Hoe vind je contacten op Instagram

Inhoudsopgave:

Hoe vind je contacten op Instagram
Hoe vind je contacten op Instagram
Anonim

Wat te weten

  • Synchroniseer de contacten van je telefoon: Profiel > Bekijk alles naast Discover People. Tik op Toegang toestaan.
  • Zoeken naar profielen: Tik op het Vergrootglas. Tik op de zoekbalk, voer een naam in en tik vervolgens op Bekijk alle resultaten.
  • Beheer contacten op de Instagram-website: Profielpictogram > Instellingen > Beheer contacten.

Dit artikel legt uit hoe je contacten op Instagram kunt vinden met de functie Personen ontdekken. De informatie is van toepassing op de Instagram-app voor iOS en Android, evenals op de Instagram-website.

Hoe vind ik contacten op Instagram?

Hier leest u hoe u de contacten van uw telefoon kunt synchroniseren met de Instagram-app, zodat u bekende mensen kunt vinden en volgen:

  1. Tik op je Profiel icoon.
  2. Scroll onder Discover People naar rechts door de lijst met aanbevolen contacten en tik op Volg onder een profiel, of selecteer Bekijk alles.
  3. Tik desgevraagd op Toegang toestaan om de Instagram-app toestemming te geven om toegang te krijgen tot de contacten van je apparaat.

    Image
    Image
  4. Tik op Volg onder een contact, of tik op Verbinden naast Verbinden met Facebook als je je Facebook-vrienden op Instagram wilt zoeken.
  5. Nadat je een contact hebt gevolgd, staat er Following onder de naam van de persoon. Er staat Requested als je op hun goedkeuring wacht.

    Image
    Image

Als je wilt stoppen met het synchroniseren van je contacten met Instagram, wijzig dan de app-machtigingen op Android om Instagram toegang tot je contacten te weigeren.

Zoeken naar mensen op Instagram

Als je iemands informatie niet op je telefoon hebt opgeslagen, is het ook mogelijk om naar profielen te zoeken in de Instagram-app:

  1. Tik op het Vergrootglas.
  2. Tik op de zoekbalk.
  3. Voer een naam in en kies uit de opties die verschijnen, of selecteer Bekijk alle resultaten.

    Image
    Image

Naast gebruikers kun je zoeken naar tags op Instagram en zoeken naar Instagram-filters.

Contacten beheren op de Instagram-website

Hoewel je de functie 'Mensen ontdekken' op de Instagram-website niet kunt gebruiken, kun je nog steeds mensen zoeken en aanbevolen profielen bekijken om te volgen. Selecteer op de startpagina de zoekbalk, of selecteer Bekijk alles onder Suggesties voor jou.

Image
Image

Je kunt je gesynchroniseerde contacten ook beheren en verwijderen op de Instagram-website. Selecteer uw Profielpictogram > Instellingen > Beheer contacten.

Image
Image

Gebruik de functie Vrienden sluiten op Instagram om je verhalen snel te delen met de mensen met wie je het meeste contact hebt.

FAQ

    Hoe ontkoppel ik contacten van Instagram?

    Selecteer in de app je Profielfoto > Meer (drie regels) > Instellingen> Account > Contacten synchroniseren en zet de schakelaar uit. U kunt ook machtigingen verwijderen uit de instellingen-app van uw telefoon.

    Hoe voorkom ik dat mijn contacten mij vinden op Instagram?

    Als je in iemands contacten staat, kun je niet voorkomen dat ze je vinden als ze hun informatie synchroniseren met Instagram. U kunt echter bepalen wie uw feed kan zien door deze privé te maken.

Aanbevolen: