App-pictogrammen wijzigen op iOS 14

Inhoudsopgave:

App-pictogrammen wijzigen op iOS 14
App-pictogrammen wijzigen op iOS 14
Anonim

Wat te weten

  • Gebruik de app Snelkoppelingen om een aangepaste snelkoppeling te maken. Tik op het plusteken > Actie toevoegen en volg de aanwijzingen.
  • Gebruik aangepaste afbeeldingen of zelfs afbeeldingen van je filmrol als pictogrammen voor elke app op je iPhone.
  • In iOS 14 kun je het pictogram voor apps op je startscherm wijzigen.

Dit artikel behandelt hoe u het uiterlijk van uw iPhone-app-pictogrammen op iOS 14 kunt aanpassen met behulp van foto's met afbeeldingen van uw filmrol en de Shortcuts-app.

App-pictogrammen wijzigen op iOS 14

In iOS 14 kun je veel doen om het uiterlijk van je startscherm aan te passen, inclusief het wijzigen van de afbeeldingen op je app-pictogrammen. Je kunt elke afbeelding gebruiken die je in Foto's hebt. Sommige mensen vinden het leuk om een reeks foto's te vinden die ze leuk vinden en passen hun telefoon rond die foto's aan. Als dat uw voorkeur is, begin dan met te beslissen hoeveel pictogrammen u wilt aanpassen, zoek voldoende afbeeldingen om voor elk pictogram een andere te hebben en volg dan deze instructies om die pictogrammen aan te passen.

Voordat u begint met het aanpassen van uw app-pictogrammen, moet u ervoor zorgen dat uw iPhone over de meest recente versie van iOS 14 beschikt.

  1. Open de Snelkoppelingen app.

    Op nieuwere versies van de iPhone is deze app waarschijnlijk al geïnstalleerd. Op oudere iPhones moet u deze mogelijk downloaden van de Apple App Store.

  2. Klik op het pictogram + (plus) in de rechterbovenhoek van de app Snelkoppelingen.

  3. Op de Nieuwe snelkoppeling pagina die verschijnt, tikt u op Actie toevoegen.

    Image
    Image
  4. Typ in de zoekbalk bovenaan de Suggesties pagina die verschijnt Open app om te zoeken naar de actie die een app.
  5. Tik in het gedeelte Acties van de zoekresultaten op App openen.
  6. Tik vervolgens in de Scripting sectie van de Nieuwe snelkoppeling op Kies.

    Image
    Image
  7. Scroll door de lijst met beschikbare apps en kies degene waarvoor je een aangepaste snelkoppeling wilt maken.
  8. Je keert terug naar de New Shortcut pagina, en de naam van de app verschijnt nu in de Scripting sectie. Tik op het menu met drie stippen in de rechterbovenhoek.
  9. Tik op Toevoegen aan startscherm.

    Image
    Image
  10. Tik onder Startschermnaam en pictogram op de X rechts van de Nieuwe snelkoppelingom die tekst te wissen en een naam voor uw pictogram toe te voegen. Als je het een andere naam geeft dan de naam van de app, zorg er dan voor dat je het iets onthoudt.
  11. Tik op het pictogram voor de snelkoppeling.
  12. Tik op Kies foto.

    Je kunt hier ook op Foto maken tikken en een foto maken om te gebruiken als afbeelding voor het app-pictogram.

    Image
    Image
  13. Navigeer naar en selecteer de afbeelding die u wilt gebruiken als uw app-pictogram.
  14. Je kunt knijpen en trekken gebruiken om in of uit te zoomen op de afbeelding op het volgende scherm totdat je de gewenste grootte hebt. Als je klaar bent, tik je op Kies.
  15. Tik vervolgens op Toevoegen.

  16. Je ziet een korte bevestiging dat je app-snelkoppeling is toegevoegd aan je startscherm, daarna kun je de snelkoppelingen-app sluiten en je startscherm bekijken om je nieuwe pictogram te zien.

    Om de nieuwe snelkoppeling met het aangepaste app-pictogram te gebruiken, wil je waarschijnlijk het huidige app-pictogram van je startscherm verwijderen (er zijn dus niet twee pictogrammen voor dezelfde app). Om dat te doen, drukt u lang op het app-pictogram dat u wilt verwijderen en tikt u op App verwijderen, of als u een andere snelkoppeling verwijdert, tikt u op Bladwijzer verwijderen

    Image
    Image

Herhaal dit proces voor elk van de apps die je wilt wijzigen op je startscherm. U kunt zelfs de app-pictogrammen in het Dock (de menubalk onder aan het scherm) wijzigen.

Aanbevolen: