Hoe een TikTok te haten

Inhoudsopgave:

Hoe een TikTok te haten
Hoe een TikTok te haten
Anonim

Wat te weten

  • Houd een video ingedrukt die je niet leuk vindt en tik op Niet geïnteresseerd. Je zult in de toekomst minder van dergelijke video's zien.
  • Als je een video per ongeluk niet leuk vond, tik je op je profile > Menu > Instellingen en privacy> Bekijk geschiedenis om de video te bekijken.
  • Als je een TikTok-video wilt rapporteren, houd je deze lang ingedrukt en selecteer je Report. Kies een reden en tik op Verzenden.

Dit artikel legt uit hoe je een TikTok niet leuk vindt en video's kunt bekijken die je per ongeluk niet leuk vond. Er wordt ook gekeken waarom je een video misschien wilt verbergen. Instructies zijn van toepassing op de iPhone en Android TikTok-app.

Hoe vind je een video op TikTok niet leuk?

Een TikTok-video leuk vinden is eenvoudig: je tikt op het hart. TikTok heeft echter geen officiële "niet leuk"-functie. In plaats daarvan gebruikt het de aanduiding Niet geïnteresseerd om dergelijke inhoud in de toekomst te verbergen. Zo werkt het.

  1. Zoek de video die je niet leuk vindt en houd het scherm lang ingedrukt.
  2. Tik op Niet geïnteresseerd.
  3. Tik optioneel op Meer en selecteer Video's van deze gebruiker verbergen en/of Video's verbergen met dit geluidom meer controle te krijgen over de video's die je in de toekomst zult zien.

    Image
    Image

    Je kunt er niet voor kiezen om video's van een account te verbergen als het een gesponsorde video is.

Een niet-gelikete video bekijken

Als je een video per ongeluk niet leuk vond, kun je de video nog steeds bekijken door je kijkgeschiedenis te bekijken. Zo werkt het.

  1. Tik op Profiel.
  2. Tik op Menu (drie regels) in de rechterbovenhoek.
  3. Tik op Instellingen en privacy.

    Image
    Image
  4. Tik op Bekijk Geschiedenis.
  5. Zoek de video die je niet leuk vond en tik erop om hem opnieuw te bekijken.

    Image
    Image

Hoe werkt het niet leuk vinden van een video op TikTok?

Een video niet leuk vinden is niet zo bot als het klinkt op TikTok. In vergelijking met het leuk vinden van een video, weten gebruikers niet wanneer je een van hun video's niet leuk vindt. Er zijn echter enkele belangrijke redenen waarom u dit misschien zou willen doen. Hier zijn er een paar.

  • Je krijgt betere nieuwe video's Door Niet geïnteresseerd te selecteren in een video, wordt het TikTok-algoritme bijgewerkt om nieuwe video's voor te stellen die je waarschijnlijk zult gebruiken meer genieten. Hoe meer je Niet geïnteresseerd selecteert, hoe meer het algoritme leert, en hopelijk des te beter de video's die het voorstelt.
  • U vermijdt ongewenste inhoud. Mogelijk wilt u niet alle inhoud op TikTok bekijken. Als je iets echt aanstootgevends ziet, kun je op Melden tikken, maar in veel gevallen wil je misschien gewoon voorkomen dat je soortgelijke video's opnieuw ziet.
  • Je kunt bepaalde memes vermijden. TikTok gedijt op virale inhoud die vaak dezelfde memes een tijdje hergebruikt totdat de volgende langskomt. Als je een meme echt niet leuk vindt, blijf dan op Niet geïnteresseerd tikken om er vanaf te blijven.

Een TikTok-video rapporteren

Als je een TikTok-video tegenkomt die volgens jou aanstootgevend is en het verdient om gerapporteerd te worden, dan werkt het als volgt.

  1. Houd de video ingedrukt die je wilt melden.
  2. Tik op Rapporteren.

    Image
    Image
  3. Selecteer uw reden voor het melden van de video.
  4. Tik op Submit om het rapport in te dienen.

    Image
    Image
  5. De video wordt nu verborgen in je feed.

FAQ

    Hoe maak ik een dislike op TikTok ongedaan?

    Zodra je een video hebt gevonden die je eerder niet leuk vond in je kijkgeschiedenis, kun je deze vanaf daar leuk vinden. Als u dit doet, wordt uw "afkeer" effectief ongedaan gemaakt.

    Waarom kan ik een video op TikTok niet leuk of niet leuk vinden?

    Als TikTok niet werkt zoals het hoort, kan het een fout zijn met de app of de servers van de site. Als je de app gebruikt, controleer dan op een update. U kunt ook proberen over te schakelen naar een webbrowser. Als geen van beide platforms werkt, ligt het probleem waarschijnlijk aan het einde van TikTok en moet je wachten tot het is opgelost.

Aanbevolen: