Hoe meer vriendenberichten op Facebook te zien

Inhoudsopgave:

Hoe meer vriendenberichten op Facebook te zien
Hoe meer vriendenberichten op Facebook te zien
Anonim

Wat te weten

  • Klik op Meest recent om uw nieuwsfeed in chronologische volgorde te bekijken.
  • Volg pagina's, groepen en vrienden niet meer om uw nieuwsfeed te beheren.
  • Snooze mensen tijdelijk gedurende 30 dagen door op het weglatingsteken naast hun naam te klikken gevolgd door Snooze.

Dit artikel laat je drie methoden zien om meer berichten van vrienden op Facebook te zien.

Hoe meer vrienden te zien posten op FB

Facebook's nieuwsfeed toont je berichten in een specifieke volgorde waarvan je denkt dat je ze het meest waarschijnlijk wilt bekijken. Als je de dingen liever in chronologische volgorde wilt zien, kun je de nieuwsfeed als volgt wijzigen. Door dit te doen, is de kans groter dat je je vrienden ziet wanneer ze iets posten.

  1. Kijk op Facebook via uw browser aan de linkerkant van het scherm en klik op Meest recent.

    Image
    Image

    Als u deze optie niet kunt zien, klikt u op Meer weergeven om deze weer te geven.

  2. Tik in de Facebook-app op Menu.
  3. Tik op Recent en Favorieten om de meest recente berichten te zien.

    Image
    Image

Hoe u de berichten van uw vrienden kunt zien

Een andere manier om de berichten van je vrienden op Facebook te zien, is door minder groepen of pagina's te gebruiken die je op Facebook volgt. Hier leest u hoe u kunt wijzigen wie u volgt op het sociale netwerk.

  1. Klik op Facebook op je profielfoto in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  2. Klik op Instellingen & privacy.

    Image
    Image
  3. Klik op Feed.

    Image
    Image
  4. Klik op Niet meer volgen.

    Image
    Image
  5. Scroll door de lijst en vink alles uit wat je niet meer wilt volgen.

    Image
    Image
  6. Als u op Alle klikt, kunt u ervoor kiezen om alleen vrienden, pagina's of groepen in uw lijst te bekijken.

    Image
    Image
  7. Als je van gedachten verandert over het niet meer volgen van iemand, herhaal dan stap 1-3 en klik vervolgens op Opnieuw verbinden om pagina's of groepen te vinden die je onlangs niet meer volgt en vink ze opnieuw aan.

Iemand tijdelijk niet meer volgen op Facebook

Als je een persoon, pagina of groep liever op 'sluimerstand' wilt zetten, kun je deze tijdelijk 30 dagen niet meer volgen. Dit kan via de bovenstaande methode of via een snellere route op de nieuwsfeed. Hier leest u hoe u dit doet.

  1. Zoek op Facebook de pagina of persoon die je wilt 'snoozen'.
  2. Klik op het weglatingsteken naast hun naam.

    Image
    Image
  3. Klik op Snooze voor 30 dagen.

    Image
    Image
  4. Je ziet hun berichten nu 30 dagen lang niet meer in je nieuwsfeed. Je kunt hun berichten echter nog steeds zien door naar hun profiel of pagina te gaan.

Bottom Line

Als je liever een lijst met je favoriete vrienden op Facebook hebt, kun je eenvoudig je nieuwsfeedvoorkeuren wijzigen om de mensen weer te geven die je Facebook-topvrienden zijn.

Waarom toont Facebook niet meer berichten van vrienden?

Facebook gebruikt een algoritme om te bepalen wat er op je nieuwsfeed wordt weergegeven. De nieuwsfeed bevat statusupdates, foto's, video's, links, app-activiteiten, evenals berichten van pagina's en groepen.

Het Facebook-nieuwsfeed-algoritme is bedoeld om erachter te komen welke berichten je het liefst wilt zien. Dit is gebaseerd op je connecties en activiteit op Facebook. Als je de berichten van iemand vaak leuk vindt, worden ze hoger in je nieuwsfeeds weergegeven. Ook is de kans groter dat een vriend die de foto of het bericht van een gemeenschappelijke vriend leuk vindt, hoog scoort.

Om je vrienden hoog te laten scoren, moet je vaker op hun berichten reageren. De eerdere methoden zijn echter een meer onfeilbare manier om ervoor te zorgen dat ze hoog in uw nieuwsfeed blijven.

FAQ

    Hoe maak ik mijn vriendenlijst privé op Facebook?

    Als u uw Facebook-vriendenlijst wilt verbergen, gaat u naar Instellingen en privacy > Instellingen > Privacyen selecteer Bewerken naast Wie kan je vriendenlijst zien Ga in de mobiele app naar Menu > Instellingen en privacy > Instellingen > Profielinstellingen > Privacy> Hoe mensen u vinden en contact met u opnemen Op Android is dit: Menu > Instellingen en privacy >Privacy-snelkoppelingen > Meer privacy-instellingen bekijken > Wie kan je vriendenlijst zien?

    Hoe maak ik Facebook privé voor niet-vrienden?

    Als u Facebook privé wilt maken, gaat u naar Instellingen en privacy > Instellingen > Privacy > Wie kan je toekomstige berichten zien en verander Openbaar in een andere optie. Om uw profiel privé te maken, gaat u naar uw profiel en selecteert u Details bewerken Schakel de informatie uit die u privé wilt houden.

    Kan ik de verwijderde berichten van vrienden op Facebook zien?

    Nee. Het is niet mogelijk om de verwijderde berichten van iemand anders te zien, maar je kunt je verwijderde Facebook-berichten herstellen.

Aanbevolen: