WhatsApp introduceert betere kwaliteit media op iOS

WhatsApp introduceert betere kwaliteit media op iOS
WhatsApp introduceert betere kwaliteit media op iOS
Anonim

WhatsApp brengt de kwaliteitsinstelling naar iOS-apparaten naar de nieuwste bètaversie van de berichten-app.

De details van de nieuwste WhatsApp-bèta op iOS werden oorspronkelijk opgepikt door WABetaInfo na de release van bètaversie 2.21.150.11. Volgens 9To5Mac introduceert de bèta de kwaliteitsinstellingen die WhatsApp eerder begin juli op Android begon te testen.

Image
Image

De nieuwe instelling, waarmee gebruikers kunnen wisselen tussen Auto, Beste kwaliteit en Gegevensbesparing, geeft gebruikers meer controle over hoe de app foto's of media comprimeert die ze verzenden. WABetaInfo merkt op dat hoewel de instelling "Beste kwaliteit" biedt, het de foto niet in de oorspronkelijke kwaliteit lijkt te verzenden. In plaats daarvan zal het een lichtere compressiesnelheid gebruiken. Dit zou ertoe moeten leiden dat de uiteindelijke afbeelding ongeveer 80 procent van de oorspronkelijke kwaliteit is, en afbeeldingen groter dan 2048 x 2048 kunnen worden verkleind.

Dit is slechts een van de vele nieuwe functies die WhatsApp aan het testen is. Eerder introduceerde het veilige cloudback-ups in de Android-versie van zijn berichten-app. Hoewel die back-ups kort daarna werden uitgeschakeld, is het een goed voorbeeld van de stappen die WhatsApp neemt om nieuwe functies aan zijn gebruikersbasis aan te bieden. De berichtengigant test ook ondersteuning voor synchronisatie van meerdere apparaten, een andere functie waar de gemeenschap om heeft gevraagd.

Het is onduidelijk wanneer de kwaliteitsopties de sprong naar de stabiele release van WhatsApp zullen maken. Voorlopig kunnen gebruikers met de app op TestFlight profiteren van de nieuwste versie en media in hogere kwaliteit gaan verzenden.

Aanbevolen: