Ring Doorbell-tips voor het oplossen van problemen

Inhoudsopgave:

Ring Doorbell-tips voor het oplossen van problemen
Ring Doorbell-tips voor het oplossen van problemen
Anonim

De Ring Doorbell is een slimme deurbel die je telefoon of mobiele apparaat waarschuwt wanneer er iemand voor de deur staat, zodat je gasten kunt zien en met ze kunt praten zonder de deur te openen. Hoewel de Ring-deurbel vrij eenvoudig is, is het niet ongebruikelijk dat er problemen optreden. Hier zijn enkele tips voor het oplossen van problemen met Ring Doorbell.

Image
Image

Redenen waarom de Ring Doorbell offline is of niet werkt

Als je Ring Doorbell offline is, kan hij geen verbinding maken met de Ring-app en functies uitvoeren zoals het gebruik van de camera om te zien wie er voor de deur staat. Als een Ring Doorbell offline gaat, komt dit vaak door een wifi-probleem. Andere veelvoorkomende redenen waarom een Ring Doorbell offline kan gaan, zijn onder meer:

  • Een stroomstoot heeft de router losgekoppeld.
  • Er is een draad losgekoppeld van de router.
  • Het wifi-netwerkwachtwoord is gewijzigd.
  • De batterij is leeg.
  • Er is een tijdelijke stroomuitval geweest.

Waarom heeft de Ring Doorbell Pro stroomproblemen?

In tegenstelling tot de originele Ring Doorbell of Ring Doorbell 2 heeft de Ring Doorbell Pro geen oplaadbare batterij en krijgt hij geen stroom van een Ethernet-verbinding, zoals de Ring Doorbell Elite wel doet.

De Ring Doorbell Pro heeft een stroombron nodig die tussen de 16 en 24 volt levert. Ring Doorbells worden meestal aangesloten op het draadstation van een traditionele buitendeurbel. Afhankelijk van hoe vaak je Ring Doorbell Pro wordt gebruikt en welke functies worden uitgevoerd, kan er meer stroom nodig zijn.

Om te controleren of je Ring Doorbell Pro voldoende stroom heeft, open je Device He alth in de Ring-app en zoek je de spanningsinstelling. Als er Good of ten minste 3, 900mV staat wanneer je de spanningsoptie selecteert, is er geen stroomprobleem met de Ring Doorbell Pro.

Als je Ring Doorbell Pro korte tijd werkt en daarna niet meer werkt, is er mogelijk een stroomprobleem. Hier zijn enkele andere indicaties dat het niet genoeg stroom krijgt:

  • Kan geen wifi-verbinding behouden.
  • Wordt willekeurig uitgeschakeld.
  • Bevriest tijdens live video.
  • Nachtzicht werkt niet meer.
  • De originele interne deurbel gaat niet goed.

Wat te doen als je Ring Doorbell niet werkt

Volg deze tips voor het oplossen van problemen:

  1. Controleer de status van de deurbel. Als de deurbel niet automatisch verbinding maakt, controleer dan het gedeelte Apparaatstatus van de Ring-app. Als de Ring Doorbell wordt vermeld als Offline, controleer dan de wifi-hardware op eventuele problemen.
  2. Zet de Ring Doorbell in de configuratiemodus. Selecteer de Setup knop. Wacht 10 seconden en selecteer vervolgens opnieuw de knop Setup. Controleer of de deurbel opnieuw verbinding maakt met het netwerk.
  3. Laad de deurbel op. Zorg ervoor dat de Ring Doorbell correct is opgeladen.
  4. Plaats de batterij opnieuw. Als je een Ring Doorbell 2 hebt, verwijder en plaats dan de batterij en controleer of de deurbel opnieuw verbinding maakt met het netwerk.
  5. Voeg meer kracht toe aan Doorbell Pro Installeer een Ring Pro Power Kit of Pro Power Kit V2 op de originele deurbel. De eerste vereist dat je draden van de interne deurbel aansluit op de Power Kit, maar de draden van de V2 zijn aangesloten op de kit, dus je hoeft alleen het andere uiteinde aan te sluiten op de Front- en Transformer-stations van de interne deurbel.

    Als je niet vertrouwd bent met snoeren, neem dan contact op met een erkende elektricien om de Ring Doorbell Pro Power Kit te installeren.

Aanbevolen: