De 7 beste 3D-printers van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste 3D-printers van 2022
De 7 beste 3D-printers van 2022
Anonim

Er is iets dat inherent futuristisch aanvoelt aan het oproepen van iets fysieks uit de ether met enkele van de beste 3D-printers. Hoewel het een vreemd specifieke hobby is, heeft 3D-printen een aantal uitstekende industriële en educatieve toepassingen als het correct wordt gebruikt.

Afhankelijk van waar je je 3D-printer gaat gebruiken, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Industriële omgevingen zullen profiteren van printers met grotere volumes, die in staat zijn om in een snel tempo grotere componenten te produceren voor prototyping. Als u dit echter in een educatieve hoedanigheid gebruikt, kunt u het doen met een goedkopere printer, zolang deze maar een intuïtieve interface heeft.

Beste overall voor beginners: Monoprice Select Mini 3D-printer V2

Image
Image

De Monoprice Select Mini 3D-printer is veruit de beste 3D-printer op de lijst als introductie-eenheid. De Monoprice biedt niet alleen een voordelige consumentenoptie voor 3D-printers, maar zit ook boordevol alles wat u van andere hoogwaardige modellen mag verwachten.

De Monoprice Select Mini 3D-printer ondersteunt alle soorten filament. Dankzij de verwarmde bouwplaat met variërende temperaturen kan hij werken met basisfilamenten zoals ABS en PLA, maar ook met complexere materialen zoals hout en metaalcomposieten. De 3D-printer wordt direct uit de doos geassembleerd met volledige kalibratie en bevat een voorbeeld PLA-filament en MicroSD-kaart met vooraf geïnstalleerde modellen, zodat u onmiddellijk kunt beginnen met afdrukken. Het wordt geleverd met een garantie van één jaar.

Beste algemeen voor ervaren gebruikers: Makergear M2

Image
Image

De M2 van Makergear uit Ohio is een professionele 3D-printer die wordt geprezen om zijn allround solide techniek. De M2 heeft een bouwoppervlak van 254 x 202 x 203 mm en een minimale laaghoogte van 20 micron. Het is een standaard FDM-printer die het meest geschikt is voor ABS en PLA, en wordt voorgemonteerd geleverd, maar het heeft ook een schat aan upgrades en mogelijke aanpassingen waardoor het uw perfecte 3D-printer kan worden. Er is bijvoorbeeld de optie voor ingebouwde bedieningselementen, een dubbele extruder en verwisselbare mondstukken.

Het is niet de gemakkelijkste 3D-printer om mee aan de slag te gaan en het is behoorlijk luidruchtig, dus de M2 is misschien niet de beste keuze als dit je eerste 3D-printer is. Het ontwerp lijkt eenvoudig, maar deze eenvoud wordt uiteindelijk een kracht, omdat je het jaar na jaar kunt gebruiken. Zodra u de M2 hebt gekalibreerd, produceert deze met hoge snelheid consistente afdrukken van hoge kwaliteit. Omdat het een open platform is, ben je vrij om de software van je keuze te gebruiken, zoals het populaire Simplify3D. Een duidelijke winnaar voor de liefhebber van 3D-printen.

Beste budget: FlashForge Creator Pro

Image
Image

De FlashForge Creator Pro is een fantastische waarde voor iedereen die de wereld van 3D-printen wil betreden zonder een klein fortuin uit te geven. Vaak omschreven als de "absoluut beste prijs-kwaliteitverhouding", is de plug 'n' play-opstelling slechts een van de vele redenen waarom deze FlashForge op deze lijst staat. Een bouwoppervlak van 225 x 145 x 150 millimeter dat kan worden gebruikt met ABS, PLA en exotische materialen zorgen voor een minimale laaghoogte van slechts 100 micron. Aangeboden met dubbele extruders, is de FlashForge klaar om een breed scala aan experimentele materialen te printen. Er is voldoende beschikbaarheid voor reserveonderdelen en het onderhoud is vrij eenvoudig.

Er zijn enkele recensies die ruis als een opmerkelijk nadeel benadrukken, en veel recensies raden aan om open source-software te gebruiken om af te drukken via de meegeleverde FlashForge-software. En met een gewicht van 24,25 pond, wil je er wat ruimte voor creëren in huis of op kantoor voordat het aankomt.

Beste voor beginners: Monoprice 13860 Maker geselecteerde 3D-printer V2

Image
Image

Als je je voeten nat maakt in de wereld van 3D-printen, dan is de Monoprice 13860 Maker Selected 3D Printer V2 een geweldige optie om te overwegen. Terwijl meer ervaren 3D-printers kit-gebaseerd zijn en een bepaald niveau van kennis en ervaring vereisen, monteert de Maker Select met slechts 6 schroeven. De meegeleverde microSD-kaart van 2 GB biedt voorgeladen 3D-afdrukbare modellen die u kunt proberen met het voorbeeld-PLA-filament dat ook uit de doos wordt meegeleverd. En als dat eenmaal op is, is het aan jou wat je wilt gebruiken, want de Maker Select kan met elk type 3D-filament printen.

De grote 8 x 8-inch bouwplaat en 7-inch verticale afstand bieden extra ruimte voor het printen van grotere, complexere modellen dan de meeste beginnende 3D-printers. De verwarmde bouwplaat zorgt voor zeer betrouwbaar printen naast compatibele professionele en open-source software die werkt met Windows, MacOS en Linux. Online beoordelingen benadrukken de gemakkelijk te verkrijgen vervangende onderdelen als ze niet in 3D kunnen worden geprint, evenals talloze upgrades die u kunt uitvoeren voor professionelere en complexere afdrukken.

Beste eenvoudige ontwerp: LulzBot Mini

Image
Image

De LulzBot v alt op door zijn eenvoud en betrouwbaarheid - je kunt hem gewoon aansluiten en aan de slag gaan. Het automatisch nivellerende bed, de volledig metalen hot-end en het zelfreinigende mondstuk zorgen ervoor dat de LulzBot moeiteloos te gebruiken is. Het heeft ook een sterke gebruikersgemeenschap voor als je een beetje technische ondersteuning nodig hebt.

Precisie ontbreekt in vergelijking met de Ultimaker 2, bij een minimale laaghoogte van 50 micron. Het is ook aanzienlijk kleiner dan de Ultimaker 2, met een bouwoppervlak van 152 x 152 x 158 mm. Als FDM 3D-printer zijn de lopende kosten laag. Hij kan printen bij temperaturen tot 300 graden Celsius, en de meegeleverde Cura LulzBot Edition-software is supergemakkelijk te begrijpen en te gebruiken.

Dus wat is er niet leuk aan? De LulzBot Mini is een beetje luidruchtiger dan de meeste, en in tegenstelling tot veel andere printers, vereist hij een constante verbinding met een computer terwijl de afdrukken worden voltooid. Anders is het een sterk aanbevolen keuze voor beginners in 3D-printen.

Beste voor 3D-printen Pro's: Formlabs Form 2

Image
Image

Aan de andere kant van de schaal bevindt zich de professionele desktop-harsprinter voor intermediaire of professionele gebruikers, en de Formlabs Form 2 is een topkeuze voor dit segment. Een nieuwe afpelfunctie en verwarmde tank verhogen de afdrukconsistentie. Een touchscreen-display en draadloze bedieningselementen zorgen voor eenvoudigere manipulatie, en een automatisch harssysteem houdt de zaken schoner met minder rommel.

Bouwvolume is iets groter, namelijk 145 x 145 x 175 mm. Laaghoogte blijft op 25 micron. SLA-harsprinten blijft nog steeds veel langzamer en duurder dan FDM, dus houd daar rekening mee als u van plan bent een Form 2 te kiezen omdat u uw oplagen wilt vergroten. Het is misschien beter om Form 2 te gebruiken om een uitstekende master te bouwen en andere methoden te gebruiken, zoals spuitgieten of harsgieten om honderden kopieën te maken.

Overweeg Formlabs Form 2 als u waarde hecht aan een grotere, hoogwaardige harsprinter met extra draadloze bedieningselementen die uw leven van dag tot dag gemakkelijker maken.

"Controleer altijd de compatibiliteit van de filamenten van uw printer, hoewel de meeste printers kunnen werken met het meest voorkomende PLA-filament, kan het gebruik van het verkeerde type leiden tot een inconsistente afdrukkwaliteit of uw printer mogelijk beschadigen." - Alice Newcome-Beill, Associate Commerce Editor

Beste Mini: Monoprice Mini Delta 3D-printer

Image
Image

Als je op zoek bent naar een professionele 3D-printer in een compact pakket, is de Monoprice Mini Delta een uitstekende optie die de bank niet kapot maakt. Gelukkig betekent mini niet dun, want de schaal van geanodiseerd aluminium en de resolutie van 50 microlagen zorgen voor hetzelfde stabiliteitsniveau dat vaak wordt aangetroffen in grotere, duurdere 3D-printers. Het printbed van 110 x 110 x 120 mm is continu zelfkalibrerend en vereist nooit nivellering van het bed, wat garandeert dat prints altijd correct worden uitgelijnd.

Het echte hoogtepunt van de Mini Delta is de opname van drie motoraangedreven armen die direct op het cirkelvormige printbed schrijven. De aanpak is zeker nieuw, maar leidt tot uitstekende resultaten, zeker gezien de lage prijs van de machine. Geschikt om te werken met een 1,75 mm filament en ABS- en PLA-materialen, filament van elke fabrikant is voldoende. De installatie is zo eenvoudig als mogelijk met alle benodigde bedieningselementen die beschikbaar zijn op het LCD-scherm en op een microSD-kaart in de doos. Draadloze connectiviteit is ook een optie; u kunt de afdrukbediening rechtstreeks synchroniseren met uw Android- of Apple-smartphone.

Als je net begint, is je beste gok de Monoprice Select Mini 3D-printer. Maar als je een doorgewinterde veteraan bent, is de Makergear M2 misschien een betere optie.

Bottom Line

Onze topkeuzes voor 3D-printers zijn nog niet getest, maar onze experts zullen verschillende modellen met verschillende filamenten printen, terwijl ze de verschillen in printtijd en kwaliteit in de gaten houden. Ze letten ook op hoe gemakkelijk elke printer is in te stellen, te gebruiken en in sommige gevallen te monteren.

Over onze vertrouwde experts

Patrick Hyde heeft een master in geschiedenis van de Universiteit van Houston en een baan in de bloeiende technische industrie van Seattle. Zijn interesses en kennis omvatten het verleden, het heden en de toekomst.

Alice Newcome-Beill heeft 3D-printen vaak als iets nieuws gezien, maar ziet wel het inherente potentieel ervan in. Tot op heden heeft ze op maat gemaakte keycaps, bordspelstukken en andere curiosa gedrukt van een aantal futuristische printers.

Waar moet je op letten bij een 3D-printer

Afdrukmateriaal - Het overwegen van uw afdrukmateriaal is een cruciale stap bij het selecteren van een 3D-printer. Twee van de meest populaire voor thuisafdrukken zijn ABS en PLA. Verschillende printers zijn gericht op verschillende materialen, dus beslis welke je voorkeur heeft en ga van daaruit verder.

Resolutie - Niet alle 3D-printers kunnen op hetzelfde detailniveau printen. Of je nu eenvoudige vormen of meer sierlijke modellen wilt maken, zorg ervoor dat je de minimale laaghoogte van een machine controleert om te begrijpen hoeveel details hij kan creëren.

Bouwgebied - Het bouwgebied is het podium waarop uw printer een 3D-model kan afdrukken; de grootte van deze fase is van invloed op hoe groot een object u kunt afdrukken. Terwijl sommige printers objecten kunnen afdrukken die bijna 30 cm lang zijn, kunnen andere printers die slechts enkele centimeters lang zijn.

Aanbevolen: