De 7 beste Wii-partygames om met vrienden te spelen

Inhoudsopgave:

De 7 beste Wii-partygames om met vrienden te spelen
De 7 beste Wii-partygames om met vrienden te spelen
Anonim

Met zijn gebruiksvriendelijke bewegingsgevoelige besturing is de Wii zeer geschikt voor gezelschapsspellen. Bijna elke game kan een feesthit zijn met de juiste combinatie van vrienden, maar de beste games bieden meer dan een excuus om rond te hangen en te praten. Dit zijn de zeven beste Wii-partygames voor een avondje met vrienden.

The Beatles: Rockband

Image
Image

Combineer een van de meest populaire bands aller tijden met een van de meest populaire partygames en je krijgt een leuke tijd. Geen enkele Wii-game biedt een leukere ervaring voor een groep vrienden. The Beatles: Rock Band heeft geweldige nummers, indrukwekkende beelden en de kans om jezelf in verlegenheid te brengen door driestemmige harmonie te zingen.

Just Dance 2

Image
Image

De bestverkochte Wii-game die niet door Nintendo is gepubliceerd, Just Dance 2 is meer een activiteit dan een game, aangezien winnen of verliezen er niet toe doet. Het spel is een excuus om gek te doen en slecht te dansen. Van alle Just Dance-games heeft JD2 de beste liedjes en de beste danschoreografie. Professionele dansers zijn geen goed publiek voor dit spel. Nit-kieskeurige muzieknerds kunnen ook klagen over de nauwkeurigheid van de partituren.

Mario Party 9

Image
Image

Mario Party 9 draait helemaal om geluk en gelijke tred houden. Spelers kunnen hun plaats in een oogwenk verliezen - niet per se vanwege vaardigheid, maar vanwege toeval. Deze focus op geluk houdt het spel luchtig en grappig, en geeft zelfs de zwakste speler een kans om te winnen. Toch vereisen veel van de spellen enige vaardigheid, waardoor op zijn minst de illusie wordt gewekt dat goed spelen voldoende zal zijn. Het resultaat is een geweldig voorbeeld van een virtueel bordspel.

Dance Dance Revolution: heetste feest

Image
Image

Vóór Just Dance en Guitar Hero was er Dance Dance Revolution. Als onderdeel van een reeks games bood DDR een viscerale feestervaring waarin spelers hun waarde konden bewijzen door snel in de juiste volgorde op een dansmat te stampen. Terwijl Just Dance misschien perfect was voor mensen die niet veel games spelen, is DDR voor degenen die de voorkeur geven aan een uitdaging. Er zijn drie games in de Hottest Party-serie, maar ze zijn allemaal even leuk.

Laten we tikken

Image
Image

Let's Tap is een verzameling minigames rond een uitgangspunt: spelers moeten op een plat oppervlak tikken dat wordt bewaakt door een Wii-afstandsbediening. Er zijn een heleboel verschillende spellen, maar de vingertikkenstrategie zorgt voor een snelle, grappige en nogal andere spelervaring. Er zijn vijf minigames om uit te kiezen, waaronder muzikale uitdagingen, side-scrollers en doolhoven.

Mario en Sonic op de Olympische Spelen van Londen 2012

Image
Image

Een andere verzameling minigames, Mario en Sonic op de Olympische Spelen van Londen 2012 biedt een verscheidenheid aan speelstijlen en opties. Het kan alleen of als gezelschapsspel worden gespeeld, waarbij de meeste evenementen en minigames zijn gebaseerd op de Olympische Spelen. Voetbal, badminton, tafeltennis en verschillende andere spellen komen aan bod in deze collectie, waardoor het een unieke hit is onder fans van zowel sport- als partygames.

Fortune Street

Image
Image

Sommige gezelschapsspellen die zijn gestyled naar bordspellen, voegen een aantal moderne wendingen toe aan een bekend concept. Fortune Street is meer een erfenis. Nog een Mario-spel, het is een ouderwets bordspel in de traditie van Monopoly. Spelers gooien de dobbelsteen en gaan vooruit over een digitaal bord, kopen onroerend goed, sluiten deals en verdienen geld terwijl ze bezig zijn.

Aanbevolen: