Hoe maak je je Airpods-hoes schoon

Inhoudsopgave:

Hoe maak je je Airpods-hoes schoon
Hoe maak je je Airpods-hoes schoon
Anonim

Wat te weten

  • Open de zaak. Verwijder de AirPods. Gebruik een wattenstaafje om de binnenkant van de behuizing schoon te maken.
  • Maak de steel voorzichtig goed schoon. Raak de oplaadcontacten aan de onderkant niet aan en gebruik geen isopropylalcohol in de putjes.
  • Sluit het deksel en gebruik de microvezeldoek om de buitenkant schoon te maken, indien nodig licht bevochtigd met isopropylalcohol.

Dit artikel legt uit hoe je je AirPods-hoes schoonmaakt zonder de afwerking of het mechanisme te beschadigen. Het reinigingsproces is hetzelfde voor AirPods- of AirPods Pro-hoesjes.

Hoe maak je je AirPods-hoes schoon

Je hebt een microvezeldoek en een wattenstaafje nodig. Als je geen microvezeldoek hebt, is een gewone zachte doek voldoende. Als je een bijzonder vuile koffer hebt, kun je ook wat isopropylalcohol gebruiken, maar volg de onderstaande aanwijzingen zorgvuldig op.

Dit is de beste manier om je AirPods-oplaadetui of AirPods Pro-hoes schoon te maken als deze vuil is.

  1. Maak eerst de binnenkant schoon. Open de behuizing en verwijder de AirPods of AirPods Pro.
  2. Haal een wattenstaafje. Als het bijzonder pluizig is, verwijder dan voorzichtig wat pluisjes van het uiteinde van het wattenstaafje en laat alleen de dicht opeengepakte punt achter.

    Image
    Image
  3. Gebruik het wattenstaafje om vuil, vuil en oorsmeer aan de binnenkant van de behuizing te verwijderen, de binnenkant van het bovenste deksel schoon te maken, de groef rond de onderste helft van de behuizing en de uitsparing voor de oordopjes zelf.

    Image
    Image
  4. Wees voorzichtig bij het goed schoonmaken van de stengel. Het komt zelden voor dat er vuil in dat deel van de behuizing terechtkomt, maar als dat het geval is, trek dan het wattenstaafje in de put voorbij het vuil en duw het wattenstaafje tegen de bron terwijl je het wattenstaafje omhoog trekt, het vuil eruit "vegen" met de punt van het wattenstaafje. Het is belangrijk om niet per ongeluk dieper in de put te duwen of de laadcontacten aan de onderkant aan te raken.

    Image
    Image
  5. Indien nodig kunt u het wattenstaafje bevochtigen met isopropylalcohol om de bovenste delen van de behuizing schoon te maken, maar gebruik nooit een bevochtigd wattenstaafje in de steel.
  6. Als de binnenkant schoon is, sluit je het deksel en maak je de buitenkant schoon. Gebruik een microvezeldoek om de buitenkant van de behuizing grondig schoon te vegen. Bevochtig de doek indien nodig met een kleine hoeveelheid isopropylalcohol om het vuil los te laten.

    Image
    Image
  7. Als de oplaadpoort van de case vuil of verstopt is, kun je deze schoonmaken met dezelfde technieken als beschreven in De oplaadpoort van je iPhone veilig en op de juiste manier schoonmaken.

Wat u niet moet doen bij het schoonmaken van uw AirPods-hoes

Het lijkt gezond verstand om je AirPods-behuizing schoon te maken, maar in dit geval kunnen schoonmaakstrategieën met gezond verstand je in de problemen brengen. Hier zijn enkele harde "don'ts:"

  • Giet of spuit geen vloeistof rechtstreeks op of in de behuizing. Het slechtste scenario is dat er vloeistof op de laadcontacten aan de onderkant van de stuurpen terechtkomt.
  • Blaas nooit met perslucht in de open behuizing. Het kan vuil in de steelput duwen, waar het de laadcontacten aan de onderkant van de put kan vervuilen of beschadigen.
  • Gebruik nooit iets metaalachtigs of scherps om smurrie te verwijderen of vuil weg te schrapen.

Aanbevolen: