verschijnt in het venster.

    Image
    Image
  4. Klik op het vergrootglas in de linkerbenedenhoek van het venster om in te zoomen op de afbeelding als u deze wilt bijsnijden. Sleep het vervolgens naar de gewenste positie in het venster.

    Image
    Image
  5. Selecteer het pictogram met de dubbele pijl om een specifieke beeldverhouding voor het bericht te selecteren.

    Image
    Image
  6. Als u meer afbeeldingen wilt toevoegen, klikt u op de Meerdere foto's-knop in de rechterbenedenhoek, klikt u op het plusteken (+) die verschijnt, en voeg maximaal negen foto's of video's toe.

    Image
    Image
  7. Klik op Volgende om door te gaan.

    Image
    Image
  8. Op het tabblad Filters selecteert u desgewenst een filter om toe te passen. Pas op het tabblad Aanpassingen aspecten aan zoals helderheid, contrast en verzadiging. Klik op Volgende om door te gaan.

    Image
    Image
  9. Voeg een bijschrift toe, tag iemand en voeg desgewenst hashtags toe. Klik op Share als je klaar bent om het bericht te delen.

    Image
    Image

Gebruik de Instagram voor Windows Desktop-app

De Instagram voor Windows desktop-app werkt hetzelfde als de webversie. Je kunt foto's of video's plaatsen, berichten bekijken, liken en reageren, en gebruikers volgen en ontvolgen. Instagram voor Windows werkt echter niet met oudere pc's of Macs.

Instagram voor Windows vereist Windows 10 versie 10586.0 of hoger en 2 GB RAM. Bovendien is een Microsoft-account nodig om Instagram voor Windows te downloaden.

Image
Image

Oplossingen voor oudere computers

Als je foto's en video's op Instagram wilt plaatsen vanaf je desktop en je hebt een Mac of oudere pc waarop de Instagram voor Windows-app niet kan worden uitgevoerd, zijn er enkele oplossingen.

BlueStacks

BlueStacks is een gratis emulator voor Android-telefoons. Het emuleert de Android-versie van Instagram op een pc of Mac, waardoor het mogelijk is om foto's naar Instagram te uploaden.

Een emulator is een softwareprogramma dat het besturingssysteem van een mobiele telefoon (of een ander type besturingssysteem) op een computer simuleert.

Installeer BlueStacks en download vervolgens Instagram. Meld u aan bij uw Instagram-account en uw Instagram-feed wordt weergegeven zoals op een telefoon.

Image
Image

Flume

Flume is een Instagram-app voor alleen Mac waarmee je foto's kunt uploaden, vanaf een Mac op Instagram kunt posten, foto's kunt bewerken en meer. Het bevat ook enkele krachtige gebruikersfuncties die de mobiele Instagram-app niet biedt, zoals hover-snelkoppelingen en manieren om uw merk te promoten.

E-mail

Als er een foto op je desktopcomputer staat die je op Instagram wilt plaatsen, is een low-tech oplossing om de foto naar jezelf te e-mailen, die foto te openen vanaf je telefoon en deze vervolgens op Instagram te posten.

Dropbox

Gebruik Dropbox, de gratis cloudgebaseerde opslag-app, om foto's op je desktopcomputer te delen met je mobiele apparaat en open die foto's vervolgens op Instagram.

Pixlr

Pixlr is geen desktop Instagram-oplossing. In plaats daarvan is het een foto-app met functies die vergelijkbaar zijn met Instagram. Pixlr noemt zichzelf een "volgende generatie online foto-editor."

Aanbevolen: