Gratis ping-tools voor netwerkproblemen oplossen

Inhoudsopgave:

Gratis ping-tools voor netwerkproblemen oplossen
Gratis ping-tools voor netwerkproblemen oplossen
Anonim

Ping-tools, ook wel ping-opdrachten en ping-hulpprogramma's genoemd, zijn programma's die het Internet Control Message Protocol (ICMP) gebruiken om de beschikbaarheid en het reactievermogen van netwerkknooppunten te bepalen. De ping-opdracht is ingebouwd in Windows, Linux en macOS en is gemakkelijk te gebruiken, maar is ook beschikbaar in de vorm van tools van derden die kunnen worden gedownload.

Vergeleken met de standaard ping-commando's van het besturingssysteem, bieden deze tools doorgaans een grafische interface en bevatten ze soms grafieken om de statistieken van ping-tests in de loop van de tijd bij te houden.

Computer Ping Tools

Er is geen tekort aan Ping-tools voor desktopcomputers. Hier zijn enkele van de meest populaire gratis ping-tools voor het oplossen van netwerkproblemen.

Manage Engine Free Ping Tool

ManageEngine Tools bevat een gepolijste, gratis ping-tool als onderdeel van een reeks netwerktools. U kunt een enkele host pingen, meerdere aan de wachtrij toevoegen en ze allemaal tegelijk uitvoeren, en de ping- en webresponstijden wijzigen. Er is ook een traceroute-tool en een optie om de responsiviteit van een website in semi-re altime te controleren. De tool is compatibel met Windows 10, 8, 7 en sommige oudere versies van Windows.

Image
Image

PingInfoView

PingInfoView is een eenvoudige, niet-opgeblazen ping-tool waarmee je zo lang als je wilt via hostnaam of IP-adres kunt pingen en elk succes- en mislukkingsbericht kunt zien of de resultaten kunt opslaan in een tekstbestand. PingInfoView is compatibel met Windows 10, 8, 7 en sommige oudere versies van Windows.

PingPlotter Gratis

PingPlotter Free is een 14-daagse gratis proefversie van een betaald programma waarmee u de oorzaak van problemen kunt visualiseren en een geschiedenisgrafiek van netwerkprestaties kunt bekijken. Er zijn versies beschikbaar voor Windows, macOS en iOS.

Image
Image

GPing (grafische ping)

Met GPING (grafische ping) ping je meerdere hosts tegelijk. U kunt hosts importeren en exporteren vanuit een tekstbestand, de sessie opslaan, ping-resultaten in de loop van de tijd weergeven in een grafiek en de geïntegreerde DNS gebruiken om hostnamen om te zetten in IP-adressen. GPing is compatibel met Win32-computers.

Colasoft Ping-tool

De Colasoft Ping Tool laat je pingresultaten op drie manieren zien: een tijdlijngrafiek, tekstformaat en een boomachtige directorylijst. Inbegrepen in de resultaten zijn het IP-adres, de locatie van de server, verzonden/ontvangen/verloren pakketten en de minimum/maximum/gemiddelde responstijd. Compatibel met Windows 10, 8 en 7.

Image
Image

Ping-testapps voor mobiele apparaten

Je bent niet beperkt tot computerping-tools. Er zijn verschillende ping-apps beschikbaar voor mobiele telefoons en tablets.

Ping

Met de Ping iOS-app kun je een netwerk scannen om het ping-commando uit te voeren tegen alle hosts die het vindt. Het bevat opties voor TTL, time-out, verzendinterval en pakketgrootte. Het ondersteunt zowel IPv4 als IPv6 en is beschikbaar voor iPhone- en iPad-apparaten met iOS 11 of hoger.

Image
Image

PingTools Netwerkhulpprogramma's

PingTools Network Utilities is voor Android-apparaten. Het voert netwerktaken uit zoals ping, poortscanner, Whois, subnetscanner en Wake-on-LAN. De Watcher-functie biedt continue bewaking van externe bronnen. Het is compatibel met Android 5.0 en hoger.

Image
Image

iNetTools

iNetTools is een gratis iOS-app die ping-tests uitvoert en ook DNS-lookups, traceroute, poortscans, Whois-lookup en meer. De app ondersteunt zowel IPv4 als IPv6. Het vereist iPadOS 13 of later voor iPads en iOS 13 of later voor iPhones.

Aanbevolen: