Favorieten verwijderen uit de iPhone-telefoonapp

Inhoudsopgave:

Favorieten verwijderen uit de iPhone-telefoonapp
Favorieten verwijderen uit de iPhone-telefoonapp
Anonim

Wat u moet weten

  • Wissen: Telefoon > Favorieten > Bewerken. Tik op de rode cirkel met een minteken en bevestig met Delete.
  • Herschikken: Telefoon > Favorieten > Bewerken. Houd het pictogram met drie lijnen ingedrukt, sleep het contact op zijn plaats en druk op Gereed.

Dit artikel legt uit hoe je je iPhone-favorieten bijna net zo gemakkelijk kunt verwijderen en herschikken als mensen toevoegen aan je favorietenlijst. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op iOS 13, iOS 12, iOS 11 en iOS 10.

Hoe iPhone-favorieten te verwijderen

Een contact verwijderen uit het scherm Favorieten in de app Telefoon:

  1. Tik op de Telefoon app.
  2. Tik op Favorieten.
  3. Tik op Bewerken.

    Image
    Image
  4. Er verschijnt een rood cirkelpictogram met een minteken naast elke favoriet in de lijst. Tik op het rode pictogram naast de favoriet die je wilt verwijderen.
  5. Tik op de Delete-knop die rechts van het contact verschijnt om de favoriet te verwijderen.

    Image
    Image
  6. De onlangs bijgewerkte lijst met favorieten wordt weergegeven.

Dit verwijdert alleen de Favoriet. Het verwijdert de contactpersoon niet uit uw adresboek. De contactgegevens gaan niet verloren.

Voor een snellere manier om een favoriet te verwijderen, open je de Phone app, ga je naar Favorieten en veeg je van rechts naar links over de contact dat je wilt verwijderen.

Hoe iPhone-favorieten te herschikken

De volgorde van favorieten wijzigen:

  1. Tik op de Phone app om deze te starten.
  2. Tik op Favorieten.
  3. Tik op Bewerken.
  4. Tik en houd het pictogram met drie lijnen vast zodat de favoriet boven de rest van de lijst zweeft. Als u op een iPhone met 3D Touch te hard drukt, verschijnt er een snelmenu.
  5. Sleep het contact naar een andere positie in de lijst met favorieten.

    Image
    Image
  6. Wanneer je favorieten zijn gerangschikt zoals jij dat wilt, tik je op Gereed om de nieuwe bestelling op te slaan.

Breng inkomende oproepen voor uw contacten en toon in slechts een paar stappen foto's op volledig scherm.

Contacten selecteren met behulp van het 3D Touch Menu

Op de iPhone 6-serie en nieuwere iPhones biedt het 3D-aanraakscherm een andere manier om uw favorieten te bereiken. Druk hard op het pictogram van de app Telefoon om een snelmenu weer te geven. Dit menu biedt eenvoudig toegang tot drie favoriete contacten (of op grotere schermen zoals de iPhone X, vier contacten).

De 3D Touch-snelkoppeling voor de app Telefoon geeft je drie (of vier) favoriete contacten weer. In iOS 11, iOS 12 en iOS 13 worden de contacten weergegeven in dezelfde volgorde als u ze op het scherm Favorieten ziet.

Image
Image

In iOS 10 wordt het contact op de eerste positie op je favorietenscherm weergegeven in de rechterbenedenhoek van het snelmenu. Op deze manier is het gemakkelijk om op je meest gebruikte contact te tikken.

Als u wilt wijzigen welke contacten in de snelkoppeling worden weergegeven of om hun volgorde te wijzigen, moet u uw contacten opnieuw rangschikken in de lijst met favorieten.

Aanbevolen: