De 5 beste USB-flashstations om muziek op te slaan in 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste USB-flashstations om muziek op te slaan in 2022
De 5 beste USB-flashstations om muziek op te slaan in 2022
Anonim

De beste USB-drives om muziek op te slaan combineren capaciteit en snelheid met een beetje designflare. In tegenstelling tot traditionele USB-flashstations, zijn de modellen op onze lijst ontworpen met cool in gedachten; je populairste afspeellijsten verdienen tenslotte een rit met bijpassende stijl.

Beste algemeen: SanDisk Ultra 128GB dubbele schijf

Image
Image

Hoewel veel van de flashdrives op de markt zijn ontworpen voor USB 2 of USB 3, draait het bij de SanDisk Ultra 128 GB Dual Drive helemaal om USB-C. En als je een USB-C-schijf op je computer hebt, is dit een prima keuze.

De flashdrive heeft een robuuste afwerking die is ontworpen om uw gegevens veilig te houden, zelfs als u deze op een hard oppervlak laat vallen. Er is een functie om de USB-connector uit te werpen of in te trekken wanneer deze niet in gebruik is om ervoor te zorgen dat deze niet losraakt, waardoor uw gegevens ontoegankelijk blijven.

Het apparaat van SanDisk wordt geleverd met 128 GB opslagruimte, waarmee het 8.000 nummers zou moeten kunnen bevatten, en aangezien het leessnelheden tot 150 MB per seconde ondersteunt, zou u geen problemen moeten hebben om toegang te krijgen tot nummers op uw apparaten.

Naast ondersteuning voor USB-C, werkt de SanDisk Ultra met USB 2.0- en USB 3.0/3.1-poorten, dus het is volledig compatibel met de apparaten van uw keuze.

Beste budget: SanDisk Cruzer CZ36

Image
Image

Het is altijd leuk om een paar dollar te besparen. En dat is precies wat u kunt doen met de SanDisk Cruzer CZ36.

De flashdrive wordt geleverd met 64 GB opslagruimte, die plaats biedt aan maximaal 4.000 nummers. Het heeft een zwarte plastic afwerking en een rood schakelaarachtig mechanisme aan de zijkant waarmee je de USB-connector kunt verlengen of intrekken. Deze functie betekent dat u uw USB-connector veilig kunt bewaren wanneer deze niet in gebruik is en maakt de flashdrive een beetje kleiner en daarom gemakkelijker in uw zak te stoppen.

De flashdrive wordt geleverd met USB 2.0-ondersteuning en kan uw bestanden beschermen met SanDisk SecureAccess-software. Het wordt ook geleverd met wachtwoordbeveiliging en 128-bits AES-codering, die samen uw privacy moeten waarborgen.

Maar de beste eigenschap van de SanDisk Cruzer CZ36 is de prijs, die aanzienlijk lager is dan die van de overgrote meerderheid van andere hoogwaardige schijven.

Beste ontwerp: Samsung 128GB Bar Plus

Image
Image

Samsung's 128GB Bar Plus draait helemaal om design. En vergeleken met de overgrote meerderheid van de flashdrives op de markt, is het buitengewoon aantrekkelijk.

Het apparaat wordt geleverd met een champagnezilveren metalen afwerking die de USB-connector verbergt om het veilig te houden terwijl je het niet gebruikt. Er is ook een lus aan het uiteinde waarmee je hem aan een sleutelhanger, lanyard of een andere connector kunt bevestigen, zodat je hem door de stad kunt dragen zonder hem ooit in je tas te hoeven laten vallen.

Wat de prestaties betreft, kun je verwachten dat de Samsung 128GB Bar Plus tot 8.000 nummers ondersteunt. Het wordt ook geleverd met een water-, schok-, magneet-, temperatuur- en röntgenbestendig ontwerp. En met een garantie van vijf jaar gaat de schijf lang mee.

Volgens Samsung biedt de 128GB Bar een leessnelheid tot 150MB per seconde.

Beste voor reizigers: Patriot Supersonic Boost XT

Image
Image

De Patriot Supersonic Boost XT is een ideale keuze voor iedereen die de weg op gaat en er zeker van wil zijn dat de flashdrive overal stand kan houden.

Het apparaat beschikt over 128 GB aan opslagruimte, waardoor het probleemloos 8.000 nummers kan bevatten. Het wordt geleverd met hoge leessnelheden van 150 Mb per seconde en is compatibel met zowel USB 3.0 als USB 2.0, dus elke machine die je erop gooit, werkt prima. Patriot merkte zelfs snel op dat het zal werken met Windows, macOS en Linux.

De flashdrive wordt geleverd met een "rubberen behuizing" die bedoeld is om hem veilig te houden als je hem laat vallen. En zelfs als je hem bij je hebt in de regen of in omstandigheden die misschien niet het beste zijn voor een apparaat dat je muziek draagt, zal hij standhouden.

Beste nieuwigheid: CHUYI-muzieknoot

Image
Image

Het is niet allemaal serieus op de markt voor flashdrives. Dus waarom zou u niet overwegen om een cool uitziende muzieknoot in handen te krijgen die ook dienst kan doen als opslagapparaat voor uw muziek?

Een bedrijf genaamd CHUYI heeft een flashdrive ontworpen die wordt geleverd met een muzieknootontwerp. En hoewel het er mooi uitziet, heeft het ook een functie: het biljet is gemaakt van PVC-rubber, dat helpt om de schijf binnenin te beschermen als je hem laat vallen of als hij v alt.

De schijf is compatibel met USB 2.0 of ouder en wordt geleverd met slechts 32 GB aan opslagruimte, dus er kunnen maar 2.000 nummers op. Maar door een deel van de opslagruimte te besparen, kunt u ook wat geld besparen: de CHUYI Music Note is een van de goedkoopste opties op de markt.

Het apparaat is compatibel met zowat elke computer of elk apparaat waarop je het aansluit en voor een beetje extra bescherming wordt het geleverd met een hoes over de stekker zodat het niet beschadigd raakt als het niet in gebruik is.

Aanbevolen: