Hoe Snapchat te updaten

Inhoudsopgave:

Hoe Snapchat te updaten
Hoe Snapchat te updaten
Anonim

Wat te weten

  • iOS-apparaten: Tik op App Store > profile icon en tik op Update naast Snapchat.
  • Android-apparaten: Ga naar de Play Store en selecteer Menu > Mijn apps en games. Zoek Snapchat op het tabblad Updates en tik op Update.
  • Of vertrouw op Snapchat's automatische app-update om de nieuwste functies te bieden.

Dit artikel legt uit hoe je Snapchat kunt updaten op een iOS- of Android-apparaat en hoe je op de hoogte blijft van nieuwe functies voor de app.

De iOS-app bijwerken via de App Store

Snapchat-updates zijn beschikbaar via de Apple App Store voor iPhones en iPads en via Play Store voor Android-apparaten. Zo update je de iOS-app:

  1. Open de App Store app op je telefoon of tablet door op de app te tikken. Zorg ervoor dat je verbonden bent met internet.
  2. Gebruik het tabblad Updates onderaan om de knop te vinden om Snapchat bij te werken. Als u geen tabblad Updates ziet, tikt u op uw profielpictogram.
  3. Tik op UPDATE naast Snapchat om de app bij te werken.

    Image
    Image
  4. Het Update label verandert in een geanimeerde voortgangscirkel. Na een paar seconden tot een paar minuten (afhankelijk van je verbinding), kun je de nieuwe versie van de app openen om deze te gaan gebruiken.

De Android-app bijwerken via Google Play

De stappen voor het updaten van Snapchat zijn een beetje anders op Android, maar net zo eenvoudig.

  1. Start de Play Store app door erop te tikken.
  2. Tik op menu in de linkerbovenhoek van de app.
  3. Kies Mijn apps en games uit de lijst.
  4. Zoek op het tabblad UPDATES bovenaan Snapchat in de lijst met updates.
  5. Als er een Snapchat-update beschikbaar is, tik je op UPDATE om deze te krijgen.

    Image
    Image

Dat is alles wat er echt aan de hand is - het is niet anders dan het updaten van een andere app die je op je apparaat hebt geïnstalleerd. Snapchat brengt altijd nieuwe functies uit met betrekking tot chatten, emoji's, filters, lenzen, verhalen en meer die je niet wilt missen. Je kunt zelfs Snapchat met muziek vanaf je telefoon afspelen.

Bottom Line

Afgezien van het regelmatig controleren van de App Store of Play Store op updates, kan het een beetje lastig zijn om precies te weten wanneer een nieuwe Snapchat-versie beschikbaar komt. Aangezien er veel blogs zijn die technische en nieuwsverhalen behandelen, inclusief belangrijke app-updates, zodra ze relevant worden, kan aandacht voor deze verhalen je helpen erachter te komen wanneer een nieuwe Snapchat-update beschikbaar is en welke nieuwe veranderingen je kunt verwacht ervan.

Stel een Google Alert in voor Snapchat

Een van de beste manieren om nieuwsberichten over Snapchat-updates te ontvangen, bijna zodra ze zijn gemeld en opgepikt door Google, is door een waarschuwing in te stellen met Google Alerts. U kunt "snapchat-update" gebruiken als de term voor uw waarschuwing.

Image
Image

Om op de hoogte te worden gehouden zodra er nieuws over een Snapchat-update is, klik je op Show options in je app om een vervolgkeuzemenu weer te geven waarin je de kunt instellen Hoe vaak optie om As-it-happensMaak de melding en je ontvangt een e-mail zodra Google iets oppikt dat te maken heeft met een Snapchat-update.

Gebruik IFTTT-herinneringen om Snapchat-updates te krijgen

Als je een Android-apparaat hebt, kun je zelfs een stap verder gaan door IFTTT te gebruiken om je een sms-bericht te sturen wanneer je een nieuwe e-mail van Google Alerts ontvangt.

Je kunt een recept maken dat je een e-mail stuurt als er een Snapchat-update wordt gevonden in de App Store (voor iPhone en iPad). Dit is de beste manier om te controleren op updates met IFTTT. Play Store en Google Alerts zijn geen ondersteunde triggers, maar de kans is groot dat een update in de App Store betekent dat er ook een update is in de Play Store.

In dit geval kunt u het onderwerp 'snapchat-update' of 'google alerts' instellen. Hoewel e-mails die u via Google Alerts ontvangt, voor verhalen van eerdere Snapchat-updates kunnen zijn, of mogelijk zelfs toekomstige voorspellingen van app-updates, is dit nog steeds een goede manier om op de hoogte te blijven.

Controleer uw instellingen om nieuwe functies in te schakelen

Als je merkt dat al je vrienden je snaps sturen met coole nieuwe functies die je niet lijkt te hebben en je je app al hebt bijgewerkt naar de nieuwste versie, wil je misschien naar je instellingen gaan om te controleren en kijk of er eerst iets moet worden ingeschakeld.

Om toegang te krijgen tot je instellingen, tik je op je profielpictogram in de linkerbovenhoek van Snapchat. Kies het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op Beheren onder het label ADDITIONAL SERVICES.

Image
Image

Je kunt je instellingen configureren voor filters, reizen, emoji van vrienden en machtigingen.

Wilt u nieuwe Snapchat-functies uitproberen voordat ze officieel worden uitgebracht? Word lid van Snapchat Beta.

FAQ

    Hoe update ik mijn Bitmoji?

    Om je Bitmoji in Snapchat bij te werken of te bewerken, tik je op het Profile pictogram > Settings > Bitmoji> Mijn Bitmoji bewerken.

    Hoe zoek ik naar nummers in Snapchat?

    Navigeer naar het camerascherm en tik vervolgens op de Music Note (Muzieksticker). Voer in het vak Zoeken zoekcriteria in > tik op Vergrootglas.

Aanbevolen: