Hoe te upgraden naar een nieuwe iPad

Inhoudsopgave:

Hoe te upgraden naar een nieuwe iPad
Hoe te upgraden naar een nieuwe iPad
Anonim

Wat te weten

  • Open Instellingen op de oude iPad. Tik op uw naam bovenaan het linkerdeelvenster. Selecteer iCloud > iCloud Backup.
  • Verplaats de schuifregelaar naast iCloud Backup naar de Aan positie. Tik op Nu een back-up maken.
  • Schakel de nieuwe iPad in. Selecteer Restore from backup tijdens het initialisatieproces. Log in met uw Apple ID en selecteer een back-up.

Dit artikel legt uit hoe je een back-up van je oude iPad maakt en die back-up terugzet op je nieuwe iPad. Het behandelt ook hoe u uw informatie van een iPad kunt wissen.

De snelste manier om uw iPad te upgraden

Hoewel het verleidelijk is om die glimmende nieuwe iPad eruit te halen en ermee te gaan spelen, is het eerste wat je hoeft te doen een back-up van je oude maken. De iPad zou regelmatig back-ups moeten maken naar iCloud, maar het is een goed idee om een back-up te maken vlak voordat u een upgrade naar een nieuwe tablet uitvoert. Dan kun je die back-up terugzetten op je nieuwe iPad.

  1. Open de Settings app op je iPad.

    Image
    Image
  2. Tik op je naam aan de linkerkant van het scherm.

    Image
    Image
  3. Tik op iCloud.

    Image
    Image
  4. Tik op iCloud-back-up.

    Image
    Image
  5. Tik op de schuifregelaar naast iCloud Backup naar On (groen).

    Image
    Image
  6. Als deze optie is ingeschakeld, maakt je iPad automatisch een back-up als deze is vergrendeld, aangesloten en wifi beschikbaar is. Tik op Nu een back-up maken. om een handmatige back-up te maken

    Image
    Image
  7. De iPad geeft je een schatting van hoe lang de back-up zal duren.

Na de back-up kunt u beginnen met het installatieproces op de nieuwe iPad. Apple heeft dit ingebed in de eerste installatie.

Nadat u zich hebt aangemeld bij uw wifi-netwerk, wordt u tijdens het initialisatieproces gevraagd of u uw iPad wilt herstellen vanaf een back-up, deze wilt instellen als een nieuwe iPad of wilt upgraden van Android. Kies Herstellen vanaf back-up en log in op uw Apple ID.

Je ziet een lijst van elke back-up die je hebt gemaakt, samen met de datum en tijd waarop je ze hebt gemaakt. U kunt deze informatie gebruiken om te controleren of u het juiste back-upbestand kiest.

Herstellen vanaf een back-up is een proces dat uit twee delen bestaat. De iPad herstelt gegevens en instellingen en vervolgens apps en muziek.

Wilt u uw iPad zelfs herstellen?

Als je je iPad gebruikt, kan deze vollopen met apps. Als je pagina's en pagina's met apps hebt die je niet meer gebruikt, kun je overwegen om helemaal opnieuw te beginnen.

Zolang je inlogt op hetzelfde Apple ID/iCloud-account, heb je toegang tot de informatie waarvan je een back-up hebt gemaakt in de cloud. U kunt ook bij elk document komen dat op iCloud Drive is opgeslagen. Apps zoals Evernote slaan documenten ook op in de cloud, zodat je ze kunt openen vanaf elk apparaat met een internetverbinding.

Zodra je een app hebt gekocht, kun je deze opnieuw downloaden op elk nieuw apparaat. De App Store heeft zelfs een lijst met "eerder gekochte" die je alles laat zien wat je in het verleden hebt geïnstalleerd.

U kunt uw iPad als een nieuwe instellen en deze vervolgens herstellen vanaf een eerdere back-up als u van gedachten verandert. Of, om later opnieuw te beginnen:

  1. Open Instellingen.
  2. Tik op Algemeen.

    Image
    Image
  3. Tik op Reset.

    Image
    Image
  4. Tik op Wis alle inhoud en instellingen.

    Image
    Image
  5. Bevestig je keuze. Je kunt je iPad nog steeds herstellen vanaf een cloudback-up, zelfs als je alles verwijdert.

Wat moet u doen met uw oude iPad?

Veel mensen upgraden naar een nieuw apparaat met het idee dat de oude hardware een deel van de kosten zal verdelen. De gemakkelijkste manier om een deel van uw nieuwe iPad te betalen, is door uw oude te verkopen via een inruilprogramma. De meeste inruilprogramma's krijgen niet de volledige waarde voor uw apparaat.

De alternatieven zijn online marktplaatsen zoals Craigslist, eBay en Facebook Marketplace. Je kunt ook in de App Store kijken voor minder populaire verkoopplatforms.

Aanbevolen: