Hoe Streamlabs op Mac te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Streamlabs op Mac te verwijderen
Hoe Streamlabs op Mac te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Zoek Streamlabs in de toepassingsmap, klik met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteer Verplaatsen naar prullenbak.
  • Klik op Finder menu > Prullenbak legen om de app te verwijderen.

Dit artikel legt uit hoe u Streamlabs op een Mac verwijdert, inclusief hoe u de app verwijdert en vervolgens alle resterende sporen verwijdert.

Hoe Streamlabs van een Mac te verwijderen

Het verwijderen van Streamlabs werkt hetzelfde als het verwijderen van een app op je Mac, en de basismethode om het naar de prullenbak te slepen is meestal alles wat je hoeft te doen. Dat is waar je moet beginnen, en dan kun je individuele elementen verwijderen als dat nodig is.

Zo verwijder je Streamlabs van je Mac:

  1. Klik met de rechtermuisknop op Streamlabs in het dock en klik op Quit.
  2. Open Finder en klik op Applicaties.

    Image
    Image
  3. Zoek Streamlabs en klik er met de rechtermuisknop op.

    Image
    Image
  4. Klik op Verplaatsen naar prullenbak.

    Image
    Image

    Als je een bericht ziet dat je Streamlabs niet kunt verwijderen, zorg er dan voor dat de app is gesloten.

  5. Klik op Finder > Leeg prullenmand in de menubalk.

    Image
    Image
  6. Klik op Prullenbak legen.

    Image
    Image
  7. Streamlabs is nu verwijderd.

Hoe verwijder je alle sporen van Streamlabs van een Mac

In de meeste gevallen is het prima om Streamlabs gewoon te verwijderen met behulp van de hierboven beschreven methode en verder te gaan. Streamlabs heeft echter mogelijk enkele configuratie-, ondersteunings- en voorkeursbestanden op uw Mac achtergelaten. Als u alle sporen van Streamlabs van uw Mac wilt verwijderen, volgt u deze stappen:

  1. Open Finder en klik op Go > Ga naar map in de menubalk.

    Image
    Image
  2. Typ /Bibliotheek en druk op enter.

    Image
    Image
  3. Typ "Streamlabs" in het zoekveld, klik met de rechtermuisknop op alle Streamlabs-gerelateerde bestanden en selecteer Verplaatsen naar prullenbak.

    Image
    Image
  4. Herhaal stap 1-4 met de volgende mappen in plaats van /Bibliotheek:

    • /Bibliotheek/Applicatie-ondersteuning
    • /Bibliotheek/Voorkeuren
    • /Bibliotheek/Caches/
    • /Bibliotheek/LaunchAgents
    • /Bibliotheek/LaunchDaemons
    • /Bibliotheek/PreferencePanes
    • /Bibliotheek/StartupItems

Hoe automatisch alle sporen van een macOS-app te verwijderen

Als je niet veel ervaring hebt met het opsporen van sporen van een niet-geïnstalleerde app, kan het moeilijk zijn om precies te weten waar je moet zoeken en wat je precies moet verwijderen. Je bent meestal veilig als je jezelf beperkt tot het verwijderen van bestanden met dezelfde naam als de app, maar er is een kans dat je per ongeluk iets belangrijks verwijdert dat niet echt gerelateerd is aan de app die je probeert te verwijderen.

Er is geen manier om automatisch sporen van een app te verwijderen wanneer je de app verwijdert, maar je kunt een tool zoals AppDelete gebruiken om het proces te automatiseren. AppDelete is een hulpprogramma dat een app verwijdert waarmee u klaar bent, zoals Streamlabs, en tegelijkertijd elk gerelateerd bestand vindt en verwijdert, zodat u er niet handmatig naar hoeft te zoeken.

Wat te doen als u Streamlabs niet kunt verwijderen

Als je een bericht ontvangt dat Streamlabs in gebruik is en niet kan worden verwijderd, zijn er een paar dingen die je kunt proberen. In de meeste gevallen treedt deze fout op omdat Streamlabs momenteel actief is of omdat er een vastgelopen proces is. Als dat gebeurt, probeer dan deze oplossingen:

  • Druk op Option + Command + Esc > Streamlabs> Forceer stop > Forceer stop.
  • Open Activity Monitor > Streamlabs > X icon > Forceer stop.
  • Herstart in de veilige modus, probeer dan Streamlabs naar de prullenbak te verplaatsen en leeg de prullenbak in de veilige modus.

FAQ

    Hoe annuleer ik Streamlabs Prime?

    Log eerst in op uw Streamlabs-account in een webbrowser. Ga dan naar Accountinstellingen > Abonnement beheren > Streamlabs annuleren. Het kan zijn dat je een paar keer moet klikken voordat je keuze blijft hangen.

    Hoe los ik verloren frames in Streamlabs op?

    Droped frames kunnen optreden wanneer uw internet niet de bandbreedte heeft om succesvol te streamen. Zorg ervoor dat er niets intensiefs gebeurt op uw netwerk, inclusief het streamen van films en muziek. U moet ook een VPN uitschakelen als u er een actief heeft. Als dit niet helpt, kun je ook je bitsnelheid verlagen om de bandbreedte die Streamlabs nodig heeft te verminderen, maar dit heeft invloed op je streamkwaliteit.

Aanbevolen: