ANB-bestand (Wat het is & Hoe er een te openen)

Inhoudsopgave:

ANB-bestand (Wat het is & Hoe er een te openen)
ANB-bestand (Wat het is & Hoe er een te openen)
Anonim

Een bestand met de ANB-bestandsextensie is een Analyst's Notebook Analytical Chart-bestand. Deze bestanden zijn opgebouwd uit het IBM i2 Analyst's Notebook-programma en bevatten een visuele weergave van hoe verschillende stukjes informatie, zoals e-mails, afbeeldingen, rapporten, enz., met elkaar zijn geassocieerd.

Je kunt meer lezen over dit soort ANB-bestanden in het IBM Knowledge Center.

Image
Image

Andere ANB-bestanden die u vindt, hebben helemaal niets te maken met IBM's software en maken waarschijnlijk deel uit van een videogame, waarvan Shovel Knight een voorbeeld is. Dit type ANB-bestand wordt meestal opgeslagen in een archiefbestand met de bestandsextensie. PAK of. ZIP.

Hoe een ANB-bestand te openen

ANB-bestanden worden gemaakt met IBM i2 Analyst's Notebook, maar kunnen gratis worden geopend met het IBM i2 Chart Reader-programma.

Er zijn enkele vragen en links die u moet doorklikken voordat u de daadwerkelijke downloadlink voor de meest recente versie van i2 Chart Reader vindt, maar ze spreken allemaal voor zich. U moet zich ook aanmelden voor een gratis IBM-gebruikers-ID als u er nog geen heeft.

Je zou ANB-bestanden die in een videogame worden gebruikt, moeten kunnen openen met een programma voor het uitpakken van bestanden, zoals de gratis 7-Zip-tool, aangezien het bestand zich in een archief bevindt. Ik denk echter niet dat je deze bestanden echt met het spel kunt gebruiken, tenzij ze in de juiste mappen zijn geplaatst waar het spel ze kan bereiken. Met andere woorden, er is waarschijnlijk geen manier om dit soort bestanden handmatig te openen in het spel.

Als een ANB-bestand niet in een van deze programma's wordt geopend, betekent dit hoogstwaarschijnlijk dat het een heel ander formaat heeft. Een ding dat u kunt doen, is het ANB-bestand openen in een gratis teksteditor en kijken of u leesbare tekst kunt uitkiezen die u in de richting van het programma kan wijzen dat uw bestand heeft gemaakt.

Als je je ANB-bestand nog steeds niet kunt openen, zelfs niet nadat je deze suggesties hebt geprobeerd, zorg er dan voor dat je het niet verwart met een bestand met een gelijkaardige extensie, zoals een MNB- of XNB-bestand.

Als u merkt dat een toepassing op uw pc het SRF-bestand probeert te openen, maar het de verkeerde toepassing is, of als u liever een ander geïnstalleerd programma SRF-bestanden laat openen, kunt u het standaardprogramma voor een specifieke bestandsextensie wijzigen.

Een ANB-bestand converteren

Als een programma een ANB-bestand naar een ander formaat kan converteren of exporteren, vermoeden we dat het IBM's eigen i2 Analyst's Notebook-software is, maar we hebben dat niet geverifieerd.

We zijn niet op de hoogte van bestandsconversieprogramma's die een ANB-bestand dat in videogames wordt gebruikt, kunnen opslaan in een ander formaat. Met name bij dit formaat nemen we aan dat er geen reden is om het in een ander formaat te laten bestaan.

FAQ

    Hoe maak je een tijdlijn in Analyst Notebook?

    U kunt de tijdlijnassistent gebruiken om een tijdlijndiagram te maken. Om aan de slag te gaan, gebruikt u iBase om de set of query te maken om de records te definiëren die u in kaart wilt brengen. Open vervolgens de Tijdlijnassistent.

    Hoe voeg je de duur toe in Analyst Notebook?

    Selecteer het tabblad Analyze en selecteer vervolgens onder de groep Inzicht verkrijgen Activity View > DurationsOm een specifieke duur met een begin- en eindtijd in te stellen, gaat u naar de Duur (Start en Eind) tabel en selecteert u een eigenschap uit de lijst Start Eigenschappen om als begin te gebruiken. Doe hetzelfde in de lijst met eigenschappen beëindigen en selecteer vervolgens OK om de wijzigingen op te slaan.

Aanbevolen: