Een iPhone-app cadeau doen

Inhoudsopgave:

Een iPhone-app cadeau doen
Een iPhone-app cadeau doen
Anonim

Wat te weten

  • Start de App Store-app en zoek een app die je wilt geven.
  • Tik op het actieveld > Cadeau-app en voer de details in. Tik op Volgende.
  • Kies een e-mailstijl en tik op Kopen.

Apple's App Store is er niet alleen om dingen voor jezelf te kopen; misschien wil je er een als cadeau sturen om het leven van een vriend of geliefde gemakkelijker of leuker te maken. Hier leest u hoe u een iOS-app cadeau kunt doen op een iPhone, iPad of iPod Touch met iOS 14 en hoger.

Apps cadeau doen met iPhone, iPad of iPod touch

Je kunt apps cadeau doen met de App Store-app die vooraf is geïnstalleerd op de iPhone, iPad en iPod touch. Hier is hoe:

  1. Tik op de App Store app om deze te starten.
  2. Vind de app die je cadeau wilt doen door te bladeren of te zoeken.

    Image
    Image
  3. Tik op de app om naar de detailpagina te gaan.
  4. Tik op het actievak (de rechthoek met een pijl die eruit komt).
  5. Tik op Cadeau-app (of gewoon Gift, in sommige eerdere versies van iOS) in het pop-upmenu onderaan van het scherm. Niet elke app kan als cadeau worden gegeven, dus als je deze optie niet ziet, kan de app waarschijnlijk niet als cadeau worden gegeven.
  6. Voer het e-mailadres in van de ontvanger van het cadeau, je naam en een bericht.

    Image
    Image
  7. In het menu Send Gift is het standaard verzenden van het cadeau vandaag de dag. Om dat te veranderen, tik je op het menu en selecteer je een nieuwe datum.

  8. Tik op Volgende.
  9. Veeg van links naar rechts om een voorbeeld van de cadeau-e-mailstijlen te bekijken. Als je er een vindt die je leuk vindt, houd deze dan op het scherm en tik op Volgende.
  10. Bekijk alle details van het cadeau. Tik op Terug om wijzigingen aan te brengen. Tik op Kopen. om de iOS-app cadeau te doen

Apps als cadeau geven met iTunes

Met de verwijdering van de App Store uit iTunes 12.7, kun je apps niet langer cadeau doen met iTunes. Als je een oudere versie van iTunes hebt, kun je de onderstaande stappen volgen. Anders is de enige optie om een iOS-app cadeau te doen het gebruik van een iPhone of iPad.

  1. Open iTunes en zorg ervoor dat je bent ingelogd op je Apple ID (of, als je er geen hebt, maak er een aan. Je moet dit doen om het cadeau te betalen).
  2. Selecteer de App Store.
  3. Zoek of blader door de App Store totdat je de app vindt die je cadeau wilt doen.

  4. Klik op de pijl omlaag naast de prijs van de app.
  5. Klik in het menu dat verschijnt op Geef deze app cadeau.
  6. Vul in het venster dat verschijnt het e-mailadres van de ontvanger, je naam en een bericht in dat bij het cadeau hoort.
  7. Kies vervolgens of je het cadeau vandaag of op een andere datum per e-mail wilt verzenden. Als u een datum in de toekomst selecteert, wordt op die dag een e-mail met het geschenk naar uw ontvanger verzonden.
  8. Klik op Volgende.
  9. Kies de stijl van de e-mail die het geschenk bevat. Selecteer uw stijl uit de lijst aan de linkerkant.
  10. Als het voorbeeld van de cadeau-e-mail er goed uitziet, klikt u op Volgende.
  11. Bekijk het cadeau, de prijs en andere details. Klik op Terug om iets te wijzigen. Om de app cadeau te doen, klik je op Koop cadeau.

Aanbevolen: