Hoe het alarmvolume op de iPhone hoger te zetten

Inhoudsopgave:

Hoe het alarmvolume op de iPhone hoger te zetten
Hoe het alarmvolume op de iPhone hoger te zetten
Anonim

Wat te weten

  • Instellingen-app > Geluid en haptiek > Beltoon en waarschuwingen, en sleep de schuifregelaar right om het alarmvolume te verhogen.
  • De volumeknoppen van de iPhone gebruiken: Instellingen-app > Geluid en haptiek, tik op Wijzigen met knoppentoggle.
  • Controleer de instellingen van het alarmgeluid, probeer luidere tonen of sluit een Bluetooth-luidspreker aan als het alarm je nog steeds niet wakker maakt.

Dit artikel legt uit hoe je het alarmvolume op een iPhone kunt verhogen, inclusief manieren om het alarm luider of opvallender te maken.

Hoe maak je een iPhone-alarm luider

Je iPhone gebruikt een enkele volumeregeling voor zowel het belsignaal als het alarm, dus de manier om het alarm van je iPhone luider te maken, is door het belsignaal op het maximale volume in te stellen. Deze instelling is toegankelijk via de app Instellingen in het gedeelte Beltoon en waarschuwingen.

Zo zet je het alarmvolume van je iPhone hoger:

  1. Open de app Instellingen en tik op Geluid en haptiek.
  2. Zoek de Beltoon en waarschuwingen sectie.
  3. Tik en houd de schuifregelaar vast en sleep deze helemaal naar de rechts.
  4. Tik op de schakelaar Wijzigen met knoppen als u het belsignaal en alarm wilt bedienen met de volumeknoppen op uw telefoon.

    Image
    Image

    Als je de optie Wijzigen met knoppen inschakelt, moet je vanaf nu het mediavolume (muziek, video's, enz.) In het Control Center aanpassen, aangezien de volumeknoppen alleen de beltoon en het alarm bedienen.

Hoe u uw iPhone-alarm beter kunt laten werken

Naast het volume helemaal omhoog te zetten, zijn er verschillende stappen die u kunt nemen om uw alarm beter te laten werken of ervoor te zorgen dat het helemaal afgaat. Als je problemen hebt met je iPhone-alarm dat je niet wakker maakt, probeer dan deze tips en trucs:

  • Stel je alarmgeluid in Als je alarm niet is afgegaan of je hebt het niet gehoord, controleer dan of je een alarmgeluid hebt ingesteld. Open de klok-app, tik vervolgens op Bewerken > het alarm > Geluid en zorg ervoor dat het is' t instellen op Geen Als dit het geval is, tikt u op Geen > en kiest u een alarmtoon of nummer. Zorg ervoor dat u uw wijzigingen opslaat nadat u een sectie heeft gemaakt.
  • Schakel de snooze-optie uit. Als je hebt geleerd om je iPhone-alarm in een semi-wakkere staat te snoozen, probeer die optie dan uit te schakelen om de verleiding te weerstaan. Tik in de Klok-app op je alarm en tik vervolgens op de schakelaar Snooze om het uit te schakelen.
  • Probeer een nieuw alarmgeluid Je iPhone heeft veel beltonen waaruit je kunt kiezen voor je alarmgeluid. Open de Klok-app, tik op Alarm, kies een alarm en tik vervolgens op Geluid Probeer een paar verschillende tonen om er een te vinden die luid genoeg is, en vermijd het gebruik dezelfde toon die u gebruikt voor uw normale beltoon.
  • Probeer een nieuw trilpatroon Als je een alarm instelt, kun je de telefoon ook laten trillen. Open de klok-app en tik vervolgens op alarm > uw alarm > geluid > vibratieJe kunt daar een aangepast trillingspatroon selecteren, of zelfs je eigen trillingspatroon maken.
  • Gebruik een externe luidspreker. Als de alarmtoon net niet luid genoeg is om u op maximaal volume wakker te maken, sluit u uw iPhone aan op een Bluetooth-luidspreker. Je kunt je iPhone ook aansluiten op een dock met ingebouwde luidsprekers.

FAQ

    Hoe stel ik een nummer in als iPhone-alarm?

    Om een nummer als iPhone-alarm in te stellen, opent u de Klok-app, tikt u op Alarm en tikt u op het plusteken (+). Selecteer Geluid > Kies een nummer. Kies een nummer uit je bibliotheek en selecteer vervolgens Back > Save.

    Gaat een iPhone-alarm af als het op stil staat?

    Ja. Als je Niet storen hebt ingeschakeld of je iPhone op Stille modus of Vliegtuigmodus hebt gezet, uw alarm zal nog steeds afgaan op het momenteel ingestelde volume. Als het te laag is, ga dan naar Settings > Sounds & Haptics en pas de volumeschuifregelaar aan.

    Waarom gaat het alarm van mijn iPhone niet af?

    Als je iPhone-alarm niet afgaat, is je volume mogelijk uitgeschakeld of te laag ingesteld. Om een iPhone-alarm te repareren dat niet werkt, gaat u naar Instellingen > Geluiden en haptiek en zorgt u ervoor dat de volumeschuifregelaar op een redelijk volume staat. Je kunt ook proberen je iPhone opnieuw op te starten of een luidere alarmtoon te kiezen.

Aanbevolen: