De 38 beste Rainbow Six Siege-tips van 2022

Inhoudsopgave:

De 38 beste Rainbow Six Siege-tips van 2022
De 38 beste Rainbow Six Siege-tips van 2022
Anonim

Tom Clancy's Rainbow Six Siege is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire first-person shooters, en kan zelfs concurreren met de geroemde Call of Duty-serie. En er is een goede reden voor het succes: het is de meest tactische shooter op de markt. Dit is geen spel dat roekeloos spel of blind schieten beloont. Het is eerder een spel van geduld en wachten om de beste kans te maken, en daarom kan het spel een beetje een cultuurschok zijn voor nieuwkomers. Deze Rainbow Six Siege-tips behandelen enkele basisprincipes van het opruimen van een kamer met de slice-the-pie-techniek tot het effectief gebruiken van vallen om je aantal doden te verhogen.

'Rainbow Six Siege' 101: Begin met Terrorist Hunt

Image
Image

Terrorist Hunt moet niet worden afgedaan als een tutorial. Het is niet alleen een essentieel hulpmiddel om beginners op weg te helpen in Rainbow Six Siege, maar het wordt ook gebruikt door ervaren spelers en zelfs professionele spelers om hun spel zo hoog mogelijk te houden. Blijf solo spelen voor trainingsdoeleinden, waardoor je meer tijd hebt om nieuwe wapenuitrustingen te verkennen en uit te testen.

  • Leer kaartlay-outs. Een belangrijk onderdeel van de meeste shooters is kaartkennis, en dit is nog belangrijker in het langzamere spel van Siege, waar je dood kan gaan door simpelweg in de verkeerde gang te blijven hangen.
  • Leer cameralocaties. Het fotograferen van camera's terwijl je verder gaat, kan een spelbreker zijn als het gaat om multiplayer, dus het noteren van hun locatie in Terrorist Hunt is net zo belangrijk als leren de kaart.
  • Gevoeligheid aanpassen. Terrorist Hunt is ook een geweldige plek om de juiste controllergevoeligheid in te voeren.
  • Snel afspelen. Een truc die zelfs professionele spelers gebruiken, is om zo snel mogelijk door een Terrorist Hunt-wedstrijd te rennen. Dit is een goede truc voor beginners om te werken aan het opbouwen van hun vermogen om op doelen te mikken en headshots te maken.

'Rainbow Six Siege' Basics: ga langzaam, leer te schenden en gebruik je drone

Image
Image

De meest voorkomende fout die nieuwelingen maken, is om Rainbow Six Siege te spelen zoals andere shooters. Terwijl overal sprinten en spray-and-pray-tactieken het goed doen in Call of Duty, is het een recept voor een ramp in Siege. De beste Rainbow Six Siege-strategieën draaien om het gebruik van geduld om met tactieken mee te gaan.

  • Luister. Bijna alles maakt geluid in Siege, dus spelen met een koptelefoon en luisteren naar geluiden van het spel kunnen de sleutels zijn tot de overwinning. Het is zelfs een goed idee om de achtergrondmuziek in de instellingen uit te schakelen, zodat je je kunt concentreren op het luisteren.
  • Ga langzaam. Naast luisteren is het de bedoeling om zo min mogelijk geluid te maken. Sprinten brengt je misschien sneller door een gang, maar het waarschuwt ook iedereen voor je beweging. Lopen of hurken maakt minder geluid en stelt u in staat aangrenzende gebieden gemakkelijker te onderzoeken.
  • Leer overtredingskosten te gebruiken De doorbraakkosten die voor sommige operators beschikbaar zijn, gelden voor muren, niet voor gebarricadeerde deuren of ramen die met de kolf van een geweer kunnen worden ingeslagen of eruit kunnen worden geschoten. Doorbrekende ladingen kunnen ook als afleiding worden gebruikt door ze op een muur te plaatsen en vervolgens naar een andere plek te gaan voordat ze worden afgeschoten.
  • Gebruik je drone Blindelings een deur inslaan of door een raam gaan is een ander recept voor een ramp. U moet er een gewoonte van maken om een drone te gebruiken om toegangskamers te controleren voordat u voor het eerst een structuur betreedt. Drones zijn ook geweldig aan het einde van de wedstrijd om het doel te verkennen.
  • Verspil je eerste drone nietHet is misschien leuk om verdedigers te beschimpen nadat je het doel hebt gevonden, maar het is handiger om een schuilplaats te vinden en de drone zo te plaatsen dat je een goed zicht hebt op de kamer of aangrenzende gebieden. Teamgenoten kunnen deze drones gebruiken om later in het spel te spotten.

De 'Rainbow Six Siege'-gids voor het opruimen van kamers en het winnen van geweergevechten

Image
Image

We kunnen kijken naar enkele real-world tactieken om ons te helpen omgaan met enkele van de meer gevaarlijke aspecten van Siege, zoals het enge raam of de deur die naar een kamer leidt. Het lijkt misschien bijna alledaags, maar elke opening is een kans om neergeschoten te worden, dus deuren en ramen moeten met de juiste tactiek worden behandeld.

  • Slice the Pie Dit is een techniek die door militairen en wetshandhavers wordt gebruikt om snel en veilig een gebied vrij te maken. Kort gezegd betekent het de muur naast de deur of het raam omhelzen, naar de verste hoek richten en je een weg banen in een halve cirkel door de kamer. Deze techniek geeft je dekking tijdens het controleren van de kamer. Deze demonstratie van het snijden van de taart op YouTube is een goede tutorial.
  • Play the Angles Shootouts komen vaak neer op wie de beste dekking heeft. Als je om een hoek of van achter dekking schiet, heb je een voordeel ten opzichte van spelers die geen vergelijkbare dekking hebben. Belangrijker is dat het omgekeerde waar is. Als de vijand betere dekking heeft, gebruik dat dan als een kans om ze te flankeren in plaats van een vuurgevecht aan te gaan waar je in het nadeel bent.
  • Pre-fire Een veelgebruikte techniek bij het schieten vanuit dekking is om naar het vizier te richten voordat je eruit springt, uit dekking schiet, een burst afvuurt en terug in dekking schiet. Dit minimaliseert de hoeveelheid tijd die u wordt blootgesteld. Om je kansen op succes te vergroten, moet je je wapen vooraf afvuren. Dit betekent dat je schiet voordat je dekking verlaat, dus je schiet al als je onbedekt bent. Dit zorgt er niet alleen voor dat de kogels er sneller uit zijn, maar het zal ook elk voordeel uitroeien dat de tegenstander kan hebben als gevolg van netwerkvertraging. Het klinkt eenvoudig, maar deze ene truc kan je kansen in een vuurgevecht echt vergroten.

'Rainbow Six Siege'-tip: speel het doel

Image
Image

Hoewel de meeste wedstrijden eindigen door simpelweg het hele andere team uit te schakelen, kan de overwinning uit de klauwen van de nederlaag worden gegrepen door simpelweg het doel te spelen. Een wedstrijd kan ook verloren gaan als verdedigers het doel vergeten.

  • Verdedigers zouden zich in de laatste seconden van de wedstrijd moeten neerleggen. Dit is gemakkelijk een van de meest voorkomende redenen waarom verdedigers nauwe wedstrijden verliezen. Ga in minder dan 30 seconden naar het doel en blijf stil. De aanvallers moeten naar je toe komen, wat je een voordeel geeft.
  • Wacht niet tot de laatste seconde om het doel aan te vallen. Dit is het tegenovergestelde van de eerste tip. In de laatste seconden schieten goede verdedigers voor op openingen naar het doel. Je moet je zet doen voordat dat gebeurt.
  • De Hostage doelstelling is het gemakkelijkst om te winnen of te verliezen op basis van de doelstelling. De meeste wedstrijden zijn gewoon een vuurgevecht om de vijand te doden, maar als de gijzelaar niet goed wordt verdedigd, is het gemakkelijk om ze op te rapen en weg te rennen van de extractieplaats. Dit is vooral het geval als de gijzelaar zich in een kamer met een buitenuitgang bevindt.
  • Voor het Bomb-doel heb je de defuser nodig. Als je een neergehaalde vijand ziet, controleer dan of je de koffer ontmantelt. Als het daar is, kampeer je in het gebied en wacht je tot aanvallers het ophalen. Voor aanvallers, wanneer de speler met de defuser naar beneden gaat, geef dan prioriteit aan het oppakken, zelfs als het zich op de kaart bevindt.
  • In Secure Area winnen de verdedigers standaard na een bepaalde tijd als beide partijen aan het einde van de ronde in het gebied blijven. Verdedigers mogen niet ongeduldig worden en in de aanvalsmodus gaan. Voor aanvallers is het belangrijk om de schuilplaats van de verdediger te lokaliseren en dan vooraf te vuren wanneer ze aanvallen.

De 'Rainbow Six Siege'-gids voor het plaatsen van vallen

Image
Image

Als je je aantal doden en assists wilt verhogen, kunnen vallen een gemakkelijke manier zijn om dit te doen. Een goede plaatsing kan echter de sleutel zijn. Dit geldt met name voor Frost en Kapkan. Beide hebben vallen die zware schade aanrichten, en in het geval van Frost, zet de vijand vast, maar beide kunnen ook gemakkelijk worden aangepakt door meer ervaren spelers.

  • Frost's berenvallen zijn het beste bovenaan de trap waar ze moeilijk te zien zijn of achter ramen op de begane grond.
  • De berenval is ook geweldig achter een schild dat in een deuropening is geplaatst. Helaas heeft Frost geen schild, dus je hebt een teamgenoot nodig om het te plaatsen.
  • De berenval die achter een deur met planken zit, is het gemakkelijkst te herkennen, dus vermijd deze plaatsing,
  • Normaal gesproken wordt een berenval op een vloer zonder iets om hem te verbergen gemakkelijk opgemerkt. Sommige vloertypes, zoals naast de trap in het midden van Border, kunnen ze echter moeilijker te zien maken.
  • Kapkan's Entry Denial Device (EDD) werkt het beste op deuren met een muur aan één kant. Dit maakt de EDD moeilijker te herkennen, vooral omdat de aanvaller niet in die richting zal zoeken naar mogelijke vijanden.
  • Een goede strategie met EDD's is om ze aangrenzende kamers langs een pad naar het doel te bewaken. Aanvallers zullen het meest op hun hoede zijn langs het pad, maar kunnen misleid worden als ze snel zijkamers vrijmaken of erin stappen tijdens een vuurgevecht.
  • Vermijd het plaatsen van EDD's op buitendeuren of ramen, omdat deze het gemakkelijkst te herkennen zijn.
  • Lesion's Gu mijnen zijn niet alleen een afleiding voor aanvallers. Ze zijn ook een systeem voor vroegtijdige waarschuwing. Verspreid ze over het gebied dat je wilt verdedigen om een waarschuwing te krijgen wanneer de vijand nadert.
  • Plaats Gu-mijnen aan de andere kant van een dichtgetimmerde deur of raam en wacht op de vijand. Zodra de mijn afgaat, schiet je door de opening voor de mogelijkheid van een gemakkelijke moord. Dit werkt op buitendeuren en ramen, maar je kunt de Gu niet plaatsen totdat het opstelgedeelte van de ronde eindigt.

'Rainbow Six Siege'-tips voor operators om te spelen en operators om te vermijden

Image
Image

Rainbow Six Siege doet geweldig werk door de aanvallers en verdedigers in evenwicht te brengen. Elke operator heeft een rol en kan schitteren in de juiste handen, maar dat betekent niet dat elke operator gelijk is. Sommige zijn moeilijker te spelen dan andere, en sommige hebben vaardigheden die vrij eenvoudig zijn. We bekijken eerst enkele operators die je wilt ontgrendelen als je nuttig wilt zijn voor je team, en een paar die je moet vermijden totdat je meer ervaring hebt met het spel.

Aanvallers om te spelen:

  • Thatcher De speciale EMP-granaten van Thatcher, die bijna altijd nuttig en relatief eenvoudig zijn, zullen de vijandelijke verdediging uitschakelen. Als je Thermite of Hibana in je team hebt, probeer ze dan naar de versterkte muren te gooien om eventuele shockwire of stoorzenders uit te schakelen die zouden kunnen voorkomen dat die operators door de versterkte muur breken. Zelfs zonder Thermite of Hibana ha alt Thatcher gemakkelijk de vallen van Kapkan, Valkyrie's Black Eye-camera's en andere verdedigersgadgets uit.
  • Blackbeard Een andere rechttoe rechtaan aanvaller, Blackbead's special is een geweerschild dat zijn hoofd en schouders helpt beschermen. Dit kleine beetje bescherming kan het verschil zijn tussen leven en dood, vooral wanneer je door een open raam naar beneden richt. Zijn machinegeweer heeft nogal wat schot, maar als je goed kunt mikken, kan zijn enkelschots geweer verwoestend zijn.
  • Finka Misschien wel een van de meest onderschatte aanvallers in casual play, Finka's boost zal teamgenoten een paar seconden beschermen met extra gezondheid en verbeterd doel. Het beste van alles is dat het gevallen bondgenoten zal opwekken die van over de hele kaart bloeden. Een goede strategie bij Finka is om andere operators te volgen en je eerste boost te gebruiken wanneer ze in een vuurgevecht komen. Houd ook op de hoogte van neergehaalde maar niet-uit teamgenoten. Het revive-gedeelte van de boost werkt overal op de kaart. Boosten tijdens de aanval in de doelkamer wordt aangemoedigd!

Te vermijden aanvallers:

  • Maverick Misschien wel een van de krachtigste specials in het spel, het nadeel van zijn steekvlam is dat vijanden ook door die gaten kunnen kijken. En omdat Maverick ze op ooghoogte maakt, kan dit leiden tot een snelle headshot. Weten wanneer en waar het gat moet worden gemaakt, is essentieel.
  • Fuze Zijn speciale muurpenetrerende granaten zijn zeker cool, maar ze kunnen ook teamgenoten en gijzelaars uitschakelen. Het is ook niet zo eenvoudig om moorden te krijgen met zijn clusterlading als het misschien klinkt. Een goede plaatsing, zoals houten plafonds boven het objectief, is essentieel om hem effectief te gebruiken.
  • Thermiet. Terwijl het schieten door versterkte muren goed klinkt, zal het schieten door de verkeerde muur je team niet zo goed doen. Thermite is geweldig voor degenen die de kaart echt kennen en zijn speciale vaardigheid kunnen maximaliseren.

Verdedigers om te spelen:

  • Rook Rook is altijd handig zolang je eraan denkt om zijn pantserplaten op de grond te leggen aan het begin van de installatiefase. De pantserplaat verhoogt de bepantsering van een verdediger met twee en zorgt ervoor dat een kogelwond die hen onder de 1 gezondheid brengt, ze neerwaarts maar niet uitschakelt in plaats van ze ronduit te doden, zolang dat laatste schot geen hoofdschot is.
  • Jager Het Magpie-verdedigingssysteem kan twee projectielen per ronde uitschakelen en Jager heeft er drie om in de objectieve kamers te plaatsen. Dit kan een geweldige tegenhanger zijn van granaten, verdovingsgranaten, rookgranaten, EMP-granaten en Fuze's clustergranaten. Simpel gezegd, Jager staat verdedigers toe om het doel daadwerkelijk te verdedigen.
  • Bandit of Mute Begin met Bandit de wedstrijd door prikkeldraad en zijn elektrische apparaat in de deuropeningen te plaatsen die naar het doel leiden kamer. Hetzelfde geldt voor Mute die zijn stoorzender gebruikt. Dit helpt voorkomen dat drones het doel kunnen vinden. Gebruik extra apparaten tegen versterkte muren om te voorkomen dat Thermite of Hibana er doorheen brandt. Wanneer de installatiefase eindigt, kunnen de apparaten de deur blijven bewaken of naar een versterkte muur worden verplaatst die niet is beschermd.

Te vermijden verdedigers:

  • Castle Hoewel zijn versterkte barricades zeer effectief kunnen zijn, kunnen ze ook behoorlijk vervelend zijn voor teamgenoten wanneer ze in de verkeerde deuropening of het verkeerde raam worden geplaatst. Je loopt ook het gevaar verdedigers buiten het doel te houden, en de paar seconden die nodig zijn om de barricade te verwijderen, kunnen voorkomen dat de kamer goed wordt doorgesneden.
  • Pulse. Een sterke operator in de juiste handen, het is gemakkelijk om verslaafd te raken aan zijn warmtegevoelige special. En als je het gebruikt, ben je kwetsbaarder voor een kogel van een afstand.
  • Caveira Sommige verdedigers zijn ontworpen als zwervers in plaats van "ankers" die primair het doel verdedigen. Caveira is de hyperversie van deze verdedigers, bedoeld om altijd rond te dwalen. Ze is het meest effectief in de handen van iemand die de kaart echt kent, goed kan mikken met haar pistool en die goed is in het begrijpen van de stroom van het spel om beter te weten wanneer ze naar binnen moet voor het verhoor of gewoon een neergehaalde aanvaller van een afstand.

Aanbevolen: