Hoe online naar SiriusXM Radio te luisteren

Inhoudsopgave:

Hoe online naar SiriusXM Radio te luisteren
Hoe online naar SiriusXM Radio te luisteren
Anonim

Wat te weten

  • Voor een bestaande radio: Ga naar SiriusXM.com > Beheer mijn account > Aanmelden > Registreer nu> voer je gegevens in.
  • Voor een nieuw account: SiriusXM.com > Probeer Sirius XM > Gratis proefversie: Voer in de SXM-app > uw gegevens in.
  • De gratis proefperiode duurt 90 dagen.

Dit artikel legt uit hoe u SiriusXM aansluit op een compatibele radio. Je leert ook hoe je een gratis proefperiode van 90 dagen opzet voor de SXM-app, die werkt met iOS en Android.

SiriusXM-streaming toevoegen aan een bestaande radio

SiriusXM-abonnees die een radio of de functionaliteit in hun auto hebben ingebouwd, kunnen een streamingdienst toevoegen aan hun bestaande accounts of een nieuw account openen bij de streamingdienst door deze stappen te volgen.

  1. Navigeer naar de SiriusXM-homepage.
  2. In de rechterbovenhoek van het scherm, beweeg je muis over Beheer mijn account en selecteer Aanmelden.

    Image
    Image
  3. Kies onder de grote blauwe Aanmelden link Registreer nu.

    Image
    Image
  4. Voer uw gegevens in op het volgende scherm en selecteer Doorgaan.

    Image
    Image
  5. De volgende pagina kan u vragen om uw bestaande SiriusXM-account te verifiëren als u er al een heeft. Vul uw accountgegevens in.

    U vindt uw radio-ID meestal op de achterkant van het apparaat. Als je daar geen toegang toe hebt, geven veel radio's hun ID weer op kanaal 0.

    Image
    Image
  6. Voer uw e-mailadres, wachtwoord, beveiligingsvragen en andere vereiste informatie in. Druk op Submit om uw online account aan te maken.

    Image
    Image
  7. Nadat u het registratieformulier heeft verzonden, wordt een succesbericht weergegeven met de informatie met betrekking tot uw account. Selecteer Ga naar inlogpagina, onderaan uw scherm.

    Image
    Image
  8. Vul op de inlogpagina uw nieuw aangemaakte e-mailadres en wachtwoord in.

    Image
    Image
  9. Nadat u zich hebt aangemeld, komt u aan bij uw SiriusXM online accountcentrum. Hier kun je zowat elk aspect van je account beheren, inclusief het updaten van je abonnement om streaming toe te voegen.

    Ga onderaan de pagina naar Active Radios/Subscriptions header. Selecteer in het vervolgkeuzemenu Ik wil > Mijn abonnement wijzigen.

    Image
    Image
  10. SiriusXM leidt je automatisch door naar een pagina waar je een nieuw abonnementspakket kunt selecteren. Het SiriusXM All Access pakket is het enige dat online streaming omvat.

    Image
    Image
  11. Als u SiriusXM All Access selecteert, verschijnt er onderaan een vak met de mededeling dat uw inloggegevens dezelfde zijn als die voor uw account. Je kunt ook het SiriusXM Mostly Music-pakket selecteren en streaming toevoegen voor $ 5 per maand.

    Kies de optie die het beste voor u werkt en selecteer Doorgaan.

  12. In het volgende scherm kun je de lengte van je abonnement wijzigen. U krijgt korting als u een heel jaar vooruit beta alt. Selecteer het gewenste betalingsschema en druk nogmaals op Doorgaan.

    Image
    Image
  13. Voordat u de wijzigingen in uw abonnement indient, biedt SiriusXM de mogelijkheid om de wijzigingen in uw account te bekijken, inclusief kosten die onmiddellijk op uw account worden geboekt. Afhankelijk van hoe ver je verwijderd bent van je volgende betaling, kunnen deze oplopen tot het volledige verschil met je huidige abonnement.

    Image
    Image
  14. Vervolgens toont SiriusXM u uw nieuwe geschatte maandelijkse factuur, inclusief belastingen en toeslagen. Onderaan de pagina kunt u uw betaalmethode selecteren of een nieuwe toevoegen. Druk op Betaling verzenden om de wijzigingen in uw abonnement af te ronden.
  15. Ten slotte wordt er een succesbericht weergegeven. Bekijk de wijzigingen in uw account opnieuw. Als uw radio niet is bijgewerkt met uw nieuwe kanalen, selecteert u Send Refresh Signal.

    Image
    Image

Aanmelden voor een lidmaatschap voor de SiriusXM-app

Als je SiriusXM niet in je auto hebt en geen radio hebt, kun je je nog steeds aanmelden voor een SiriusXM-streamingabonnement en ernaar luisteren in de app, die beschikbaar is voor iOS en Android.

  1. Ga naar de SiriusXM-startpagina en selecteer Gratis proefversie: op de SXM-app onder het Probeer SiriusXM menu.

    Image
    Image
  2. Voer uw e-mailadres en een wachtwoord in en selecteer vervolgens Doorgaan.

    Image
    Image
  3. Voer de vereiste informatie in het nieuwe accountformulier in en druk op Volgende.

    Image
    Image
  4. Voer uw betalingsgegevens in.
  5. Vul uw betalingsgegevens in en selecteer vervolgens Controleer uw bestelling.
  6. Bekijk uw bestelling en selecteer Betaling verzenden om uw aankoop te voltooien.
  7. SiriusXM's gratis proefperiode duurt 90 dagen. Aan het einde van de 90 dagen brengt het bedrijf de creditcard in rekening die u heeft toegevoegd.

Aanbevolen: